Coronasavar

Var var, maske eldiven dezanfektan ve kolonya ile çıkacağım, çöp poşeti ekledim şimdi listeye.

Sağlıcakla kalın, beni unutmayın
Unutursak kalbimiz kurusun.
Cesur ol arkadaşım, yeterli önlemleri alınca bir şey olmaz, merak etme. Dün apartmanın bahçesine indik, inip çıktığımız her yeri dokunmasak bile dezenfektanla fısfısladım. Çünkü toplum bilinci. Sen de bas kolonyayı. Yanına yaklaşmaya çalışan olursa suratlarına suratlarına püskürt. Hadi çabuk git, gel, bekliyoruz.

Stickerler çok fayda ediyor. Bizde ise çis yine fena degil. Cogu günlerde artik "kaza" yok. Ancak baze günleri isyan edip yine kendine yapiyor. Asil sorun kaka, yapmayi istemiyor. Buluyor kendine bir köse, orda yapiyor. Yanina yaklasincada bagiriyor "HAYIR YAKLASMAYIIIIN". O zaman anliyoruz cidden bir moklar döndügünü

Kaka için simdi biz hediye söz verdik. Tabi kizim açik gözlü oldugu için onu "kaka yaparsam hediye alacak ve bol çikolata ve sekerlerde yiyecem" diye çevirdi

Bizde birsey demiyoruz, bezdik, yeterki yapsin modundayiz fakat halen yapmadi

Evet sabah sabah kaka dedim ben. Günaydinlar herkes

Günaydın Arya. Sen kimseyi görebildin mi onu merak ediyorum. Ne zaman foto show yapsak, sen ortalıkta yoksun. Dün sana özel bir kez daha koydum, bir baktım offline olmuşsun.

Göremedim Sadece sanirim Gangsta ve Absolut'ün çoçukluk fotosunu gördüm. Seninkini göremedim

Is ile ilgili acil bir telefon konusmam vardi. O sirada hepiniz cosmussunuz

Kizlar kosun kosun, bdv'de parmak ile gösterilen çifti bulduk!!

"Gözde parmakla gösterilen bir evliliğimiz vardı gıpta ederdi herkes"
Kusura bakma, hayatta okumam o kadar uzun konuları. Prensip meselesi. Ama konu başlıklarına bakınca, hangi konu olduğunu anında anladım. (zeka işte bebeyim )

Günaydın.
Gece ben totomda pireler uçuşarak uyurken fotoğraf etkinliği yapmışsınız. Gitmemi mi beklediniz naptınız

Gün içindeki gerginliklerimi korkunçlu rüyalara dönüştürmeyi başaran mikemmel bilinçaltım sayesinde kedi kumu içinde yüzerek uyandım bugün.
2-3 gündür yeni bir kedi kumu deniyorum ve çok inceymiş, bilemedim. Evin her yeri kum oldu. Kedinin gtünde bile kum vardı
O kadar gerildim ki rüyamda yatağım kedi kumu doluydu. "Buralara kadar gelmiş" diyerek ağlamaklı şekilde ağzımdaki yüzümdeki kumları silkelerken sıçrayarak uyandım.
Yine de güzel bir gün olacağına inanıyorum

Geçen iki üç gündür ben de bir dibe doğru gidiyordum ama dün spor yapınca toparladım. Bugün de yapacağım, çocuklarım izin verirse, zira bugün epey yaramazlık vaat ediyorlar. Saat daha 12 olmadı, bende bir bezginlik başladı kendilerine dair. Küçük olanı evlatlık almak isteyen varsa, kargo benden. Sürekli lavaboda el yıkamak, çöpe oyuncak atmak,erzak çekmecesini boşaltmak, yanaklarımızı yalamak, kütüphanedeki kitapları ve ıvır zıvırları istemek, kalemle yazı tahtası hariç bir yerleri boyamaya çalışmak gibi istekleri var ve feci inatçı. Ama çok şirindir. Lütfen biriniz alsın şunu.

Ben de çok korkunç rüya görürüm ya. Yaşadıklarımla da ilgilidir. Şimdi aklıma şey geldi; bir çiftlikte büyüdüm. İnek ahırının küçük bir penceresi olur, o pencereden dışarı ineklerin mokları kürekle atılır. Dolayısıyla pencerenin önü mok kubbesi. Çocukken çok korkardım ve iğrenirdim oradan. Rüyalarımda da hep içine düştüğümü görürdüm. İiiuuuv, bak yine tüylerim tiken tiken.

