Boşanayım dimi, bence de. Horlamak da neymiş tövbeler olsun.Ahahah yatamıyorsak demedim ya, her flörtle yatıyor muyuz aşkolsun.
Dışarı çıkıp bir şeyler de içemiyoruz, o işlevi de gitti flörtün.
İngilizceme laf ettirmem, çok pratik yaptım güzel İngilizce için
Daha yeni evliyken, yazık.
Cnm bence boşan.
Yok horlamasın demiyorum, hobi olarak yine horlasın ama taze evlisin, bu saatte niye horluyor.Boşanayım dimi, bence de. Horlamak da neymiş tövbeler olsun.
Sıkıntıdan tinder yükledim, her şeyin sorumlusu sensin aryaTinder'a gir, bir iki çift laf atarsin en azindan.
Oh çok şükür bugün de biri günahımı aldı.Günaydın
TükkanıLoreth Açmış ama bir günaydın yazmamış
Çaktırmadan spor yapip fit kalacak.
Sana da günaydın @Vander odtunun gülü.
Ben ayılamıyorum.
Çocuklar 8de uyandi
Hepsine bileniyorum
Bu gunlerin acısını çıkaracağım
AnneeeAaa 5 dk daha dediklerinde, siz Bana acımadınız, nihahahahah diye şeytani güleceğim.
Günaydın canımlar. Sabah sabah size şu kız gücü temalı şarkıyı seçtim. Bizim de zamanımız gelecek gazıyla dinleyiniz. İzolasyondan sonra böyle yollarda saçlarımızı savura savura klip çekebiliriz.
Günaydın kızzzz turuncuu
Nihahah diye gulemıyorsun ya
8 de mi uyandılar kaç saat uyuyor ya bunlar
Şöyle bir saat boyunca kimse annneeeee, anniiiii diye çağırmasa yeter ya. Küçük bütün dertlerini anniiii kelimesiyle anlatmaya çalıştığı için kulaklarım yankı yapıyor artık.Bizim zamanımız geldiğinde çocukları okula yollayıp uyuyalım pilizzz
Evet ya. Aldığım günahı seçebiliyorum acaba.Oh çok şükür bugün de biri günahımı aldı.Günaydın dışı atarlı, içi kadife gibi yımışak arkadaşım
Şöyle bir saat boyunca kimse annneeeee, anniiiii diye çağırmasa yeter ya. Küçük bütün dertlerini anniiii kelimesiyle anlatmaya çalıştığı için kulaklarım yankı yapıyor artık.
Ya djjddjd ben eğer çocuk yapana kadar burada kalırsam siz uyuyor olacaksınız ben de sizin gibi vampir çocuklarla uğraşmak zorunda kalıcam
Anne dediklerinde hiç zıkkım diyesiniz gelmıyor mu
Şuan küçük kucağımda desem... :.( Anlıyorum seni çok. Bir kahve içeyim dedim, bardakla kovalamaca oynadı. Bilgisayara bakayım dedim, kapatmaya çalışıyor. 6:30 da kalktı, birazdan uyutacağım, azıcık nefes alırım. Bizimkiler kime çekti bilmiyoruz, eşim de ben de çok uslu çocuklarmışız. Folik asitten oluyor diyorlar. Bilseydim içmezdim ya. =PBenim ortanca beni otururken gördüğünde kucağıma oturuyor.
Hayatımda enn sinirlendiğim şeylerin başında yuzume dokunulması var, sürekli elleri yüzümde beni kendine ceviriyor .
Hep göz göze diz dize olacağız.
Bu çocuk kime çektiyse ona verek olmağ mı?
Şuan küçük kucağımda desem... :.( Anlıyorum seni çok. Bir kahve içeyim dedim, bardakla kovalamaca oynadı. Bilgisayara bakayım dedim, kapatmaya çalışıyor. 6:30 da kalktı, birazdan uyutacağım, azıcık nefes alırım. Bizimkiler kime çekti bilmiyoruz, eşim de ben de çok uslu çocuklarmışız. Folik asitten oluyor diyorlar. Bilseydim içmezdim ya. =P
Bizim küçük şiddete meyilli. İstediğini alamayınca ısırmaya çalışıyor. Büyük de kendini korumak için ettirmeye başladı. Tabi küçük gerçekten küçük olduğu için büyük ittirince uçuyor. Aynı şeyi umuyorum. Kafalarını kırmadan büyüseler iyi olur.Millet bir uyanacak, big dük klan analık günlüğüne dönmüş.
Ama kusura bakmasınlar, bunlar da sonucu, sürece dahil.
Biri az once diğerinin sırtına dirseği ile vuruyordu. Bayaga yere yatırıp, üstüne çıkıp dirseğini gömüyordu.
Ayırdım kavga etmeyin diye
Diğeri de intikam için yerde yatan abisinin yüzünü tekmeledi
Şu çocuklardan tek beklentim kalıcı hasar almadan büyümeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?