Coronasavar

Bu arkadaşı dışarı alabilir mi aceba?
Uykusuzluktan basım çatlıyor benim. Burada bir uyumuşum bir uyumuşum ile başlayan cümleler duymak istemiyorum.
Sabah 6.45 de uyandım bugün ben, biraz saygı, biraz anlayış

Hoca yığmış perspektif ödevlerini; oda oda, onları çizeyim desem çizemem anlatması lazım yarım iş sevmiyorum. Bakarak yapmaktan nefret geliyor. Olm resim kursu açılsın yahu, burada bir sann'att insanı sancı çekiyör.
Son yaptığım resim gtüme benzedi tadım kaçtı. Bugün zorlayıp kendimi oturtacağım çizimin başına o olacak. Sonra yamcık yumcuk şeyler yapacağım iyice tiskineceğim.

Kıskançç gadın. Burada sann'attt sancısı çekiyorum ben.

Mecburen bu dönemden geçeceksin kuzum. Baze günler daha iyi, baze günler kendini daha kötü his edeceksin.

AMA geçecek. Hepsi geçecek. Bir baktin artik kötü günler iyicene azaldi, artik daha iyi his edeceksin. Hatta kendini yeni asklara, yeni seylere hazir his edeceksin.

Son olarakta yav bu süreçlerde yemek yiyemeyen insanlara imreniyorum. Bende olmus olsaydi yemegi birakip tüm gün abur cubura yönelirdim. Migden bulanmanin yerine NEREDE KARBONHIDRAD NEREEEDEE diye bagirirdi.

Ay o yaratıcılık sancısı bende de çok oluyor tek sorun içimdeki bu şeyi ifade edecek sanatsal yeteneğim yok

Bende var da noluyor, tam istediğim şeyi çıkaramayınca manyak oluyorum.
Kolum gibi ödevleri yığmış hoca bak bu biri:

Bunu insan çizecek insan.

Bizim evde paketli gıda bulunmaz. Ben yemek istediğim zaman yiyeceğim kadar alırım sadece. Şu an avokadolu ekmek yedim. Pek iştahım yok. Sadece güçsüz düşüp çökersem heh bak veganlıktan oluyor denmesin diye tıktım ağzıma bir şeyler.

Yargılamayın ama bana geri dönsün istiyorum güvenimi kaybettim ama dönsün istiyorum. Ama öyle geldim hadi barışalım olmaz kendini değiştirmesi gerekir kabul etmem için. Onun içinde psikolog yardımı alması gerek ama yardımcı olacağını düşünmüyor, çok iyi bir psikolog lazım ona da benim bütçem yetmez şu an dedi. O yüzden sessiz kalmaya karar verdim. Gerçekten ihtiyacı olan şeyi arasın bulsun. Bu süreçte bende belki aşarım onu.

Bu arada bu ay sonu doğum günü ve sessiz kalacağımı söyledim (son bir mesaj atacağım bu durumu kabullendiğimi belirten o hariç)
Bu durumda o gün kutlasam mı kutlamasam mı?

Kıskançç gadın. Burada sann'attt sancısı çekiyorum ben.
Bizim de anamiz çocuklara baksaydı sanat sancısı neyin çekerdik ama bize uykusuzluktan gelen baş ağrısı çekmek düştü, hayatımı sorguluyorum şuan

Bende var da noluyor, tam istediğim şeyi çıkaramayınca manyak oluyorum.
Kolum gibi ödevleri yığmış hoca bak bu biri:
Eki Görüntüle 2621488

Bunu insan çizecek insan.
Buna kendi dokunuşunu kat bence. Mesela kadın çok düz eğilmiş biraz da kavis verebilir kendine. Sonuçta iki tane çocuğu var

Tinder dan bir diyalog
Bekliyoruz heyecanla.
Herkesin içi geçmiş belkim biraz güleriz
Lyanna Mormont burada
Fotoğraf koyup mu sildin
Aa yok tamam şimdi absolut alıntı yapnca hatırladım.
Adam sonradan toparladığı için gerenk kalmadı

Ama seneler önce tinderı ilk açıp bir süre sonra "bu ne lan" diyerek kapattığım dönemden bir diyalog yazabilirim.

Adamla matchleştik, günaydın günaydın. Napıyorsun dedi, işe gidiyorum dedim. Sevgilim de işe gitti şimdi, seviştik biraz önce öyle gitti, gelsene seninle de sevişiriz dedi.
S....rim böyle uygulamayı dedim, o an kapattım hesabı. Aradan geçen 5 yıl da geri yüklemedim. Şimdi bakıyorum da hala aynı profil

Kuzum "kendini değiştirmesi gerekir kabul etmem için" çok makul bir yaklaşım değil. O da senin için "geri dönmem için kendini değiştirmesi gerekir" diyorsa mesela? Eğer biri kendini değiştirecekse, ki niye değiştirsin eğer kendinden memnunsa, bunu karşı taraftan da isteyebilir.

Öyle bir şey derse sen kendini değiştirmek için psikologa gidecek misin?

