Ay hiçbir şey kazandırmıyorPro olmak ne kazandırıyor cidden soruyorum
Canım burada yapacağın esprileri Bdv de yapma ham yaparlar seni mazallahAy hiçbir şey kazandırmıyorBen pro olayım diye pro olmadım, nefretle bakmayın artık bize
Hahaha napim dayanamadım,Canım burada yapacağın esprileri Bdv de yapma ham yaparlar seni mazallah
Sütyen konusunda Loreth'un mesajına cevap yazmış, ama Bdv de olduğunu unutmuş herhalde, ben edebimden beğenemedim orada, burda olsaydı farkli olurdu amaNe yapmış yaban ay filmi kaybettik neverone da mı gidici
Aboooreey yeni gördüm.Sütyen konusunda Loreth'un mesajına cevap yazmış, ama Bdv de olduğunu unutmuş herhalde, ben edebimden beğenemedim orada, burda olsaydı farkli olurdu ama
mecbur sütyeb konusundaki mesajına begenmedim yapacam hahah
Zaten öyle yapmalıyız, burada enseye şaplak, dışarıda "ay siz kimdiniz, hatırlayamadım, rica ederim lütfen ısrarcı olmayınız."mecbur sütyeb konusundaki mesajına begenmedim yapacam hahah
Sizi tanımıyorum gkfkfkfk
Bir de şey yapayım neverone nın mesajını alıntılayıpZaten öyle yapmalıyız, burada enseye şaplak, dışarıda "ay siz kimdiniz, hatırlayamadım, rica ederim lütfen ısrarcı olmayınız."
Elim begenmedime gitmedi djdjjd çünkü cidden güldüm@Vander gittim kontrol ettim, gülmüşsün.
Benim de hoşuma gitti, boş ver. Tripleşmek güzel ama.Elim begenmedime gitmedi djdjjd çünkü cidden güldüm
Hoşuma fa gitti de begendime namusumdan basamadım
Yanına havuç ve salatalık ekler misinGünaydınlar
Biri yine yoksun tarafından kalkmış. Sana da günaydın melek suratlı kötü kız.Günaydınlar
Niye ayol gerçek bir dost gibi uyardım seni, daha ne yapayım.Hayınlar, kalleşler beni sırtımdan pıçakladınızArtık ben de sizi tanımıyorum
Hiç kalkasım yoktu bugün çok saçma bir güne benziyor şimdidenBiri yine yoksun tarafından kalkmış. Sana da günaydın melek suratlı kötü kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?