Coronasavar

muhuhauahu
Alıntılayanın dükü düşsün.
Fb sevdandan ağladın mı gözler pek bir parlak

Yalnız nasıl yürek yediniz site gitti geldi fotoğraf paylaşıyorsunuz

Kendini sevcilerin de abartanları var. Tamam belki hiçbir şekilde kilo veremeyen vardır sevsin kendini ama kilosu sağlık sınırını geçmiş olup ben kendimi seviyorumcular da türedi ve bunlar zayıf-shaming yapıyorlar

Tanıyamazlar artık şu anki tipimle, ona güveniyom

Gangsta bacım hangi lisede okudun
Bizim lisede sorundu yahu saç boyatma hemde büyük sorundu neyse

Lise son, üni ye yazılmaya gittiğim zamanlar sanırım. Bizde boyaya laf edemiyollağdı. Okulun en yaramaz ama derece getiren grubuyduk, ondan idare ediyorlardı "Evladım, mevladım" diyerekten.

Lise son, üni ye yazılmaya gittiğim zamanlar sanırım. Bizde boyaya laf edemiyollağdı. Okulun en yaramaz ama derece getiren grubuyduk, ondan idare ediyorlardı "Evladım, mevladım" diyerekten.
Biz de onun hiç bir önemi yoktu açıkçası kural kuraldır hatta cidden disipline giden olmustu o zamanlar lisede ben de olsaydım fkfkdkdk

O nasıl lise
Ben anadolu mezunuyum gömleğin altından beyaz harici giydiğimiz tshirtler bile problemdi
Kaldı rengarenk saçlar
Hey gidi hey

Anadolu bizim de, renkli çoraplar, gömlek içi tişörtlerle zaar gibi gezerdik bize elleşemiyollağdı. Lisede bi pozlarımız var aman yarabbi, ama arkadaş grubu foto olduğu için atamıyorum. Tek pek yok.

Anadolu bizim de, renkli çoraplar, gömlek içi tişörtlerle zaar gibi gezerdik bize elleşemiyollağdı. Lisede bi pozlarımız var aman yarabbi, ama arkadaş grubu foto olduğu için atamıyorum. Tek pek yok.

Bizde katıydı. Epey katıydı.
Bir gün koridorda arkadaşlar şarkı söylüyor
Ezdirmem sana kendimiiiii
Gövdemi yakar giderim....
...
Benim de o dönem sadece teoman, şebnem, bir ve ötesi falan dinledigim dönem

Şarkının tek bildiğim kısmı kafama sıkar giderim
Neyse bunlar söylerken müdür yardımcısı gelmiş meğer
Herkes sustu ben mal, tek başıma bagirdim
Ve yakalandım.
Kahramanlık yapıp isim de vermedim
O gün de cuma, çıkışta tören var
Törende öğrenciler sıraya girene kadar ku vak vak söyletmisti müdür yardımcısı.

O nasıl lise
Ben anadolu mezunuyum gömleğin altından beyaz harici giydiğimiz tshirtler bile problemdi
Kaldı rengarenk saçlar
Hey gidi hey
Biz gömlek giymezdik lacoste vardı bizde. Yassahtı ama içine boğazlı tişört falan giyerdik. Kısa çorap&converse ikilisi.

Lise 2de burnumu deldirmiştim, bazı hocalar ses etmezdi derse hızmayla girerdim.

Arkadaşlar ben de size tombik, gotik üniversite zamanlarımdan bir fotoğraf göstereceğim. Lütfen ciddiye alın.

Saçlar yakıyor.
Ömrümde asla o kadar uzatamadım, bir gün o kadar uzun yapacağım içimde uhdedir.

Arkadaşlar ben de size tombik, gotik üniversite zamanlarımdan bir fotoğraf göstereceğim. Lütfen ciddiye alın.
Bir zamanların gotikleri, asileri falan anne olmuş ciddiye alamıyorum.
Çocuklarınız çok şanslı yalnız. Eski fotoğraflarınıza bakıp ne cool ailem varmış diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…