Aman çoluk çocuk, hiç uğraşamam.Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum
Çok ilginç. Bence siz fake hesapsiniz ve erkeksiniz. Konuşma tarzınız cevaplarınız falan saçma Hayır gerçekten doğruwww.kadinlarkulubu.com
Başka küsen varsa bu gece bende trip atacağım yarına
Zaten uğraşma neyse ya eee deniz anaları nasıl şey ediyorduAman çoluk çocuk, hiç uğraşamam.
Ama haklısın. Bu sapıkça ve doğal değil. Çünkü deniz anaları eşeysiz ürer. Koysaydın odunu kafalarına.Yaa insanın nasıl çenesine vuruyor değil mi
Arkadaş ben rüyamda çiftleşen denizanalarına triplendim düşün yani.
Yani isterseniz ben de küserim birlik olmak adına. Nasılsa işim bitti, 1-2 gün idare eder beniBaşka küsen varsa bu gece bende trip atacağım yarına
Aaa ne oldu ki zeytin bitmiş ve almayı mı unutmuş?
Bak ya insanın acısıyla nasıl eğleniyorlarNiye kız mutfak istegine hayır mı dedi
Küsecek kimsem yok benım
Hahah hayır yap da yapamayanlar var bari söyleme yazık yazıkYani isterseniz ben de küserim birlik olmak adına. Nasılsa işim bitti, 1-2 gün idare eder beni
Yani isterseniz ben de küserim birlik olmak adına. Nasılsa işim bitti, 1-2 gün idare eder beni
Ay ben uyumaya gidiyorum, bebem de uyandı. Ama kesinlikle kocam uyanmadı. Bunun altını çizmek isterim. İyi geceler hepinize.
Bisiklete biner gibi orası ama bizi gelecek değil şimdi ilgilendiriyor!!1!!1!1Hahah hayır yap da yapamayanlar var bari söyleme yazık yazık
Oruç tutanlar var
hayır bildiklerimi de unutacam nasıl oluyordu diye
Şey.. olmadı mı?Bak ya insanın acısıyla nasıl eğleniyorlar
Mevzu başka, yara derin
Yani isterseniz ben de küserim birlik olmak adına. Nasılsa işim bitti, 1-2 gün idare eder beni
Gazıma gelmeyin öyle ya hemen. 4-5 gün küsmeye ne meraklıymış herkesBen de olmazsa işime bakayım, sonra küseyim madem küsüyoruz hep beraber? İdare ederim 3-4 gün. Tribe odaklanırsam 5 günü de bulur.
Biri 1 2gün
Diğer 3 4 gün
Vander 1 ay
Lyanna 1 ay
Absolute belki 1 ay
Evliler taş çatlasa 3 gün
yaban elma(evliler grubunda yer alıp istisna)
1 saniye
Film zaten onun korunma yontemi 0 aksiyon
O ömür boyu dayanır
yine evliler karda el altına kullanacak malzeme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?