Bu arkadaşı dışarı alabilir mi aceba?Selam yavrular, ay bir uyumuşum bir uyumuşum. Ben normal uyumuyorum galiba şu son günlerde.
Yapacak bir şey yok diye kendimi uyumalara vurmuş olabilirim. Bomboşum ve boşluk rahatsız ediyor.
Olm negzel bu sene turistik minnacık bi tezgah bi atölyemsi bi yer açacaktım, evde dura dura paslanıyorum sanki.
Az önce bir appte biriyle matchleştik, size diyalogu anlatmak istiyorum
Sıkıntıdan tinder yükledim, her şeyin sorumlusu sensin arya
Bu arkadaşı dışarı alabilir mi aceba?
Uykusuzluktan basım çatlıyor benim. Burada bir uyumuşum bir uyumuşum ile başlayan cümleler duymak istemiyorum.
Sabah 6.45 de uyandım bugün ben, biraz saygı, biraz anlayış
Ben henüz bir şeyler yiyemedim. Sürekli midem bulanıyor.
Kalkar kalkmaz bir ağlama krizine girdim. Fiziksel olarak canım yanıyor resmen...
Birkaç ilişki uzmanı videosu izledim. Kafamdaki boşluğu doldurdu diyebilirim. Bu hallerim birden bitmeyecek ama en azından bazı şeyleri daha iyi anlamama yardımcı oldu.
Ay o yaratıcılık sancısı bende de çok oluyorKıskançç gadın. Burada sann'attt sancısı çekiyorum ben.
Bizim evde paketli gıda bulunmaz. Ben yemek istediğim zaman yiyeceğim kadar alırım sadece. Şu an avokadolu ekmek yedim. Pek iştahım yok. Sadece güçsüz düşüp çökersem heh bak veganlıktan oluyor denmesin diye tıktım ağzıma bir şeyler.Mecburen bu dönemden geçeceksin kuzum. Baze günler daha iyi, baze günler kendini daha kötü his edeceksin.
AMA geçecek. Hepsi geçecek. Bir baktin artik kötü günler iyicene azaldi, artik daha iyi his edeceksin. Hatta kendini yeni asklara, yeni seylere hazir his edeceksin.
Son olarakta yav bu süreçlerde yemek yiyemeyen insanlara imreniyorum. Bende olmus olsaydi yemegi birakip tüm gün abur cubura yönelirdim. Migden bulanmanin yerine NEREDE KARBONHIDRAD NEREEEDEE diye bagirirdi.
Bizim de anamiz çocuklara baksaydı sanat sancısı neyin çekerdik ama bize uykusuzluktan gelen baş ağrısı çekmek düştü, hayatımı sorguluyorum şuanKıskançç gadın. Burada sann'attt sancısı çekiyorum ben.
Buna kendi dokunuşunu kat bence. Mesela kadın çok düz eğilmişBende var da noluyor, tam istediğim şeyi çıkaramayınca manyak oluyorum.
Kolum gibi ödevleri yığmış hoca bak bu biri:
Eki Görüntüle 2621488
Bunu insan çizecek insan.
Tinder dan bir diyalog
Bekliyoruz heyecanla.
Herkesin içi geçmiş belkim biraz güleriz
Aa yok tamam şimdi absolut alıntı yapnca hatırladım.
Kuzum "kendini değiştirmesi gerekir kabul etmem için" çok makul bir yaklaşım değil. O da senin için "geri dönmem için kendini değiştirmesi gerekir" diyorsa mesela? Eğer biri kendini değiştirecekse, ki niye değiştirsin eğer kendinden memnunsa, bunu karşı taraftan da isteyebilir.Bizim evde paketli gıda bulunmaz. Ben yemek istediğim zaman yiyeceğim kadar alırım sadece. Şu an avokadolu ekmek yedim. Pek iştahım yok. Sadece güçsüz düşüp çökersem heh bak veganlıktan oluyor denmesin diye tıktım ağzıma bir şeyler.
Yargılamayın ama bana geri dönsün istiyorumgüvenimi kaybettim ama dönsün istiyorum. Ama öyle geldim hadi barışalım olmaz kendini değiştirmesi gerekir kabul etmem için. Onun içinde psikolog yardımı alması gerek ama yardımcı olacağını düşünmüyor, çok iyi bir psikolog lazım ona da benim bütçem yetmez şu an dedi. O yüzden sessiz kalmaya karar verdim. Gerçekten ihtiyacı olan şeyi arasın bulsun. Bu süreçte bende belki aşarım onu.
