ya ajbadb seviye tam benlik şu an çok beğendim , muzumun üzerine çikolata eritmişim onu yiyodumo sırada görmem tesadüf oldu sanırım
ya ajbadb seviye tam benlik şu an çok beğendim , muzumun üzerine çikolata eritmişim onu yiyodumo sırada görmem tesadüf oldu sanırım
Depolamıştır oyiyebilir bence
Onsuz olmaz zaten.Kondomu unutma çılgın atarken ha
Çok iyi bir biz neyiz hahaha arkadaşım diyeyi
Kız keşke girseymişsiniz o işte. Bizi de görürdünüz, muz yollardınız. Yemek için. Gıda olarak.Benimki muz işine gireceğim diye tutturdu, arsa var babadan boş dururdu; "Muz agası olacam" diye bu sene başlıyordu. Muz gıralıçası olacağdım az daha, Rabbım korudu.
SENİN KENDİ MUZUN MU VAR?ya ajbadb seviye tam benlik şu an çok beğendim , muzumun üzerine çikolata eritmişim onu yiyodumo sırada görmem tesadüf oldu sanırım
Valla muzunu getirmiş, ben bir işkillendim.
don demişken az önce twitterda çok güzel yazlık elbise gördüm, al görümcenin düğününe giy , kankinin nişanına giy ama Norveçteysen tabi.Ama çok beğendim.O da bu konuya denk geldi.Dur sizinle de paylaşayım.Beyazı da güzel olur bunun.Lyanna Mormont arkadaş donunu kendi mi getiriyormuş? Sordunuz mu?
Ay onu söylemeyi unuttum
koronadan önce vardı bi muzumuz , korona geldi geleli gidip ağız tadıyla muz yiyemiyoruz eve kapandıkOnsuz olmaz zaten.
Sırf o yüzden böyle ihtimal olan durumlarda belki sevişirim donumu diyip belki sevişirim prezervatifimi çantama koyuyorum
Kız keşke girseymişsiniz o işte. Bizi de görürdünüz, muz yollardınız. Yemek için. Gıda olarak.
SENİN KENDİ MUZUN MU VAR?
don demişken az önce twitterda çok güzel yazlık elbise gördüm, al görümcenin düğününe giy , kankinin nişanına giy ama Norveçteysen tabi.Ama çok beğendim.O da bu konuya denk geldi.Dur sizinle de paylaşayım.Beyazı da güzel olur bunun.
Eki Görüntüle 2620340
don demişken az önce twitterda çok güzel yazlık elbise gördüm, al görümcenin düğününe giy , kankinin nişanına giy ama Norveçteysen tabi.Ama çok beğendim.O da bu konuya denk geldi.Dur sizinle de paylaşayım.Beyazı da güzel olur bunun.
Eki Görüntüle 2620340
Bunu yazın gecelik diye giysen bile üşürsündon demişken az önce twitterda çok güzel yazlık elbise gördüm, al görümcenin düğününe giy , kankinin nişanına giy ama Norveçteysen tabi.Ama çok beğendim.O da bu konuya denk geldi.Dur sizinle de paylaşayım.Beyazı da güzel olur bunun.
Eki Görüntüle 2620340
Yok anacım nolursa olsun dışarıdaki gibi organik olmuyor. İdareten, işini görsün diye belki ama devamlı olmazBeni bu kadar iyi tanımış olmanız karşısında haklı bir gurur ve dehşetli bir ürperti hissediyorum şu an
Yine deLyanna Mormont haklıymış, dışarıdakilerin yerini tutmuyor
Ne dalı la en buyuk parçayi kendine mi ayırdın?Üretim müretim başlasak zaten yollayacağım hepinize birer dal. Ama yiyeceksiniz. Nimettir yazık.
Bunu yazın gecelik diye giysen bile üşürsünbu ney
Niye? Sana mi lazımdı?Ne dalı la en buyuk parçayi kendine mi ayırdın?
bu elbiseyi niye herkes gecelik olarak görüyo yaBunu yazın gecelik diye giysen bile üşürsünbu ney
Şuan hahahha bekarlardanNiye? Sana mi lazımdı?
Ne dalı la en buyuk parçayi kendine mi ayırdın?
Ben direk bunu elbise olarak gördüm ama üste duracak cinsten değilbu elbiseyi niye herkes gecelik olarak görüyo yaya da sorun bende galiba içten yanmalı modundayım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?