Benim dikkatimi çekiyor ayırten yazıyorsun hep. Aslında öyle bir kelime yok Türkçede ama yaygın kullanımı olduğu için kabul görüyor. Tdk ayrıyeten olarak almış yazımını.Eh napim anacim, ben hiç Türkçe egitimi görmedim. Benden bu kadar :)
Bu foruma bakarsam yine iyiyim ama. Baze sözde ögretmenleri gördügümde..
Ha ama yine hata yaptigimi gördügünüzde bana söyleyin. Ögrenmeyi severim. Ve dilimizi cidden katletmek istemiyorum.
Cok güzel bir dil ama konusmayi bilene. Baze insanlar o kadar zarif, o kadar güzel aksanla konusuyorlar ki. Hayran kaliyorum. Ben asla o kadar olamam yani.
Benim dikkatimi çekiyor ayırten yazıyorsun hep. Aslında öyle bir kelime yok Türkçede ama yaygın kullanımı olduğu için kabul görüyor. Tdk ayrıyeten olarak almış yazımını.
bir de aganigi naganisi var ama sen orayı boşver
Ayrıca de geç, asıl doğrusu o. Hiç uğraşmaCok güzel! Bir daha dikkat edecegim ben, tesekkür ederim
Tabi burasi resmi bir site yada yer degil. Tabiki "halk dili"de kullanilcak. Ancak bu demek degil ki iyicene mokunu çikartacaz diye :)
Sen irkegin önündemi dans ediyorsun?
O halde üstüne alabilirsin ve evet kezban oluyorsun
Kezban değildir, geyşadır o. Kezban olsa duraman
Benim derdim de oyunda mutfak eşyalarımı koyacak tezgah tarifi bulamamakYine bir gün kedi metrosunca kç tekmeliyorum.
İllet bir bölüm geldi çıldiriciğm.
Ama biz burada her şeyi dötümüzle anlıyoruz. Öyle demesen mi acaba?Sapına kadar geyşayız.
Ojen lacivert, dışarısı yeşil ve kaşların hala balta girmemiş orman gibi değil, çünkü benim ki öyle olduğu için önce kaşlara bakıyorum. Ben bunları gördüm.Benim derdim de oyunda mutfak eşyalarımı koyacak tezgah tarifi bulamamak
Balkondayım havasıydı fotoğraf evetOjen lacivert, dışarısı yeşil ve kaşların hala balta girmemiş orman gibi değil, çünkü benim ki öyle olduğu için önce kaşlara bakıyorum. Ben bunları gördüm.
Ama biz burada her şeyi dötümüzle anlıyoruz. Öyle demesen mi acaba?
Bak o olur işte, evet.Mahmut mu diyim?
Bak o olur işte, evet.
Kaşlar normal duruyor yaVe kendine yeni yollar bulan hırpani kaşlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?