Yuh çüş yavaş gel deseydin
Tinderdan birçok kişiyle buluştum ama orada amaç belli olsa da bir seçiciliği olması lazım insanın, bir etkilenme lazım

Bende ilk girdiğim dönemleeden birini anlatayım. Tabii daha gözüm açılmamış. Bir adamla 10 gün falan yazıştık sürekli. E bir yerde buluşma teklifi bekliyor insan. Adam dayanamadı sonunda yazdı. Benim vicdanım el vermiyor artık, git gide de senden etkilenmeye başlıyorum ama benim sevgilim var. O yüzden onu aldatamam ama istersen konuşmaya devam edebiliriz falan demişti direkt engelledim

Bizim de anamiz çocuklara baksaydı sanat sancısı neyin çekerdik ama bize uykusuzluktan gelen baş ağrısı çekmek düştü, hayatımı sorguluyorum şuan

Dostum şansım böyle, napabilirim? Anam bakmasa da uyur ki çocuğum, öğlen uyur, akşam uyur, verdiğin yemeği yer. Seni gıskançlık krizlerine sürükletirim burada anlatırım da bak, yeminimi bozdurma bana zeytinli gadın.
Ben o uykusuzlukları kolikli günleri ilk iki sene yaşadım, sonrasında "Amaağn" dedim, çocuk da benle beraber değişti "Anam geniş ana oldu, ben de geniş çocuk olayım" dedi, raadlık geldi.

Birinde uyanmış sabah ben uyuyorum; yüzümü sever yanıma gelmiş "Anne benim uykum bitti" diye, uykuluyum "Ama benim uykum bitmedi yat yanıma sen de yatak keyfi yap" dedim. Çocuk benim bir saat sonra uyanmamı yatakta bekledi kendini oyalayarak, yanıma sokulmuş oyuncaklarını alıp gelmiş. Napam? Çocuğa "Herkesin çocuğu 6 buçukta anneağğ diyerek anasını ayağa diker, pes etme ağla, uyum sağlama çek asıl saçıma" mı diyem. Gıskanma.

Buna kendi dokunuşunu kat bence. Mesela kadın çok düz eğilmiş biraz da kavis verebilir kendine. Sonuçta iki tane çocuğu var

Bir Kim totosu aramadım değil, ben yapsam dekolteli yapardım. Oralara da çocuk yapmazdım.
Neyse. Çok terbiyeli bir hocam var, adam güzel güzel çizmiş de sorun şu ki ben çizemiyorum perspektife basmadı kafam, anlatması lazım. Ufuk çizgisini göremiyorum anlamıyorum böyle düz çizim gelince, önümde çizmesi lazım.

Yok ya tinder benlik değil, şu 12 saatlik maceramda bile yine karar verdim buna. Netten, applerden çok insanla tanışıp date'e gittim ama tinder çok vahşi
Bir de bakıyorum ulan diyorum ülkenin erkek profili bu mu, ben kesin bekar kalıcam, şu adamla sevgili olacaksın sonra gidip bir de aldatacak falan

Tabiki dönsün istiyorsun, acinin bitmesini istiyorsun. Bu mantiklimi degilmi, umursamiyorsun ki. Yani kalbin bunu umursamiyor.

Ama iste dönmesi birseyi çözmez. Diger arkadaslarin yazdigi cevaplara bakarsak, "suç" ikinizdede. Yani ikinizde birbiriniz ile geçinemiyorsunuz. Yani ortada sadece onun piskologa gitme durumu yok. Arkadaslarin anlattiklarina göre, sende adami darliyormussun.

Ancak bu senin bu yasinda olan karakterin. Onunda simdiki karakteri. Ve bu yasta, simdi ikiniz birbirinize uygun degilsiniz. Adamin kafasi dolu, moreli bozuk üstelik. Tekrar birlesip, tekrar ayrilmak daha zor olur. Sizin geçirdiginiz güzel zamanlari iyicine gölgeler, iliski sakiz gibi olur.

Bence yasgününü kutlama. Onun kararina saygi gösterdigin, olgun oldugunu gösterirsin.

Kisacasi onun dönmesi ile iyilesmeyeceksin. Kendi basina iyilesmeye çalisacaksin. Bu olayin "kisa yoldan dönme" tarafi yok. Aciyi iliklerine kadar his edeceksin. O süreçten geçeceksin, sonrasi daha kolay olur, gerçekten.

Ve avocadolu ekmegi hayatimda yemedim, çok elit ayol

Benim kizda saat 6.30ta kalkti. Esim bakti, bende güç kalmamisti. Simdi tekrar yatirdik ama. Görsün öyle bizi erkenden kaldirmak neymis!

Ya gerçekten bu Corona olaylari bitsin, bende 1 hafta annemlere yollayacagim. Zaten torun hasreti çekiyorlar bende uyku hasret. Ideal çözüm.

Hani sohbet fotolari? Merak ettim hangi barzolar ile konustugunu

Benimde var böyle bir planım, bizim çocuklar iki tane olduğu için teker teker gönderirim ama ikisini birden gönderirsem ertesi geri getirilebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…