- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
1617 sayfa okuyamam şimdi
Hiç, onun kod adı Zorro'nun kılıcı. Daha önce söylememiş miydim? Töğbest...
Bak yine kıyamadı hahah olm çıkar ya nolur çıkar. Donla sütyenle elbiseyle şaapılmaz, kaç paraysa kaç paraÇıkarmaya pek de gerek yok gibi zaten. Her şeyi düşünmüşler sağ olsunlar
Bundan sonraki ilk sebişmesinde aklına biz geliriz umarımÇıkarmazsa çıkaran bulunur heheytt o işleri
Çileğe sor sen
Numara çeker
Şahidim, dedi dedi.Ya donumu çıkarmadan sebişirim, ille de donum, donsuz olmaz viktoryas sktrretten aldım, sürtünürüm de çıkarmam dedi.
İnanmayan 1617 sayfa okusun.
İşte BDV'nin oluşturduğu önyargıların kurbanı oldum. Orada hepimiz birer salon hanfendisiydik. Burada neye dönüştük, isim koymak bile istemiyorum gerçekten.Allahıımm arkamdan hanımefendi mi deniyoornasıl gururlandım şu an bi.Ortamlarda çok hanfendi bir kişilik olarak gezerim ama muzlu pandamla bir araya geldiğimizde içimden adeta bir donsuz fantaziler kraliçesi çıkar
Yok artıkAllahıımm arkamdan hanımefendi mi deniyoornasıl gururlandım şu an bi.Ortamlarda çok hanfendi bir kişilik olarak gezerim ama muzlu pandamla bir araya geldiğimizde içimden adeta bir donsuz fantaziler kraliçesi çıkar
Sürtüncan'ın manevi anası.
Listeyi güncelle hemenNever one daha dun şey etti onun
Yaban mutfakta
Alicja halıda
diğerleri burada
Dük hanımefendisi.İşte BDV'nin oluşturduğu önyargıların kurbanı oldum. Orada hepimiz birer salon hanfendisiydik. Burada neye dönüştük, isim koymak bile istemiyorum gerçekten.
bu elbisenin bi özelliği de o zaten, giyen zaten kımıldayamıyo onu gören de avına saplanmış zıpkın gibi taş kesiliyo dikine.Cümle içindeki fiilleri özenle seçtim evet.Bundan daha kapalı elbiselerle bile dötümü ifşa etmiş insanım ben. Bunu giysem herhalde kıpırdayamam
Masallah skoru da tutmuş.Never one daha dun şey etti onun
Yaban mutfakta
Alicja halıda
diğerleri burada
Ben de şahidim. O kadar para verdim dedi, hemen çıkarmam dedi, siz kaç dk sonra çıkarıyorsunuz dedi.Şahidim, dedi dedi.
Ne o öyle giyinmişim yarım saat en azından çıkarmam da didi.
Silahşörler sırlarını paylaşmazlar, üzgünüm turuncu. Hem zaten uzun mevzu. Birinin kulağı çınlasın 1,5 dakikalık hikaye değil yani.Demekki aramızda her sey konusulmamis
Anlat, bu gece seni dinliyoruz
Çok iddia hamile bırakırMasallah skoru da tutmuş.
Iddia mi oynayak?
Şahidim, dedi dedi.
Ne o öyle giyinmişim yarım saat en azından çıkarmam da didi.
Biz de bir bilene sorupBen de şahidim. O kadar para verdim dedi, hemen çıkarmam dedi, siz kaç dk sonra çıkarıyorsunuz dedi.
Ben o kötü alışkanlığı 20'lerin başında bıraktım. Ama dudak tiryakiliği kalmış olabilir
Benim değil onun çınlasın ya bana neSilahşörler sırlarını paylaşmazlar, üzgünüm turuncu. Hem zaten uzun mevzu. Birinin kulağı çınlasın 1,5 dakikalık hikaye değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?