Pantolon mu giydin. O ne? Nasıl bir kıyafetti ben unuttum
Eşofman ve taytHep etek hep elbise diyorsun.
Emin ol fetişellalar vazgecer hahaha fetişlerinden toynak gıbılerKız hacklenip ayak fetişellaların eline düşmesin videon
Bunların çoğu oğlanın annelerde olmasından. Yanınızda olsaydı böyle kararsızlık yaşamayacaktın. İki seksen koltukta çöküp kalacaktın muhtemelen.Bana bi disko disko çöktü. Bi şeyler yapasım var ama yapasım da yok.
Mesela müzik dinleyesim var ama yok da.
Bi şeyler yiyesim var ama yeni yemek yedim tokum, ne olsa yerdim diyorum dük de yiyesim yok ama bi şey yiyesim var.
Masaj yapılsa iyi olurdu ama gıdıklanır ve sıkılırdım.
Film izleyesim var ama 1 buçuk saat olmasın 30 dk olsun dizi olmasın.
18 derece göbeğime, 25 derece kalçama 27 derece de ayaklarıma gelsin.
Tuvaletim geldi, kalkıp yerime biri yapsın filan.
Ben neden bdv de onu sorguluyorumHmmm
Seni bdv deki rus kadinlarinin türk kadınları hakkındaki görüşleri konusuna alalım
Bak ne yazmışlar
Eki Görüntüle 2620322
Şu an ben hayati sorguluyorum.
Hmmm
Seni bdv deki rus kadinlarinin türk kadınları hakkındaki görüşleri konusuna alalım
Bak ne yazmışlar
Eki Görüntüle 2620322
Şu an ben hayati sorguluyorum.
Bende sizi şuraya alayım. Muhtemel ekşici beyanıKalpsiz ve guvenmeyen erkek
Herkese selam, burayı uzun süredir okuyordum ve üye olmaya karar verdim bir derdim icin. Simdi ben 25 yasındayım calısıyorum . 28 yasında biri var hoslanıyorum ama bu adam garip. O ondan hoslandıgımı bilmiyor. Havadan sudan konusuyoruz . Söz önceki ilişkilere geldi . Çok kazık yediğini söyledi...www.kadinlarkulubu.com
Ben geç yiyorum akşam yemeğini.
Börek pişiriyorum ayıptır söylemesi.
Kaç kilo yaptığımızı anlatmaya başladıysak biz olmuşuz artıkÇay demledim demini almamış mı almış mı belli değil tadını bi sevmedim, ama içesim var.
Böyle tuzlu gibi ama daha çok tatlı gibi bir şey mi olsaydı yeseydim ama tuzlu olsun çok olmasın.
Patates kızartması yiyim ama kilo almayayım mesela, düşünmeden yiyeyim. Ama düşünüyorum tadı kaçıyor.
Tuvaletimi yaptım geldim ama 5 kiloluk bir şey yapıp 5 kilo zayıflamayı isterdim, öyle olmuyormuş bünye, tartıldım 200 gr gitmiş. Sanırım son bardak suyu bıraktım.
Böyle birisi bi şey anlatsın dinleyeyim ama bilmediğim ilgimi çeken bi şey anlatsın sıkılmayayım.
Gidip iki tokat atayım adama, biraz yüzünü sıkıştırıp döveyim elim kaşınıyor, ama ses etmesin. "Ahh" deyince hevesim kaçıyor. Sessiz dursun. Kum torbası koyacak bir fazladan odam olsaydı eyiydi.
Çünkü ben farklıyım. Diğer kadınlar gibi değilim bunu ona kanıtlamalıyımnereden bulurlar bu ergen tipleri bilmem..
Seninle eğleniriz, ileriyi düşünme diyor işte.
Varsan ne ala, yoksan niya adamı elde etmenin 50 yılını ararsın
Çay demledim demini almamış mı almış mı belli değil tadını bi sevmedim, ama içesim var.
Böyle tuzlu gibi ama daha çok tatlı gibi bir şey mi olsaydı yeseydim ama tuzlu olsun çok olmasın.
Patates kızartması yiyim ama kilo almayayım mesela, düşünmeden yiyeyim. Ama düşünüyorum tadı kaçıyor.
Tuvaletimi yaptım geldim ama 5 kiloluk bir şey yapıp 5 kilo zayıflamayı isterdim, öyle olmuyormuş bünye, tartıldım 200 gr gitmiş. Sanırım son bardak suyu bıraktım.
Böyle birisi bi şey anlatsın dinleyeyim ama bilmediğim ilgimi çeken bi şey anlatsın sıkılmayayım.
Gidip iki tokat atayım adama, biraz yüzünü sıkıştırıp döveyim elim kaşınıyor, ama ses etmesin. "Ahh" deyince hevesim kaçıyor. Sessiz dursun. Kum torbası koyacak bir fazladan odam olsaydı eyiydi.
Çünkü ben farklıyım. Diğer kadınlar gibi değilim bunu ona kanıtlamalıyım
Hem de nasıl.
Ve çok kalamayacağım, eşimle bazı işlerimiz var.Hayal gücünüze bırakıyorum artık. Hehe, valla bilgisayar oyunu oynayacağız. Diablo oynayası gelmiş. Fotoğraf paylaşan arkadaşlar, paylaşımlarınızı yarın masamda istiyorum. =P Ya çok fazla paylaşmayın bari ya. :.(
Kaç kilo yaptığımızı anlatmaya başladıysak biz olmuşuz artık
Kabak çekirdeği yi. Tuzlu isteğini bastırır, ağzını oyalar hemde sağlıklı
Sana beyaz in sevdiğim teK karakteri
Pisikopatı armağan ediyorum.
Anlıyosun beni di mi?
Tuvalet ayrıntısı da bilemiyorum yani...
Bana bi disko disko çöktü. Bi şeyler yapasım var ama yapasım da yok.
Mesela müzik dinleyesim var ama yok da.
Bi şeyler yiyesim var ama yeni yemek yedim tokum, ne olsa yerdim diyorum dük de yiyesim yok ama bi şey yiyesim var.
Masaj yapılsa iyi olurdu ama gıdıklanır ve sıkılırdım.
Film izleyesim var ama 1 buçuk saat olmasın 30 dk olsun dizi olmasın.
18 derece göbeğime, 25 derece kalçama 27 derece de ayaklarıma gelsin.
Tuvaletim geldi, kalkıp yerime biri yapsın filan.
Ödem çayı içtikten sonra tartıl o zamanYerken sıkılıyorum kabak çekirdeğini. :/
Ya şu ara tuvalete girip çıkınca tartılıyorum, su içiyorum tartılıyorum, abur cubur bi şey yiyorum tartılıyorum.
Geçen adam dedi "Yediğinin gramajı pakette yazıyor kilona topla işte tartılacağına" diye.
Pantolon mu giydin. O ne? Nasıl bir kıyafetti ben unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?