- 20 Kasım 2018
- 15.025
- 56.689
- 598
- 35
İki elinle kavramıyorsun zaten, parmaklarınla usulcacık bastırıyorsunYan fülüd ve pilok fülüd. İki elimlen şöyle kavrayıp ağzına üflemeden yapamıyorum.
İki elinle kavramıyorsun zaten, parmaklarınla usulcacık bastırıyorsun
Ahahahaha, ya şaka bir yana benim zamanımda çok sağlam yerli black metal grubu vardı bir tane. Oouuv basçısını görsen, bir ara yanıktım, flörtleştik falan filan. Yıllar sonra fotosunu bir gördüm; bankacı olmuş la. Kaşlarını kazıtırdı, corpse paint yapmak için. Saçlar uzundu filan. Şimdi göbekli, kel, takım elbiseli dayı olmuş. Dedim ipin ucundan dönmüşsün Loreth.
Ahahahaha, ya şaka bir yana benim zamanımda çok sağlam yerli black metal grubu vardı bir tane. Oouuv basçısını görsen, bir ara yanıktım, flörtleştik falan filan. Yıllar sonra fotosunu bir gördüm; bankacı olmuş la. Kaşlarını kazıtırdı, corpse paint yapmak için. Saçlar uzundu filan. Şimdi göbekli, kel, takım elbiseli dayı olmuş. Dedim ipin ucundan dönmüşsün Loreth.
Merhaba bahtsız? Nasılsın?
Napsın adam, kapitalizme yenilmişAhahahaha, ya şaka bir yana benim zamanımda çok sağlam yerli black metal grubu vardı bir tane. Oouuv basçısını görsen, bir ara yanıktım, flörtleştik falan filan. Yıllar sonra fotosunu bir gördüm; bankacı olmuş la. Kaşlarını kazıtırdı, corpse paint yapmak için. Saçlar uzundu filan. Şimdi göbekli, kel, takım elbiseli dayı olmuş. Dedim ipin ucundan dönmüşsün Loreth.
Üzülme o zaman kız. Değmiştir muhakkak.İyi ki bi aksiyona gittik
İyi ki bi aksiyona gittik
Ya kaşları uzattın anladık da, saçları kesmek niye ki? Hadi o da tamam, göbek neden ve saçlarını neden döktün? O da beni görse ne der acaba gerçi? İki çocuklu, pembe montlu bir insanım artık neticede.Napsın adam, kapitalizme yenilmiş
Ölene kadar tek bir şey yiyebilecek olsan ne olurdu bu? Üç harften uzun olsunAy ya soru sorun yahu aklıma gelmiyor bir şeyler anlatalım
Elbisen zamanın ötesinde. Anneni takdir ettim. =))Dağlar kızı haydi haydi haydi iken
Ama onun üç harften uzun adları da var. Onu ne yapacağız?Ölene kadar tek bir şey yiyebilecek olsan ne olurdu bu? Üç harften uzun olsun
Elbisen zamanın ötesinde. Anneni takdir ettim. =))
SayılmazAma onun üç harften uzun adları da var. Onu ne yapacağız?
Ama onun üç harften uzun adları da var. Onu ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?