Aklımda tuttum dkkddk he senş unutmadık evlisin ama istisnasın halı müptelasısınCiddi ciddi not aldın mı bunları yoksa hepsini aklında mı tuttun
Aklımda tuttum dkkddk he senş unutmadık evlisin ama istisnasın halı müptelasısın
1-2 gün mü?Yani isterseniz ben de küserim birlik olmak adına. Nasılsa işim bitti, 1-2 gün idare eder beni
Evde çalış kendi kendine hafhahHahah hayır yap da yapamayanlar var bari söyleme yazık yazık
Oruç tutanlar var
hayır bildiklerimi de unutacam nasıl oluyordu diye
"Gülücüğe odaklan" hahfh o karikatürü şimdi buraya atamıycam da aklıma o geldiBen de olmazsa işime bakayım, sonra küseyim madem küsüyoruz hep beraber? İdare ederim 3-4 gün. Tribe odaklanırsam 5 günü de bulur.
Son sebişme şeysi mi buBiri 1 2gün
Diğer 3 4 gün
Vander 1 ay
Lyanna 1 ay
Absolute belki 1 ay
Evliler taş çatlasa 3 gün
yaban elma(evliler grubunda yer alıp istisna)
1 saniye
Film zaten onun korunma yontemi 0 aksiyon
O ömür boyu dayanır
yine evliler karda el altına kullanacak malzeme var
Bırak küssünler, hiçbiri bişi yapmasın.Gazıma gelmeyin öyle ya hemen. 4-5 gün küsmeye ne meraklıymış herkes
Birkaç saatlik trip atacaktım ben olsa olsa yarım gün
Evet çetele hahah sakın bana daha bir ay olmadı deme hahahaSon sebişme şeysi mi bu
Benimki de uyumuş, uyusunlar bakalım.Ay ben uyumaya gidiyorum, bebem de uyandı. Ama kesinlikle kocam uyanmadı. Bunun altını çizmek isterim. İyi geceler hepinize.
Bırak küssünler, hiçbiri bişi yapmasın.
Fakirin halinden anlasınlar.
O genelde küslüğün sonunda olurŞey.. olmadı mı?
Liste beni üzdüEvet çetele hahah sakın bana daha bir ay olmadı deme hahaha
Beni de üzdü koronayla başabaş gidiyoruz o bir aydır evlerde caddelerdeListe beni üzdü
"Aklı yok fikri var" diyor ya Cem Yılmaz, sonuçta dükün aklı yok küsmez oBiz küsken de yababiliyoz. Sonra küsmemize kaldığımız yerden devam ediyoz.
Ne kadar küs kalınıyonuz kiBiz küsken de yababiliyoz. Sonra küsmemize kaldığımız yerden devam ediyoz.
Yok bu konuda senin bile gerinde olmak üzdü beniBeni de üzdü koronayla başabaş gidiyoruz o bir aydır evlerde caddelerde
Ben de menopoza girmiş gibiyim
Bile miii hahaha benjm bir kere partnerim var jdjddjdj ben biliyordum haha karantia gunlerine hazırlık yaptım bir keremmmmYok bu konuda senin bile gerinde olmak üzdü beni
KıyamadımBırak küssünler, hiçbiri bişi yapmasın.
Fakirin halinden anlasınlar.
Türüne bağlıEvet çetele hahah sakın bana daha bir ay olmadı deme hahaha
Yok bu konuda senin bile gerinde olmak üzdü beni
Ne kadar küs kalınıyonuz kisebişip devam ediyorsunuz. En erimle o kadar küs kalamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?