- 20 Kasım 2018
- 14.988
- 56.624
- 598
- 35
Hepsi düklü.Yııoo hepsi aynı değil
Ayyyy dedim ya annemın sözleriYavrum senin problemin ne bu üremeyle ilgili anlat ablana?
Yavrum senin problemin ne bu üremeyle ilgili anlat ablana?
Ne bileyim baksana sürekli bi hamilelik dilindeAaa problemi mi varmış?
Eee ben bunu da destekliyorum ki. Hadi git yap. Ama yapamazsın. Niye? Çünkü corona. Ondan zamanı değil diyordum özendirmenin. Yoksa çocuk yapacağı zaman evlenmiş, kocasına hala sevgilim diyen bir insanım. Hahayt, yeri gelmişken erken uyuduğu için kinlendiğim kocamı da öveyim dedim.
Kesinlikle!Hiç, evlilik zaten overrated Lyannacim. Beraber yasamak daha cool, sen bana takil
Aman iki ay düksüz kalmamak için evlenemem. Ben normalde bile daralırım, bir de paso adamla 7/24 aynı evde kalırsam kesin pılıyı pırtıyı toplar anama kaçarım, yine aynı kapıya çıkarEee ben bunu da destekliyorum ki. Hadi git yap. Ama yapamazsın. Niye? Çünkü corona. Ondan zamanı değil diyordum özendirmenin. Yoksa çocuk yapacağı zaman evlenmiş, kocasına hala sevgilim diyen bir insanım. Hahayt, yeri gelmişken erken uyuduğu için kinlendiğim kocamı da öveyim dedim.
Enerjini başka yerlerde kullanınca buraya kalmamış çünkü. Bak biz nasıl enerjiğiz. Çünkü neden? Hah bir de onu anlatayım da yaram deşilsin di mi? Acımasız kadın.Siz ne çabuk konu değiştiriyorsunuz ya? Yetişemiyorum ilk defa
O bayrağı kendi elleriyle bana teslim etmişti ama.
Kociş dediğin nedir ki gülüm
Enerjini başka yerlerde kullanınca buraya kalmamış çünkü. Bak biz nasıl enerjiğiz. Çünkü neden? Hah bir de onu anlatayım da yaram deşilsin di mi? Acımasız kadın.
Ben küsüm kocişle isteyen istediği kadar kocişci olabilir. Önemli değel
Konum atBdv ye baktınız mı beynıme sinir toplandı vallaha zaten üzgünüm sinirliyim
O bayrağı kendi elleriyle bana teslim etmişti ama.
Ben küsüm kocişle isteyen istediği kadar kocişci olabilir. Önemli değel
Yaa insanın nasıl çenesine vuruyor değil miEnerjini başka yerlerde kullanınca buraya kalmamış çünkü. Bak biz nasıl enerjiğiz. Çünkü neden? Hah bir de onu anlatayım da yaram deşilsin di mi? Acımasız kadın.
Ebet.Vallahi inanmam gerçekten küstün mü kocişine?
Niye kız mutfak istegine hayır mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?