Coronasavar

Kısmetse Olur Kız yoksa... Şeyma? sen misin?
O kadar da değil
Ama Kısmetse Olur'a gitsem, Sörvayvır'dan gördüğüm kadarıyla kesin Eser'le takılırdım ben ahdhah

O ödülleriyle birlikte yaşamıyor mu ama zaten? Muz ağacı bile varmış evinde. Biz en fazla 5-6lı salkım alıyoruz.
Kim Milyoner Olmak İsterden büyük ödülü alsam anca turuncu gibi olabilirdim, o kadar iddialı değilim zaten

Valla gelinim olur musun gibi bi şeyse dükü de kazanamamış anlaşılan
Ahahfhah ya ne pis insansın sen ya

Ben sabah akşam doğal gülsuyu kullanıyorum cildim için, Isparta'dan arkadaşım gönderiyor kendi hazırladıklarından.
Kil maskesi uzun zamandır kullanıyorum hafta da bir, farklı markalar kullandım. Bir süredir L'Oreal Paris'inkini kullanıyorum,saf kil maskesi.
Bephanten yüz nemlendirici kremini, yazın la Roche kullanıyorum güneş için.
Farklı markalardan bir sürü maske, peeling var evde aslında, merak edip almışım, seviyorum denemeyi
Türk kahvesinde peeling niyetine bende kullanıyorum iki güne bir

Ne kadar zamanda bir yapıyordun?
Ve maya ne mayası, bildiğimiz kuru maya mı?
Acil cevap pls elimde maya paketiyle bekliyorum
Arkadaşım deli misin? Mayayı maske olarak kullanılacak zaman mı? Elinde maya olduğunu bilseler, seni öldürmek isteyecek insanlarla dolu şuan ortalık. Şifreli kasan filan var mı?

Ne kadar zamanda bir yapıyordun?
Ve maya ne mayası, bildiğimiz kuru maya mı?
Acil cevap pls elimde maya paketiyle bekliyorum

Yaş maya, eriyor hemen suda; krem gibi oluyor.
Haftada iki kez yapıyordum. Maden suyuyla da yıkıyordum suratımı filan.
Şimdi yapmaz oldum ama yapacağım yine, tazeliyor cidden, renk açıyor, gözeneklere iyi geliyor.

Arkadaşım deli misin? Mayayı maske olarak kullanılacak zaman mı? Elinde maya olduğunu bilseler, seni öldürmek isteyecek insanlarla dolu şuan ortalık. Şifreli kasan filan var mı?
Hiç bir ara eşim kaç tane market dolaştı maya için. Bunlar yüze sürmekten bahsediyor

Yav karbonat - sirke/limon da aynı görevi görüyor yav. Maya çok da elzem değil. Un tuz olsun kafi. (Dikkat Gangsta mutfakta)

İnsanlar maya bulamıyor

Ben kuru mayadan yapıyordum ama hangisi bilemedim şimdi. Gözenekler için cidden faydalı mı? Bende deneyeyim

Canım burası bizim ev. Burada her şey her daim stokludur. Ben regl olmaya başladığım günden bugüne ped paketlerinin eksildiğini bile görmedim. Kullanılıyor ve eksilmiyor düşün yani.
Dolapta da her zaman mayamız vardır. Tam olarak kabartma tozu ve vanilin stoklarımızın yanında, yüzümü mayalamam için beni bekliyorlar

Yarışma demisken, bir ara Ali İhsan Varol 'un Kelime Oyunu yarışmasına katılmayı çok istemiştim, başvurdum, sonra mail falan attım ama çağırmadilar beni hainler o kadarda iyiydim evde izlerken

Ben hayatı uçlarda yaşamayı seviyorum
Karantinada regl olmadan iki gün önce markete gittim ama ped, tampon almadan döndüm evde varsa vardır diye. Eve geldim yokmuş
Makyaj çantamdan, çantamdan çıkan tamponları kullandım

Ya önemli olan ihtiyaçları karşılamak değil mi? Benim ihtiyacım da pürüzsüz yanaklar demek ki
Yiyeceğim ekmek miktarından feragat ederek ekosistemdeki maya dengesini korurum ben merak etmesin kimse
Yaş maya, eriyor hemen suda; krem gibi oluyor.
Haftada iki kez yapıyordum. Maden suyuyla da yıkıyordum suratımı filan.
Şimdi yapmaz oldum ama yapacağım yine, tazeliyor cidden, renk açıyor, gözeneklere iyi geliyor.

Teşekkür ederim
Depo sorumlumuza yaş maya sorayım ben o zaman

E napim anlatmadın merak içinde kaldılar karşim kusura kalma anlatıyorum:

İşte gitmiş "Big" lafını duyunca, "Hani nerede?" diye ararken yarışmacılardan birine "Akıllı ol olm" filan demiş tutmaya çalışmış, orada güvenlik görevlileri girmiş araya, orada bi arbede yaşanıyor tabi yayın kesiliyor, o sırada bazı sesler geliyor yayına "En çok kim tutar değil miydi?" filan, arkada diyorlar "O dokun bana yarışmasıydı o değil" "Dokunurum yine sorun yok" filan bazı serzenişler. Tabi diskalifiyesi açıklanıyor sonra.

Bizim evde o işleri babam hallediyor. İndirim yakaladıkça stoklar her şeyi.
Ben ünide ve sonrasında başka şehirde yaşıyordum ve orada bile ped aldığım zaman çok sayılıdır. Çünkü buradaki stoklardan götürüyordum.
Millet memleketten yiyecek getirir, ben ped, hazır ağda bandı falan götürüyordum

"Kutumda büyük hissediyorum", "Ahmet'in kutusunu açmak istiyorum", "kutuma gitmek istiyorum" falan duyunca heveslenip kutu açma programına da başvurmuştum ama düşündüğümden farklı konseptmiş.

Kız söylesene, Bugün Ne Giysem mi?
He yok Bu Tarz Benim'e katıldım Ivana Sert'le falan

Tesekkür ederim, bir deneyim açildiginde. Is yerinde birakmak çok iyi bir fikir. Hele yazin için, fresh bir koku güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…