Coronasavar

Kondomu unutma çılgın atarken ha
Çok iyi bir biz neyiz hahaha arkadaşım diyeyi
Onsuz olmaz zaten.
Sırf o yüzden böyle ihtimal olan durumlarda belki sevişirim donumu diyip belki sevişirim prezervatifimi çantama koyuyorum

Benimki muz işine gireceğim diye tutturdu, arsa var babadan boş dururdu; "Muz agası olacam" diye bu sene başlıyordu. Muz gıralıçası olacağdım az daha, Rabbım korudu.
Kız keşke girseymişsiniz o işte. Bizi de görürdünüz, muz yollardınız. Yemek için. Gıda olarak.

ya ajbadb seviye tam benlik şu an çok beğendim , muzumun üzerine çikolata eritmişim onu yiyodum o sırada görmem tesadüf oldu sanırım
SENİN KENDİ MUZUN MU VAR?

Lyanna Mormont arkadaş donunu kendi mi getiriyormuş? Sordunuz mu?
don demişken az önce twitterda çok güzel yazlık elbise gördüm, al görümcenin düğününe giy , kankinin nişanına giy ama Norveçteysen tabi.Ama çok beğendim.O da bu konuya denk geldi.Dur sizinle de paylaşayım.Beyazı da güzel olur bunun.

koronadan önce vardı bi muzumuz , korona geldi geleli gidip ağız tadıyla muz yiyemiyoruz eve kapandık

Yalnız bu norveç te de zor ama sen al,
Lazım olur.

Oh oh maşallah, görüyorum ki bir donsuz daha aramıza katılıyor.

Bunu yazın gecelik diye giysen bile üşürsün bu ney

Beni bu kadar iyi tanımış olmanız karşısında haklı bir gurur ve dehşetli bir ürperti hissediyorum şu an
Yine de Lyanna Mormont haklıymış, dışarıdakilerin yerini tutmuyor
Yok anacım nolursa olsun dışarıdaki gibi organik olmuyor. İdareten, işini görsün diye belki ama devamlı olmaz

Yokuspokus sen de bunu not al.
Fantezilerin gadınıyım diyor.

Yazıyorum ben hep bir köşeye merak etme canısı, bir nimetle oynayan daha gelmiş. Yabanelma göbekten zeytin yemelerinizin pabucu dama, insan biraz fantezisini geliştirir cağnım Serdar klibi çekileli 20 sene geçmiş hala zeytin hala domates peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…