- 18 Ekim 2018
- 8.212
- 34.034
- 548
Bende birkaç gündür manikür yapsam mı diye heveslenip vazgeçiyorum sonrasında. Azıcık daha uzamalarını bekliyorum ama bakımsal bir şeyler yapmalıyımBu ne hamaratlık ya
7.45'te kalktım ve tek yaptığım kahvaltı yapmak ve bulaşık makinesini boşaltmak.
Tam "Oha bugün yine hamaratlığım üstümde ve enerjim yerinde" diyordum ki yazdığını gördüm.
Yeterince dinlenip manikür yapabilecek miyim onu düşünüyorum şu an.
Bende birkaç gündür manikür yapsam mı diye heveslenip vazgeçiyorum sonrasında. Azıcık daha uzamalarını bekliyorum ama bakımsal bir şeyler yapmalıyım
Ya ben düşünmem, yaparım bebeyim.Bu ne hamaratlık ya
7.45'te kalktım ve tek yaptığım kahvaltı yapmak ve bulaşık makinesini boşaltmak.
Tam "Oha bugün yine hamaratlığım üstümde ve enerjim yerinde" diyordum ki yazdığını gördüm.
Yeterince dinlenip manikür yapabilecek miyim onu düşünüyorum şu an.
Ben normalde kalıcı oje kullanıyorum. Buraya gelirken yeni yapmıştım. Dedim 3 haftaya evime döneceğim makineyi taşımayayım. O oje elleri yıkayıp kremlemekten 10 günde çıktıBen bugün kaşlarımı kestim. Madem almıyorum, bari keseyim dedim. Bir yerden başlamak gerekiyor sonuçta
Ama ellerimi manikürsüz görmeye katlanamıyorum. Ojelerim bile soyulmuş.
Normalde ucu minicik açılsa hemen silip yenisini sürerdim. Onları silmeye bile üşeniyorum kaç gündür
İş yapmayan koca yoktur, yeterince carlamayan hatun vardır
Keşke, seve seve verirdim.
Yakında bunu da bulacaklar inanıyorum, enerji kapsülleri lazım bize.
Çoğu zaman kendimi %2 şarjla ittire ittire bir şeyler yapmaya çalışır gibi hissediyorum, kasıyor beden
Ya ben düşünmem, yaparım bebeyim.Öyle robotik bir tarafım var. Yorulacak mıyım, off kim yapacak, çok sıkıcı filan diye düşünmemeye çalışarak kendimi aksiyonun ortasına bırakıyorum. Gerçekten saldığım zamanlar da oluyor ama uzun sürmüyor zira mutsuz oluyorum. Küçük veledi uyuttum şimcik, uyansın, salıncak işini de halledince spor yapacağım.
Ömrümde hiç manikür yapmadım, en fazla da 2 kere yaptırdım. Tırnak şeklim fena değildir, övünmek gibi olsun ama mok gibi olsaydı da uğraşmazdım ya. Tırnak işte, boya geç kafasındayım. Hehe. Ve hiç kaş kesmedim. Sıfır yeteneğim o konuda. Kesmeye kalksam, kesin beşgen, üçgen filan olur. O yüzden sadece yeni çıkanları cımbızlıyorum, en azından kaptan mağara adamına dönmüyorum. Ama izolasyon bittiğinde, kuaförün kapısına yapışanlar cemaatinin önünde bayrak sallayacağım kesin.
Ben normalde kalıcı oje kullanıyorum. Buraya gelirken yeni yapmıştım. Dedim 3 haftaya evime döneceğim makineyi taşımayayım. O oje elleri yıkayıp kremlemekten 10 günde çıktı
Şimdi oje süresim de yok çünkü normal oje beni tatmin etmiyor.
Bende kaşlarımı kestim
Konferans konuşmalarımız oluyor azıcık insana benzeyeyim dedim
Patron kısmısının köküne kibrit suyu diyeceğim ama eminim Hulusi Kentmen gibi patronlar da vardır, onlar hariç.Güüünaaaayyyydıııııııııınnnnn
Enerjik ve mutluymuşum gibi yapayım.
Kocam bey ise gitti.
Cünkü patronu bey kendisine whatsapp tan corona nin sorumlusu oymuş gibi bir mesaj yazmış
Işler durmuş, nasıl Böyle bir şey olurmuş
Biraz isin bahanesi, şehir dışından gelen çalışanları eve yolladı diye kızgınlar.
Eve yolladı ve istanbul a giriş çıkış kapandı da zaten.
Is olmadığı ve olmayacağı için yolladı.
Şimdi sanki yolladı da iş ondan yok gibi davranıyorlar
Kendisi istifa etmeye gidiyor olabilir
Söyledim sen süleyman soylu değilsin, istifan geri dönmez haberin ola diye. Ters ters bakti
Ben her işi önce düşünüp planlarım. O yüzden totomu kaldırıp işe başlamam çok zor oluyor.
