- 20 Kasım 2018
- 14.984
- 56.607
- 598
- 35
O kadar da değilKısmetse OlurKız yoksa... Şeyma? sen misin?
Kim Milyoner Olmak İsterden büyük ödülü alsam anca turuncu gibi olabilirdim, o kadar iddialı değilim zatenO ödülleriyle birlikte yaşamıyor mu ama zaten? Muz ağacı bile varmış evinde. Biz en fazla 5-6lı salkım alıyoruz.
Ahahfhah ya ne pis insansın sen yaValla gelinim olur musun gibi bi şeyse dükü de kazanamamış anlaşılan
Bir tek keçi sütlü olanı (haliyle) vegan değil. Onun dışındakiler zaten çok güzel kokuyorValla biz de aldıktan sonra fark ettik. Öyle olması hoşumuza da gitti. Bari buradan devam edelim dedik.
Arkadaşım deli misin? Mayayı maske olarak kullanılacak zaman mı? Elinde maya olduğunu bilseler, seni öldürmek isteyecek insanlarla dolu şuan ortalık. Şifreli kasan filan var mı?Ne kadar zamanda bir yapıyordun?
Ve maya ne mayası, bildiğimiz kuru maya mı?
Acil cevap pls elimde maya paketiyle bekliyorum
Ne kadar zamanda bir yapıyordun?
Ve maya ne mayası, bildiğimiz kuru maya mı?
Acil cevap pls elimde maya paketiyle bekliyorum
Hiç bir ara eşim kaç tane market dolaştı maya için. Bunlar yüze sürmekten bahsediyorArkadaşım deli misin? Mayayı maske olarak kullanılacak zaman mı? Elinde maya olduğunu bilseler, seni öldürmek isteyecek insanlarla dolu şuan ortalık. Şifreli kasan filan var mı?
Arkadaşım deli misin? Mayayı maske olarak kullanılacak zaman mı? Elinde maya olduğunu bilseler, seni öldürmek isteyecek insanlarla dolu şuan ortalık. Şifreli kasan filan var mı?
muhahahaahahO kadar da değil
Ama Kısmetse Olur'a gitsem, Sörvayvır'dan gördüğüm kadarıyla kesin Eser'le takılırdım ben ahdhah
Kim Milyoner Olmak İsterden büyük ödülü alsam anca turuncu gibi olabilirdim, o kadar iddialı değilim zaten
Ahahfhah ya ne pis insansın sen ya
İnsanlar maya bulamıyor
Ben kuru mayadan yapıyordum ama hangisi bilemedim şimdi. Gözenekler için cidden faydalı mı? Bende deneyeyim
Yarışma demisken, bir ara Ali İhsan Varol 'un Kelime Oyunu yarışmasına katılmayı çok istemiştim, başvurdum, sonra mail falan attım ama çağırmadilar beni hainlerO kadar da değil
Ama Kısmetse Olur'a gitsem, Sörvayvır'dan gördüğüm kadarıyla kesin Eser'le takılırdım ben ahdhah
Kim Milyoner Olmak İsterden büyük ödülü alsam anca turuncu gibi olabilirdim, o kadar iddialı değilim zaten
Ahahfhah ya ne pis insansın sen ya
Şey bence, bir kelime bir işlem
Ben hayatı uçlarda yaşamayı seviyorumCanım burası bizim ev. Burada her şey her daim stokludur. Ben regl olmaya başladığım günden bugüne ped paketlerinin eksildiğini bile görmedim. Kullanılıyor ve eksilmiyor düşün yani.
Dolapta da her zaman mayamız vardır. Tam olarak kabartma tozu ve vanilin stoklarımızın yanında, yüzümü mayalamam için beni bekliyorlar
https://giphy.com/Wp7JjCGI0ao82aGO5uTamam artık dayanamıyorum, ben söyleyeceğim Lyanna,
Big Brother'a girdi. "Big deyince geldim ben" filan dedi, orada bi anlaşmazlık yaşamış, diskalifiye oldu.
Arkadaşım deli misin? Mayayı maske olarak kullanılacak zaman mı? Elinde maya olduğunu bilseler, seni öldürmek isteyecek insanlarla dolu şuan ortalık. Şifreli kasan filan var mı?
Yaş maya, eriyor hemen suda; krem gibi oluyor.
Haftada iki kez yapıyordum. Maden suyuyla da yıkıyordum suratımı filan.
Şimdi yapmaz oldum ama yapacağım yine, tazeliyor cidden, renk açıyor, gözeneklere iyi geliyor.
Kız söylesene, Bugün Ne Giysem mi?
Ben hayatı uçlarda yaşamayı seviyorum
Karantinada regl olmadan iki gün önce markete gittim ama ped, tampon almadan döndüm evde varsa vardır diye. Eve geldim yokmuş
Makyaj çantamdan, çantamdan çıkan tamponları kullandım
Yok hayatında bir kere fondoten kullanmış ona katılsaydı her gun kullanırdıKız söylesene, Bugün Ne Giysem mi?
E napim anlatmadın merak içinde kaldılar karşim kusura kalma anlatıyorum:
İşte gitmiş "Big" lafını duyunca, "Hani nerede?" diye ararken yarışmacılardan birine "Akıllı ol olm" filan demiş tutmaya çalışmış, orada güvenlik görevlileri girmiş araya, orada bi arbede yaşanıyor tabi yayın kesiliyor, o sırada bazı sesler geliyor yayına "En çok kim tutar değil miydi?" filan, arkada diyorlar "O dokun bana yarışmasıydı o değil" "Dokunurum yine sorun yok" filan bazı serzenişler. Tabi diskalifiyesi açıklanıyor sonra.
He yok Bu Tarz Benim'e katıldım Ivana Sert'le falanKız söylesene, Bugün Ne Giysem mi?
Body shop açılınca şu parfüme de bi bak
Eki Görüntüle 2620299
çok tatlı bi parfüm ben çok seviyorum. Fazla kalıcı değil ama, iş yerinde bırakıyorum ben gün içinde sıkıyorum. Baya fresh bi koku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?