Kız o yanakları tığ gibi ablalar görse isterLoreth henuz spor yapmıyordu bizim gibiydi cöckdkd
Lise 2 de kazık kadar kadındım lan ben 2005 de.O zamanlar saçımı dkdkd kesmişim önleri ilginç
Kardeşimi tanımayıp çok sevdığım zamanlardan
Yıl 2004Yokuspokus
2005 de olabilir
Yok yav, kortizonla şişirilmiştim. Yoksa hala spor yapıyordum. Yine de çok talibim vardı, söylemeden geçemeyeceğim.Loreth henuz spor yapmıyordu bizim gibiydi cöckdkd
23 ckdkdkdkkdk 2004 sanırım o foto beLise 2 de kazık kadar kadındım lan ben 2005 de.
Oha vander, yaşın kaçtı kuzum senin?
Benim çocuklardan az mı büyüksün?
MorSaçın olsaydım yaşamaktan bıkmıştım herhaldeher fotoğrafta başka renk başka şekil
Kızıııaaam biz senle çok iyi rock grubu filan kurarmışız. Gerçi tek sorun entrüman çalamıyorum ama olsun.Mor
Siyah
Turanj
Kızıııaaam biz senle çok iyi rock grubu filan kurarmışız. Gerçi tek sorun entrüman çalamıyorum ama olsun.
Hangisinde mesela?Pozun yeterdi canısı. Ben de göstermelik sıkı sıkı tutmuşum.. Gitarı. Üflemeli çalgılarda iyiyim ben
Benım hala çarpıntım var ara ara gelen bana ds öyle gelıyor uykum gelse de uyusamEe.. Daha daha nassınız? Arşivi indirmeyeyim yeter gari. 4593405 farklı pozumu saklamışım. Sanırım çoluğuma çocuğuma ileride ibret yaparım diye.
Sanki bu akşam saat ekstra yavaş gibi geliyor bana.
Hangisinde mesela?
Eşim erken yattı, ben de sıkılıyorum şuan. Büyük kız da babasının yanında yatmak istedi, az önce yataktan düştü yavrım. Neyse hasar yok.Ee.. Daha daha nassınız? Arşivi indirmeyeyim yeter gari. 4593405 farklı pozumu saklamışım. Sanırım çoluğuma çocuğuma ileride ibret yaparım diye.
Sanki bu akşam saat ekstra yavaş gibi geliyor bana.
Bir zamanların gotikleri, asileri falan anne olmuşciddiye alamıyorum.
Çocuklarınız çok şanslı yalnız. Eski fotoğraflarınıza bakıp ne cool ailem varmış diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?