Sevgilimin "seni seviyorum"dan daha çok duyduğu şey "planımız şu" ile başlayan cümleler olabilir
Ben son birkaç senedir saç kesimi dışında gitmiyorum kuaföre.
Manikür, pedikür, kaş, bıyık, hepsini kendim hallediyorum.
Bir dönem kaşlarımı salmıştım kalınlaşsın da düzelttireyim diye. Ama 10 defa söylememe rağmen çıkan ne varsa yolup yolup attı kadın, Adile Naşit kaşlarıyla kavga ederek çıkmıştım kuaförden.
O günden beri kimseye emanet edemiyorum kıymetlilerimi.
Son birkaç düğünde makyajımı bile kendim yaptım
Aa evde yapılabiliyor mu kalıcı oje? Sadece bu işin uzmanları yapabiliyor sanıyordum ben asdfg Çok cahil kalmışım bu konuda.
Ne kadar süre dayanıyor? Zarar vermiyor mu tırnağa?
AbsolutPromise hanım, bende bunu merak ettim; kalıcı oje ne ya? Nasıl yapılıyor? Gerçi bir google'lasak buluruz ama google sosyal bir varlık değil ve şuan kanlı canlı insanlara soru sormanın kıymetli olduğu bir dönemdeyiz.
Ben bugün kaşlarımı kestim. Madem almıyorum, bari keseyim dedim. Bir yerden başlamak gerekiyor sonuçta
Ama ellerimi manikürsüz görmeye katlanamıyorum. Ojelerim bile soyulmuş.
Normalde ucu minicik açılsa hemen silip yenisini sürerdim. Onları silmeye bile üşeniyorum kaç gündür
Güüünaaaayyyydıııııııııınnnnn
Enerjik ve mutluymuşum gibi yapayım.
Kocam bey ise gitti.
Cünkü patronu bey kendisine whatsapp tan corona nin sorumlusu oymuş gibi bir mesaj yazmış
Işler durmuş, nasıl Böyle bir şey olurmuş
Biraz isin bahanesi, şehir dışından gelen çalışanları eve yolladı diye kızgınlar.
Eve yolladı ve istanbul a giriş çıkış kapandı da zaten.
Is olmadığı ve olmayacağı için yolladı.
Şimdi sanki yolladı da iş ondan yok gibi davranıyorlar
Kendisi istifa etmeye gidiyor olabilir
Söyledim sen süleyman soylu değilsin, istifan geri dönmez haberin ola diye. Ters ters bakti
Selamlar ve günaydınlar hanımlar; senelik rekorumu kırdım, uyku ilacı olmadan tamı tamına 10 saat deliksiz uyudum, Robertoyu küstürmüşüm son kovuşumda, gelmedi bu gece.
Kafam sanki kazan, resmen uyumamış yattığım yerde ölmüşüm öyle bir uyku. Kahvemi aldım, açılmayı bekliyorum.
Uyan işareti çakayım kafaya bi:
Ben dün spordan sonra gaza gelip af edersin bacaklarimi aldim. Zaten pek tirnak boyuyan bir insan degilimde, kaslarim cidden felaket. Ahanda söyle. Ancak ona ragmen bir iki hafta sonra tekrar gaza gelip yaparim heralde. Su an sadece gözümü açik tutabilmek ile mesgulum
Eki Görüntüle 2619560
Senin adina sevindim! Corona sana yaradi gibi
Keske bende uyuyabilseydim yaa
Ciks değilim çok şükürPatron kısmısının köküne kibrit suyu diyeceğim ama eminim Hulusi Kentmen gibi patronlar da vardır, onlar hariç.
Eşim de 4 haftadır evden çalışıyor. Patronlarıyla sürekli konferans halinde. Virüs bitse de ofise dönsek, özledik filan diyorlarmış. Eşim de "ben ofise dönmeyi düşünmüyorum," demiş ama hadi bakalım, göreceğiz ne olacak.
Enerjik olmayabilirsin, arada kafayı kırıyor gibi de hissedebilirsin ama mutsuz değilsindir bence. Değilsin di mi?
Hep şort giydiğim için, biliyorsunuz ev seksisi bir insanım, bahsettiğin hissi bilmiyorum ama pürüzsüz bacak iyidir ya bence de. Çok bakımlı, vücuduyla uğraşan bir insan değilim lakin bacaklarda kıl tüy olunca, enerjim sömürülüyormuş gibi hissediyorum, modum düşüyor.Ben kaşı bıyığı saldım ama diğer yerleri salmadım, henüz o aşamaya gelmedim neyse ki
Pürüzsüz bacağı kreme boğup ince eşofman giymekten çok keyif aldığım için bacağım yüzümden pürüzsüz
Bacağı da salarsam hayat damarlarımdan biri kopmuş demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?