ahlak zabıtası basarsa şaşırma diye şeettimYetkili ismi anmıyoruz aman
Bizi burada unuttular diye alçak sesle konuşuyoruz
Donsusuz bizzzLoreth at gız. 11 misafire düştü.
Misafirler aceba biraz gider misiniz, kız donunu gösterecek? Biraz özele saygı ama.
Gangsta sayesinde biz sözlüklere direkt inciden giriş yaparız
Var mı hala?
Neyseki bazilari hangi donu giyecegini düşünmeyecekKırmızı halıda giyeceğim çorabımı hazırlamam lazım
Donsusuz bizzz
Hocam basta yazdık, moderator çağırmak yassah.
Yok yetkili
Mune başlığı açtı, bıraktı gitti..
Forumun geri kalanına bulastirmayalim diye karantinaya aldılar burayı.
Suraya söyleyelim de bu başlığa özel g.tumle güldüm emojisi koysunlar.Aaa. Benim adım çıkmış. Ben kadar mazbıt ve arrlı gadın mı galdı dünyağda? Gırıldım.
Önce alicja lütfenÇek yolla o zaman alla alla, sen de ne meraklıymışsın odtülü.
Suraya söyleyelim de bu başlığa özel g.tumle güldüm emojisi koysunlar.
Silelim de güme gitmeyelimSuraya söyleyelim de bu başlığa özel g.tumle güldüm emojisi koysunlar.
Burada g.tler üzülmez.
Sadece güler.
Tabi ki atarım da önce misafirleri başlıktan çıkarmanızı ve online olanların da tam listesini isterim.Loreth bacım yorumlara emoji atmak yerine fotoyu at çocuklar yokken evde donsuz gezıyormussun fjfjd yazdın ya
Böyle capslere gülme ifadesi bırakmak artık bana yetersiz geliyor
Prolar kendini gizleyebiliyor tam liste veremeyebilirizTabi ki atarım da önce misafirleri başlıktan çıkarmanızı ve online olanların da tam listesini isterim.
Prolar olaya el atın ben de kendi fotolarıma baktım da yurtta gecelikliyken bilumum totom falan varTabi ki atarım da önce misafirleri başlıktan çıkarmanızı ve online olanların da tam listesini isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?