- 20 Kasım 2018
- 14.987
- 56.618
- 598
- 35
Ust katlara da cikiyor fare.Annemin ofisi zemin kattaydı. Üst kattaki tuvaletlerde böyle bir olay yaşandığını sanmıyorum. Ben yaşadıktan sonra kapak takılmıştı zaten hepsine.
Zaten artık çoğu tuvalette var. Eskiden bu kadar yaygın değildi. Bence rahat rahat şeedebilirsin
Yalnız şu hayatta pek az şey beni şunun adının wc matik olması kadar şaşırtıyor;
Eki Görüntüle 2620080
İlk duyduğumda değişik teknolojik bir alet sanmıştım. Bildiğimiz hela taşı kapağıymış
Sifon çekmek de pek işlevsel değilmiş göründüğü kadarıyla.
Sinav gectikten sonra dogurucan yani.Sınavım geçeydi bari
Yok ya olabilemem o riayı boşa mı çekiyorım ben
Hap kullanmam yasak. Prezervatif işini sevemedim, beceremiyormuşuz da anlaşılan. Çift çizgiyi görmüşlüğüm var bu beceriksizlikle.Korkutmak istemem fakat ria her zaman iyi korumuyor. Bazen kayma felan oluyor. Ben ondan dolayi hiç kullanmadim. Ya hap, ya prezervatif, korunurlugu en yüksek bence.
Gosterip vermiyorsun sen de. Fotoyu yani.Merhabasporumu da yaptım geldim. Size diri ve Fit fücudumu göstermek isterdim ama yok.
Merhabasporumu da yaptım geldim. Size diri ve Fit fücudumu göstermek isterdim ama yok.
Ay o ihtimal var bir de değil mi. Domestos küpçükleri öldürür zaten olsa da dimi. Öldürsün çünkü. Totomu ısırmasın kimse.Ama en azindan görüyorsun birsey varmi yok mu. Diger türlü bilmeden oturdugunda, senin dötüne birseyin isirmasi olagan
Yani düşünülebilir hele bi o zaman gelsin.Sinav gectikten sonra dogurucan yani.KudrAlobar sonunda itiraf etti.
Hap kullanmam yasak. Prezervatif işini sevemedim, beceremiyormuşuz da anlaşılan. Çift çizgiyi görmüşlüğüm var bu beceriksizlikle.Allah’a emanet gidiyorum şuan bakalım nereye kadar.
Hiç de sondurmuyor valla ahshhsAa hap kullanman niye yasak? Sonuçta (yanilmiyorsam), ria'da hapin içinde hormonlardan saçiyor.
Prezervatif dogru, en atesli anda "bir dakika, bir saniye" diye atesi azicik söndürüyorAncak 9 ay sonra bir bebegin o atesi temelli söndermesinden daha iyidir
En vegan friendly ülkelerden olduğu için gitmek istiyordum bende. Aslında çok sıcak ülke de sevmiyorumBen ondan dolayi hiç gitmek istemiyorum. en fazla Sydney'i görmek isterim, Opera House ile. Ancak ülkenin iç tarafini görmek istemem sanirim. Ki asil en güzel tarafida odur da neyse.
Behçet hastasıyım üç doktora sordum belki bi açık yakalarım izin verirler diye ama hepsi nöö dedi. Pıhtı atma riskim varmış. Hormonlu ve hormonsuz rialar var, benimki hormonsuz.Aa hap kullanman niye yasak? Sonuçta (yanilmiyorsam), ria'da hapin içinde hormonlardan saçiyor.
Prezervatif dogru, en atesli anda "bir dakika, bir saniye" diye atesi azicik söndürüyorAncak 9 ay sonra bir bebegin o atesi temelli söndermesinden daha iyidir
Ulke vegan friendly de hayvanlari degilEn vegan friendly ülkelerden olduğu için gitmek istiyordum bende. Aslında çok sıcak ülke de sevmiyorum
Ficut mu gösteriyorsunuz kamonOlsun kiz, yine gösterebilirsin kiz. Ille diri ve fit olmaya gerek yok
Niye elimin altinda duk yok diye mi bana bu tavri gosteriyorsunSen sus
Belki de o yüzden insanları diz çöküp tövbe isteyip hayvanları yemiyorlarUlke vegan friendly de hayvanlari degil
Devasa yilanlardan cucuk kadar orumceklere, denizanalarina, havuzuna gelen timsahlara elli bin hayvan var
Yoklukta her türlü gider diyosunOlsun kiz, yine gösterebilirsin kiz. Ille diri ve fit olmaya gerek yok
Çok iyi biliyorsun nedenNiye elimin altinda duk yok diye mi bana bu tavri gosteriyorsun
Çiftlikte yaşadığımı söylemiştim ya, bizim evin tuvaletinden yılan bile çıkmıştı. Aslında tam çıkmamış, deliğin içinde kıvrılmış manyak. Öyle kanalizasyon sistemi filan yok, tabi, sebep o. Fare sevimli geldi bir an gözüme. Ama onu da deneyimledim.Fobime fobi mi eklemek istiyorsunfare de mi çıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?