Kusura bakma, hayatta okumam o kadar uzun konuları. Prensip meselesi. Ama konu başlıklarına bakınca, hangi konu olduğunu anında anladım. (zeka işte bebeyim )

Ya konu o kadar fake ki birde. Ve konu sahibi o kadar kendinden emin kim, güya "hayat hikayesi"nin reklamini yapiyor konu basinda. Ve konunun kendisinde çok tutarsizliklar var ama hit bir konu olacak belli ki.

"Çook uzun ama bir kitap bir roman okuyor gibi düşünün hayatımı okurken

Kimi kendinden birşeyler bulacak kimi yargılayacak kinayacak kimi onursuz gurursuz diyecek, kimi belki takdir edecek ama çoğunuz kendinden birşeyler bulacak.Bulamayan da bir yerinden destek motive olacak biliyorum."

Gözlerim yaşardı ama kitap ya da roman okumak isteyince gidip gerçekten onları okuyorum. En azından yazım hataları beni deli etmiyor.

Kumlari unut çilegim, düklere yönel, düklere :)

Günaydiiin! Ve bende fotolari göremedim ne yazikki

Gözlerim yaşardı ama kitap ya da roman okumak isteyince gidip gerçekten onları okuyorum. En azından yazım hataları beni deli etmiyor.

Ya yine fena yazmiyor, güya 18 yasinda liseyi bitirip, görücü üsülü evlenen biri için

Hele su cümleye bak

o zamanın en lüks evlerinden,arabamız evimiz fabrikamız işler yolunda maddi manevi herşey yolunda idi.

O dönemde kardeşi yeni doğduğu icin biraz vakit geçirsin diye oğluma dayısının bekarlıktaki bilgisayarını getirip kurduk.

Hii yatlar katlar var fakat bir bilgisayar alamiyorlar. 3 yasidaki çoçuk sanki bilgisayardan ne anlar?

Baak gördünmü, gayet dedikodu yapabiliyorsun bu konuda

Bozdun beni Arya, yoksa ben ne anlarım dedikodudan. Çocuk o yaşta bilgisayarla tanıştıysa şimdilerde hacker olmuş, uluslararası istihbarat örgütlerini hackliyordur. Hikâye o yöne evriliyorsa, gidip okurum ancak.

Yok hikaye adamın grup takılmalarına doğru evriliyor.

Yanak yalamak nedir ya
En tatlı çocuk başkasının çocuğu diye boşuna dememişler. Biraz sev, ağladığı ya da huysuzlandığı an "annesiiii" diye seslen, mükemmel bir şey :)
O yüzen ben hakkımı yanak yalatma konusunda tecrübeli üyelere devretmek istiyorum

Ben rüyalarımda gün içindeki gerginiklerimi değişik versiyonlarda görüyorum hep. Mutlu olduğum rüyalar çok nadir. Ancak gtümüzü kesmeye gelen uzaylılar falan görürsem mutlu oluyorum işte. Onda da psikopat gibi o kadar mutlu oluyorum ki rüya olduğunun farkına varıyorum

1. sıradaki kabusum tsunamidir. Kimi zaman sahilde, kimi zaman bir binada olurum ama o tsunami beni illa ki bulur.
2. sıradaki kabusum ise proje teslimine yetişmeye çalışmak, çizmek, ağlamak, daha çok çizmek, daha çok ağlayıp projeyi yetiştirememek.
Mezun olalı seneler oluyor ama hala sık sık aynı kabusu görüyorum. Evet okul psikolojimi çok bozdu

Günaydınnn

Bende kötü bir rüya görmüşsem %80 tuvaletli bir rüyadır.
Umumi yerde tuvaletteyimdir arada duvar yoktur veya duvarlar çok yüksekten başlar alttan her şey gözükür. Kesinlikle çok pistir. Rüyam tuvalet aramakla geçer falan. Bunun kesin bilinçaltımla bir alakası var ama ne

Ne ilginç bir kabus bu böyle tuvalet fıvalet diye sayıklıyor musun yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…