Kumlari unut çilegim, düklere yönel, düklere :)
Günaydiiin! Ve bende fotolari göremedim ne yazikki
Rüya boyunca sayıklayarak tuvalet arıyorumNe ilginç bir kabus bu böyletuvalet fıvalet diye sayıklıyor musun yanında.
Günaydınnn
Bende kötü bir rüya görmüşsem %80 tuvaletli bir rüyadır.
Umumi yerde tuvaletteyimdir arada duvar yoktur veya duvarlar çok yüksekten başlar alttan her şey gözükür. Kesinlikle çok pistir. Rüyam tuvalet aramakla geçer falan. Bunun kesin bilinçaltımla bir alakası var ama ne
"Korkmussam" yav he he. Birkac aya pirtlatirsin sen.Günaydın. Rüyamda hamileydim, nasıl korkmuşsam mide bulantısıyla uyandım. Başlığın rüyalara katkısı olabiliyor sanırım
Bu gördüğüm tuvaletler genelde alaturka. Ben Türkiye'ye geldiğimde görmüştüm ve kullanmayı bilmediğimden gitmezdim. İlk kez lise 2 de kullanmaya başlamıştım.Umumi yerlerde tuvalete giremiyor musun? Ondandır belki.
Ben çatlayana kadar giremem dışarıda.
Bir gün uyurken çok sıkışmışım. Kendimi yemyeşil bir açık alandaki tertemiz bir alaturka tuvalette (normalde alaturka tuvalete hiç giremem) efil efil rüzgara karşı işimi görürken gördüm. Çok huzurlu bir ortamdı. Sonra "ulan bu nasıl tuvalet" diye ayıktım, korkuyla uyanıp üstümü başımı kontrol etmiştim. Neyse ki tam zamanında uyanmışım
Bu eğitimi almamış olduğun için olmuş işte. Eğitim önemli demiyoruz boşuna.Bu gördüğüm tuvaletler genelde alaturka. Ben Türkiye'ye geldiğimde görmüştüm ve kullanmayı bilmediğimden gitmezdim. İlk kez lise 2 de kullanmaya başlamıştım.
Benim için hala hassas bir konu galiba. Tuvaletin önünden biri geçse yapamam
Ahahaha daha iyi özetlenemezdiBu eğitimi almamış olduğun için olmuş işte. Eğitim önemli demiyoruz boşuna.
Eki Görüntüle 2620060
Günaydın. Rüyamda hamileydim, nasıl korkmuşsam mide bulantısıyla uyandım. Başlığın rüyalara katkısı olabiliyor sanırım
Bu gördüğüm tuvaletler genelde alaturka. Ben Türkiye'ye geldiğimde görmüştüm ve kullanmayı bilmediğimden gitmezdim. İlk kez lise 2 de kullanmaya başlamıştım.
Benim için hala hassas bir konu galiba. Tuvaletin önünden biri geçse yapamam
Fobime fobi mi eklemek istiyorsunBen küçükken onu kullanırdım ama fobi oldu sonra. Okul yıllarımda çok zorlandım o yüzden.
Annemin iş yerinde girmiştim küçükken, yaşımı tam hatırlamıyorum ama maksimum 7 falandır.
Bir küçük lavabo alanı ve tek kabin vardı. Annem lavabo kısmında bekliyor, ben de kabin kapısını kapatmadım nasılsa sadece ikimiz varız diye.
O zamanlar tuvalet kapakları çok yaygın değildi galiba.
Tam çömelmek üzereyken fare sıçradı yukarıya. 10 cm daha çömelmiş olsam totomu dişleyecekti. Ben çığlık çığlığa tabii, donum inik vaziyette, annemle kendimizi dışarıya zor attık.
Sonra kapak taktılar bütün tuvaletlere.
Bir bu olay bir de örümcekli köy tuvaletleri...
Beni mahveden iki şey.
Fobime fobi mi eklemek istiyorsunfare de mi çıkıyormuş
Sınavım geçeydi bari"Korkmussam" yav he he. Birkac aya pirtlatirsin sen.
Yok ya olabilemem o riayı boşa mı çekiyorım ben
Ben küçükken onu kullanırdım ama fobi oldu sonra. Okul yıllarımda çok zorlandım o yüzden.
Annemin iş yerinde girmiştim küçükken, yaşımı tam hatırlamıyorum ama maksimum 7 falandır.
Bir küçük lavabo alanı ve tek kabin vardı. Annem lavabo kısmında bekliyor, ben de kabin kapısını kapatmadım nasılsa sadece ikimiz varız diye.
O zamanlar tuvalet kapakları çok yaygın değildi galiba.
Tam çömelmek üzereyken fare sıçradı yukarıya. 10 cm daha çömelmiş olsam totomu dişleyecekti. Ben çığlık çığlığa tabii, donum inik vaziyette, annemle kendimizi dışarıya zor attık.
Sonra kapak taktılar bütün tuvaletlere.
Bir bu olay bir de örümcekli köy tuvaletleri...
Beni mahveden iki şey.
Son gördüğüm alaturka tuvaletleri hatırlamaya çalıştım da olmadıAnnemin ofisi zemin kattaydı. Üst kattaki tuvaletlerde böyle bir olay yaşandığını sanmıyorum. Ben yaşadıktan sonra kapak takılmıştı zaten hepsine.
Zaten artık çoğu tuvalette var. Eskiden bu kadar yaygın değildi. Bence rahat rahat şeedebilirsin
Yalnız şu hayatta pek az şey beni şunun adının wc matik olması kadar şaşırtıyor;
Eki Görüntüle 2620080
İlk duyduğumda değişik teknolojik bir alet sanmıştım. Bildiğimiz hela taşı kapağıymış
Avustralyaya taşınmak istiyorum bazen. Ama böceklerin anormal boyutlarını hatırladıkça bu fikrimden cayıyorumBunu neden bizim ile paylastiiin?
Zaten ben su avustralaydaki tuvalette örümcek videosundan sonra, her tuvalete oturmadan önce su butonuna basarim
Yok ya olabilemem o riayı boşa mı çekiyorım ben
Sifon çekmek de pek işlevsel değilmiş göründüğü kadarıyla.Bunu neden bizim ile paylastiiin?
Zaten ben su avustralaydaki tuvalette örümcek videosundan sonra, her tuvalete oturmadan önce su butonuna basarim
Avustralyaya taşınmak istiyorum bazen. Ama böceklerin anormal boyutlarını hatırladıkça bu fikrimden cayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?