- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
İkili diyaloga girdiğim ilk pro sizsiniz zaten. Nereden bileyim?
3nity sen niye pro değilsin ya? Halkın arasına karışmak hoşuna mı gidiyor?
Bundan sonran hepimiz öyle yapacağız sanırımSenden sonra alırım ben, sen rahat takıl acele etme bebem.
Alarm kurup kalkması lazım
Üyeler çıkış yapip gelmiştir.Üyeler görülebildiklerini fark edince kaçtılarBizden başka gözükmüyor ama misafir sayısı arttı en tehlikelisi misafirler
Ekşiye düşme tehlıkesiÜyeler görülebildiklerini fark edince kaçtılarBizden başka gözükmüyor ama misafir sayısı arttı en tehlikelisi misafirler
Kızım şom ağızlı mısın sen taktın ekşi de ekşi, hoşuna mı gidecek düşsekEkşiye düşme tehlıkesi
Elinde çekirdek, ekran başında bekleyen bir kitle var gibi hissediyorum ahfhaahÜyeler çıkış yapip gelmiştir.
Aaa çok gergin bu ne böyle.
Bbg.
Meşhur oluruzzzz djjdjdjdKızım şom ağızlı mısın sen taktın ekşi de ekşi, hoşuna mı gidecek düşsek
Eee o zaman KK'yı komple satın alsın, kendine de uygun bir makam koltuğu bulur bence. Ben olsam yapmıştım. Hepinizi de her gün birkaç saat banlamıştım. Hihoho3nity 'ya ucuz gelmiş. Bu orta direk bile pro olabiliyorsa ben olmam demiş burun kıvırmış. Yeterince vip gelmemiş
Reyting yapıyoruz resmen, keşke reklam da alsaydık. Bölüşürdük aramızda
Biz de seviliyoruz sanıyoruz hey yavrum heyEee o zaman KK'yı komple satın alsın, kendine de uygun bir makam koltuğu bulur bence. Ben olsam yapmıştım. Hepinizi de her gün birkaç saat banlamıştım. Hihoho
Kendi mekanında eğlenemez insan çok fazla, sonuçta iş oluyor bir yerden sonra.Eee o zaman KK'yı komple satın alsın, kendine de uygun bir makam koltuğu bulur bence. Ben olsam yapmıştım. Hepinizi de her gün birkaç saat banlamıştım. Hihoho
Kaç kişi var
Aa ben tayt takımım için Trendyol linki koyacaktım kaydırmalıReyting yapıyoruz resmen, keşke reklam da alsaydık. Bölüşürdük aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?