Bu arada bu ay sonu doğum günü ve sessiz kalacağımı söyledim (son bir mesaj atacağım bu durumu kabullendiğimi belirten o hariç)
Bu durumda o gün kutlasam mı kutlamasam mı?
Yuh çüş yavaş gel deseydinAa yok tamam şimdi absolut alıntı yapnca hatırladım.
Adam sonradan toparladığı için gerenk kalmadı
Ama seneler önce tinderı ilk açıp bir süre sonra "bu ne lan" diyerek kapattığım dönemden bir diyalog yazabilirim.
Adamla matchleştik, günaydın günaydın. Napıyorsun dedi, işe gidiyorum dedim. Sevgilim de işe gitti şimdi, seviştik biraz önce öyle gitti, gelsene seninle de sevişiriz dedi.
S....rim böyle uygulamayı dedim, o an kapattım hesabı. Aradan geçen 5 yıl da geri yüklemedim. Şimdi bakıyorum da hala aynı profil
Bizim de anamiz çocuklara baksaydı sanat sancısı neyin çekerdik ama bize uykusuzluktan gelen baş ağrısı çekmek düştü, hayatımı sorguluyorum şuan
Buna kendi dokunuşunu kat bence. Mesela kadın çok düz eğilmişbiraz da kavis verebilir kendine. Sonuçta iki tane çocuğu var
Yok ya tinder benlik değil, şu 12 saatlik maceramda bile yine karar verdim buna. Netten, applerden çok insanla tanışıp date'e gittim ama tinder çok vahşiYuh çüş yavaş gel deseydin
Tinderdan birçok kişiyle buluştum ama orada amaç belli olsa da bir seçiciliği olması lazım insanın, bir etkilenme lazım
Bende ilk girdiğim dönemleeden birini anlatayım. Tabii daha gözüm açılmamış. Bir adamla 10 gün falan yazıştık sürekli. E bir yerde buluşma teklifi bekliyor insan. Adam dayanamadı sonunda yazdı. Benim vicdanım el vermiyor artık, git gide de senden etkilenmeye başlıyorum ama benim sevgilim var. O yüzden onu aldatamam ama istersen konuşmaya devam edebiliriz falan demiştidirekt engelledim
Bizim evde paketli gıda bulunmaz. Ben yemek istediğim zaman yiyeceğim kadar alırım sadece. Şu an avokadolu ekmek yedim. Pek iştahım yok. Sadece güçsüz düşüp çökersem heh bak veganlıktan oluyor denmesin diye tıktım ağzıma bir şeyler.
Yargılamayın ama bana geri dönsün istiyorumgüvenimi kaybettim ama dönsün istiyorum. Ama öyle geldim hadi barışalım olmaz kendini değiştirmesi gerekir kabul etmem için. Onun içinde psikolog yardımı alması gerek ama yardımcı olacağını düşünmüyor, çok iyi bir psikolog lazım ona da benim bütçem yetmez şu an dedi. O yüzden sessiz kalmaya karar verdim. Gerçekten ihtiyacı olan şeyi arasın bulsun. Bu süreçte bende belki aşarım onu.
Bu arada bu ay sonu doğum günü ve sessiz kalacağımı söyledim (son bir mesaj atacağım bu durumu kabullendiğimi belirten o hariç)
Bu durumda o gün kutlasam mı kutlamasam mı?
Bizim de anamiz çocuklara baksaydı sanat sancısı neyin çekerdik ama bize uykusuzluktan gelen baş ağrısı çekmek düştü, hayatımı sorguluyorum şuan
Yok ya tinder benlik değil, şu 12 saatlik maceramda bile yine karar verdim buna. Netten, applerden çok insanla tanışıp date'e gittim ama tinder çok vahşi
Bir de bakıyorum ulan diyorum ülkenin erkek profili bu mu, ben kesin bekar kalıcam, şu adamla sevgili olacaksın sonra gidip bir de aldatacak falan
Benimde var böyle bir planım, bizim çocuklar iki tane olduğu için teker teker gönderirim ama ikisini birden gönderirsem ertesi geri getirilebilirlerBenim kizda saat 6.30ta kalkti. Esim bakti, bende güç kalmamisti. Simdi tekrar yatirdik ama. Görsün öyle bizi erkenden kaldirmak neymis!
Ya gerçekten bu Corona olaylari bitsin, bende 1 hafta annemlere yollayacagim. Zaten torun hasreti çekiyorlar bende uyku hasret. Ideal çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?