Coronasavar

Ust katlara da cikiyor fare.

Korkutmak istemem fakat ria her zaman iyi korumuyor. Bazen kayma felan oluyor. Ben ondan dolayi hiç kullanmadim. Ya hap, ya prezervatif, korunurlugu en yüksek bence.
Hap kullanmam yasak. Prezervatif işini sevemedim, beceremiyormuşuz da anlaşılan. Çift çizgiyi görmüşlüğüm var bu beceriksizlikle. Allah’a emanet gidiyorum şuan bakalım nereye kadar.

Hap kullanmam yasak. Prezervatif işini sevemedim, beceremiyormuşuz da anlaşılan. Çift çizgiyi görmüşlüğüm var bu beceriksizlikle. Allah’a emanet gidiyorum şuan bakalım nereye kadar.

Aa hap kullanman niye yasak? Sonuçta (yanilmiyorsam), ria'da hapin içinde hormonlardan saçiyor.

Prezervatif dogru, en atesli anda "bir dakika, bir saniye" diye atesi azicik söndürüyor Ancak 9 ay sonra bir bebegin o atesi temelli söndermesinden daha iyidir

Hiç de sondurmuyor valla ahshhs

Ben ondan dolayi hiç gitmek istemiyorum. en fazla Sydney'i görmek isterim, Opera House ile. Ancak ülkenin iç tarafini görmek istemem sanirim. Ki asil en güzel tarafida odur da neyse.
En vegan friendly ülkelerden olduğu için gitmek istiyordum bende. Aslında çok sıcak ülke de sevmiyorum

Behçet hastasıyım üç doktora sordum belki bi açık yakalarım izin verirler diye ama hepsi nöö dedi. Pıhtı atma riskim varmış. Hormonlu ve hormonsuz rialar var, benimki hormonsuz.
Allaam sen koru sübaneke dinimiz amin.

Fobime fobi mi eklemek istiyorsun fare de mi çıkıyormuş
Çiftlikte yaşadığımı söylemiştim ya, bizim evin tuvaletinden yılan bile çıkmıştı. Aslında tam çıkmamış, deliğin içinde kıvrılmış manyak. Öyle kanalizasyon sistemi filan yok, tabi, sebep o. Fare sevimli geldi bir an gözüme. Ama onu da deneyimledim.

Okuduğum şehirde üniversite yurduna prefabrikten ek bir bina yapmışlardı, ilk sınıfları oraya alıyorlardı. Odalarda minik fareler zaten alışıldık bir şeydi ama arada duşların giderlerin kocaman fareler fırladığını da görmüştük. Sonra şikayet edildi, betonarme binalar yapıldı filan ama o süreçte farelerle yaşayıp gitti tabi öğrenciler. Yer veremiyorum, deşifre olmamak adına. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…