Yok hayatında bir kere fondoten kullanmış ona katılsaydı her gun kullanırdı
Ayrıca giyinme üzerine ve hep kadın ilgi alanı değil
Sherlockkkk şu adamı atmayın düz duvara tırmanıyorum yapmayın etmeyin
Yemek yapıyorum bir yandan ben.Iste her zaman böyle oluyor. Tüm gün siz konusun bik bik, fotolar paylasin.
Sonra sonunda! ben çayim ile oturup, bu konuyua bakarken kimseden çit çikmiyor.
Yemek yapıyorum bir yandan ben.
Diğerleri kimbilir nerelerde
Bebeğimi uyuttum. Büyüğe kitap okudum, şimdi babasını okuyor, onu dinliyorum. Hala özgür değilim. Bugün yarım saat gecikti uyku saati. Birazdan geleceğim. Lütfen bir süre herkes eline, fotosuna hakim olsun.Iste her zaman böyle oluyor. Tüm gün siz konusun bik bik, fotolar paylasin.
Bebeğimi uyuttum. Büyüğe kitap okudum, şimdi babasını okuyor, onu dinliyorum. Hala özgür değilim. Bugün yarım saat gecikti uyku saati. Birazdan geleceğim. Lütfen bir süre herkes eline, fotosuna hakim olsun.
Çocuklar yeni uyudu sayılır, bende koltuğa serildim öyle pertim çıktı bugün.Iste her zaman böyle oluyor. Tüm gün siz konusun bik bik, fotolar paylasin.
Bu saatte ne yemeği kız kardeşimYemek yapıyorum bir yandan ben.
Diğerleri kimbilir nerelerde
Ben geç yiyorum akşam yemeğini.Kiz Türkiyede saat aksam 9 degil mi? Saat 9da yemekmi yapilirmis?
Ne yemegi yapiyorsun bu arada? :)
Geç yiyorum ben akşam yemeğiniBu saatte ne yemeği kız kardeşim
Canım oreo çekti hayır neden bu saatteeee
Oreo yemezsem ölecem gıbıyım
Hem de nasıl.O yarim saati bile insan his ediyor dimi?
Çocuklar yeni uyudu sayılır, bende koltuğa serildim öyle pertim çıktı bugün.
Bu saatte ne yemeği kız kardeşim
Bu arada evli olanların çoğu çocuklu öyle düşündüğün gibi her sessizlik bir ekşın değildaha çok koltuklarda perti çıkmış halde oluyoruz
Pantolon mu giydin. O ne? Nasıl bir kıyafetti ben unuttumBen tekrar diyetteyimBügün pantalonumu zor giydim. Yani oluyordu fakat çok sikiyordu
Kız hacklenip ayak fetişellaların eline düşmesin videonİşsizlikten ayak dansı yapıp videoya çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?