Tabi ki atarım da önce misafirleri başlıktan çıkarmanızı ve online olanların da tam listesini isterim.
Ne ooo hiç biriniz mi bilmiyodu beProlar kendini gizleyebiliyor tam liste veremeyebiliriz
Arkadaşım ne paylaşacağımı sandın bilmiyorum ama alt tarafı spor sonrası, üstümde tayt, hafif göbek dekolteli bir fotoğraftı. Vander araya donsuzları filan sıkıştırınca beklentiniz başka yöne gitmiş olabilir ama ben donlu bir insanım. Hem donlu hem sutyenli. Lütfen...Ahsjdjsjs valla buna da cevap veriyordum veremedim
Az biraz utanmam kaldıysa demek
Dddjdj hepınızın dikkatini başka yerimle çekecemAlicja
Prolar olaya el atın ben de kendi fotolarıma baktım da yurtta gecelikliyken bilumum totom falan var
Napalım parayı basan düdüğü çalarNe ooo hiç biriniz mi bilmiyodu be
Arkadaşım ne paylaşacağımı sandın bilmiyorum ama alt tarafı spor sonrası, üstümde tayt, hafif göbek dekolteli bir fotoğraftı. Vander araya donsuzları filan sıkıştırınca beklentiniz başka yöne gitmiş olabilir ama ben donlu bir insanım. hem donlu hem sutyenli. Lütfen...
Ölmüşsün o zaman bak bir gömülmüşmüsÜn fnfkdHmmm pek zannetmiyorum dikkatimi çekebileceğini öyle söyleyeyim sen anla
Arkadaşlar mutfağa girmem lazım, orasını burasını gösterecek varsa göstersin. Sonra kaçırıyorum olmuyor.
Yalnız A Arya_Stark01 yine tüm fotolardan mahrum kaldı
O saat farkının kurbanı oluyor hepArkadaşlar mutfağa girmem lazım, orasını burasını gösterecek varsa göstersin. Sonra kaçırıyorum olmuyor.
Yalnız A Arya_Stark01 yine tüm fotolardan mahrum kaldı
Ölmüşsün o zaman bak bir gömülmüşmüsÜn fnfkd
Türkan Şoray kanunlarım onlar benim. Saygı duymanız gerekirdi.Fotoğrafı gordum. De ben koydugun şartlara cevap yazacaktım
Söyletme.
Daha ne olsun itiraftı tabissiiiiiiiiiiiiiBu bir itiraf mıydı ODTÜlü
Hemen nasıl da gaza geldin öyle
Ben gösterecem. Nasıl bi şey istersiniss?
Senden sonra alırım ben, sen rahat takıl acele etme bebem.Ben gösterecem. Nasıl bi şey istersiniss?
Alarm kurup kalkması lazımO saat farkının kurbanı oluyor hep
İkili diyaloga girdiğim ilk pro sizsiniz zaten. Nereden bileyim?Ne ooo hiç biriniz mi bilmiyodu be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?