Hdjdhd bir kerecik yaa hadiiii yaa ben cmmdmdDükümüz yok bizim. Dükümüz yok. Anlamıyor musun?
Valla ben iki kere paylaştım aynı resmi ama şuanYokuspokus çok enteresan şeyler paylaşıyor, bence mevzuyu oraya odaklayalım.
Fb sevdandan ağladın mı gözler pek bir parlakmuhuhauahu
Alıntılayanın dükü düşsün.
Kendini sevcilerin de abartanları var. Tamam belki hiçbir şekilde kilo veremeyen vardır sevsin kendini ama kilosu sağlık sınırını geçmiş olup ben kendimi seviyorumcular da türedi ve bunlar zayıf-shaming yapıyorlarBirileri yine kocisçilik yapma derdinde, ki o konu halen @Yabanelma veLoreth bir tartisma mevzusudur :)
Ciddi olursak, dediklerinde o kadar haklisin ki. Yasadigimiz sadece bir hayat degil ki, tecrübedir. Vücüdümüzda bu hayatin, bu tecrübe ve hikayelerin izini tasiyor.
Ben birçok amelyat geçirmis bir insanim. Karnim izler ile dolu fakat bu beni rahatsiz etmiyor (artik). Cünkü bu izler, benim hayatimin bir parçasi. Ha o yag, o göbek hayatimin parçasi degil. Gidebilir olan bir yag parçasi. Ancak mesela amelyat oldugumda o izlere özel birsey yapmalari gerekmez benim için.
Daha yeni yeni "kendini sevme örgütü" çikti ortay. Daha yeni yeni farkli vücüd tipleri, kilolusu, zayifi, kisasiz, uzunu,.. benimsemeye basladik. Benim ergenligimde böyle birsey yoktu. Hiç kendimem göre kiyafet bulamiyordum mesela, kilomdan dolayi. Kendim gibi birini göremiyordum medyada.
Hep britney spears tarzi, sarisin, Uber zayif, göbek açik ve göbek piercingli. Koca bir generasyona, hep erkekler tarafindan kontrol edilmis moda dergileri yalan söyledi.
Ne göstereceğiz ki? Sen bütün fotoğrafları kifayetsiz bıraktın şuan. Ne paylaşsak bir etki yaratmaz artık. Hele o fenerbahçeli...Gösterin siz de olm, anaa ne pozlarımı buldum rezillik. Az önceki gözlüklüden daha rezil.
Fb sevdandan ağladın mı gözler pek bir parlak
Yalnız nasıl yürek yediniz site gitti geldi fotoğraf paylaşıyorsunuz
Kendini sevcilerin de abartanları var. Tamam belki hiçbir şekilde kilo veremeyen vardır sevsin kendini ama kilosu sağlık sınırını geçmiş olup ben kendimi seviyorumcular da türedi ve bunlar zayıf-shaming yapıyorlar
Lise son zamanım:
Gangsta bacım hangi lisede okudun
Bizim lisede sorundu yahu saç boyatma hemde büyük sorundu neyse
Biz de onun hiç bir önemi yoktu açıkçası kural kuraldır hatta cidden disipline giden olmustu o zamanlar lisede ben de olsaydım fkfkdkdkLise son, üni ye yazılmaya gittiğim zamanlar sanırım. Bizde boyaya laf edemiyollağdı. Okulun en yaramaz ama derece getiren grubuyduk, ondan idare ediyorlardı "Evladım, mevladım" diyerekten.
O nasıl lise
Ben anadolu mezunuyum gömleğin altından beyaz harici giydiğimiz tshirtler bile problemdi
Kaldı rengarenk saçlar
Hey gidi hey
Anadolu bizim de, renkli çoraplar, gömlek içi tişörtlerle zaar gibi gezerdik bize elleşemiyollağdı. Lisede bi pozlarımız var aman yarabbi, ama arkadaş grubu foto olduğu için atamıyorum. Tek pek yok.
Saçın olsaydım yaşamaktan bıkmıştım herhaldeŞu tipe naapabilirler allasen, kendi halimize bırakıyorlardı işte:
Biz gömlek giymezdik lacoste vardı bizde. Yassahtı ama içine boğazlı tişört falan giyerdik. Kısa çorap&converse ikilisi.O nasıl lise
Ben anadolu mezunuyum gömleğin altından beyaz harici giydiğimiz tshirtler bile problemdi
Kaldı rengarenk saçlar
Hey gidi hey
Arkadaşlar ben de size tombik, gotik üniversite zamanlarımdan bir fotoğraf göstereceğim. Lütfen ciddiye alın.
Bir zamanların gotikleri, asileri falan anne olmuşArkadaşlar ben de size tombik, gotik üniversite zamanlarımdan bir fotoğraf göstereceğim. Lütfen ciddiye alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?