Ağacı ayırdım ağacı, dikine. Tövbest. Ne arsız çocuk çıktı cağnım bu odtülü de. Aaa.
Yazacam da neyse ben seviyeli bir insanımAğacı ayırdım ağacı, dikine. Tövbest. Ne arsız çocuk çıktı cağnım bu odtülü de. Aaa.
Amanın kimler gelmiş. Geçen seni çağırmaktan bahsediyorduk biliyor musun? Sonra ben dedim ki, çok hanımefendi bir insan, buradaki muhabbetten ürkebilir filan. Meğer ne büyük hata etmişim. Welcome to the Dükland o zaman.bu elbiseyi niye herkes gecelik olarak görüyo yaya da sorun bende galiba içten yanmalı modundayım sanırım.
Bundan daha kapalı elbiselerle bile dötümü ifşa etmiş insanım ben. Bunu giysem herhalde kıpırdayamambu elbiseyi niye herkes gecelik olarak görüyo yaya da sorun bende galiba içten yanmalı modundayım sanırım.
Yazacam da neyse ben seviyeli bir insanım
Benim yerime başkası terbiyesızleşsin
Ay onu söylemeyi unuttumama belki o da donsuzlardandır
OlmBen direk bunu elbise olarak gördüm ama üste duracak cinsten değil
Kayıp gidecek cinsten
Arkadaşım sevişecek olsam Diablo mu derim? Aşk olsun, aramızda gizli saklı, edilmemiş seviyede muhabbet mi kaldı? Diablo diyorsam Diablo.Hi hiii Diabloymus, hadi ordan.
Kizlaaar, yine birini bir düke kaybettik
@Vander statistiklerini güncelleyebilirsin, ümidin tükenmesin senin
1617 sayfa okuyamam şimdiBurada donlu tek bir insan var zaten. O da benim. Bunlar sayfalarca konuşuldu. Rica ediyorum notlarını gözden geçir.
Yazacam da neyse ben seviyeli bir insanım
Benim yerime başkası terbiyesızleşsin
Bu konuda her türlü desteği veririm sana lorethim. Diablo demezsin, onun kod adı Diablo değilArkadaşım sevişecek olsam Diablo mu derim? Aşk olsun, aramızda gizli saklı, edilmemiş seviyede muhabbet mi kaldı? Diablo diyorsam Diablo.
İnsanlar aç aççç dedik burada.Arkadaşım sevişecek olsam Diablo mu derim? Aşk olsun, aramızda gizli saklı, edilmemiş seviyede muhabbet mi kaldı? Diablo diyorsam Diablo.
Burada donlu tek bir insan var zaten. O da benim. Bunlar sayfalarca konuşuldu. Rica ediyorum notlarını gözden geçir.
Olmcilek.yagmuru bu elbiseye para verse çıkarmaya kıyamaz hahfah
Çıkarmazsa çıkaran bulunur heheytt o işleriOlmcilek.yagmuru bu elbiseye para verse çıkarmaya kıyamaz hahfah
Hiç, onun kod adı Zorro'nun kılıcı. Daha önce söylememiş miydim? Töğbest...Bu konuda her türlü desteği veririm sana lorethim. Diablo demezsin, onun kod adı Diablo değil
Allahıımm arkamdan hanımefendi mi deniyoorAmanın kimler gelmiş. Geçen seni çağırmaktan bahsediyorduk biliyor musun? Sonra ben dedim ki, çok hanımefendi bir insan, buradaki muhabbetten ürkebilir filan. Meğer ne büyük hata etmişim. Welcome to the Dükland o zaman.
Ben bunu yatağa giyemem, yatağım beni ayıplar, o derece babaanne donuna alıştı çünküdon demişken az önce twitterda çok güzel yazlık elbise gördüm, al görümcenin düğününe giy , kankinin nişanına giy ama Norveçteysen tabi.Ama çok beğendim.O da bu konuya denk geldi.Dur sizinle de paylaşayım.Beyazı da güzel olur bunun.
Eki Görüntüle 2620340
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?