- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Aynen öyle. Biz bu corona muhabbetinden önce haftasonları evde durmazdık. En kötü sahile iner iki bira içer dönerdik. Ayda bir şehir dışına giderdik. Daha bir sürü planım vardı. Yeni evli sayılırız biz de. Gençken gezebildiğin kadar gez kafasındayım. Ama durum bu ve elimizde bu var ne yapalım yani? Bu tipler yüzünden yasak geldi zaten. Baktılar baş edemediler.
Hiç tarzım değildir ama şuna bayılıyorum ya; klibine de şarkıya da...Niye ya, şu şarkıda güzel dans edilir
Ev içinde hiç konuşuyor musunuz?Yav ben bosanacagim adam ile evde tikili kaldim. Ben ne mok yiyim?
Ve bügün sabah demesin mi "Ya Arya, biz tekrar deneyemeyiz mi"?
Tabi canim, önünde salak var zaten. O bosanma evraklari 2 ay önce geldi, aklin o zaman neredeydi? Evraklardan önce mutsuz oldugumu söyledigimde, aklin neredeydi?
Geçenlerde annesi ile konustu, ondan sonra bir tuhaflasti. Birden sanki bosancagimiz dank etti. Dünde banka ekstreleri ile ograsiyordu. Robot ya hani, ancak veriler ile fark ediyor bir moklarin dönecegi.
Hii cinim hiii, corona en çok 2020 gelinlerini vurdu
Geçenlerde Ebru Şallı’nın oğlu hayatını kaybetti. Yavrucuğun cenazesine corona tedbirleri yüzünden 3 kişiden fazlasını almamışlar. Düğün yapamayanlar gitsin o insanların yüzüne söylesin bir de bunu. Tamam elbette üzücü, benim düğünüm geçen sene oldu bu sene olsaydı ben de çok üzülürdüm ama dünyanın en kötü durumu da değil ki.Ya coronadan insanlar ölüyor. Nasıl en çok başkasını vurmuş olabilir zaten? Yani şunu söylerken utanır insan. Valla şaşmıştım o konuyu okuyunca. Hani mağdur olursun, bunu dile getirirsin de, dünyanın en büyük çilesini sen çekiyormuş rollerine girmek de ne bileyim... Alt tarafı kaynana, görümce dertleri bir kaç ay ertelenmiştir.
Kar zarar muhasebesi mi yapıyor diyorsun? Aman, ne yaparsa yapsın. Yani bu adamın seni mutlu etmediği, boşanma konusunda kararlı olduğun net değil mi? Ama haklısın, yani insan bir karar verince harekete geçmek istiyor, senin beklemen gerekiyor. O kısım çok daraltıcı olmalı. Ne desem bilemedim. Ama en azından her gün kavga ettiğin manyağın biri değil. Yani en azından bir ev arkadaşı moduna da girebiliyor değil mi? O kısım iyi...Yav ben bosanacagim adam ile evde tikili kaldim. Ben ne mok yiyim?
Ve bügün sabah demesin mi "Ya Arya, biz tekrar deneyemeyiz mi"?
Tabi canim, önünde salak var zaten. O bosanma evraklari 2 ay önce geldi, aklin o zaman neredeydi? Evraklardan önce mutsuz oldugumu söyledigimde, aklin neredeydi?
Geçenlerde annesi ile konustu, ondan sonra bir tuhaflasti. Birden sanki bosancagimiz dank etti. Dünde banka ekstreleri ile ograsiyordu. Robot ya hani, ancak veriler ile fark ediyor bir moklarin dönecegi.
Hii cinim hiii, corona en çok 2020 gelinlerini vurdu
Ev içinde hiç konuşuyor musunuz?
Aaa David Guetta benim baya tarzım, o hiiiiç uğramadığım gece klüplerinde çılgın atardım bu şarkılarla hey gidiHiç tarzım değildir ama şuna bayılıyorum ya; klibine de şarkıya da...
Geçenlerde Ebru Şallı’nın oğlu hayatını kaybetti. Yavrucuğun cenazesine corona tedbirleri yüzünden 3 kişiden fazlasını almamışlar. Düğün yapamayanlar gitsin o insanların yüzüne söylesin bir de bunu. Tamam elbette üzücü, benim düğünüm geçen sene oldu bu sene olsaydı ben de çok üzülürdüm ama dünyanın en kötü durumu da değil ki.
Ah... Di mi ya... Ne acılar var şu dünyada... Çok üzüldüm o yavruya da, annesine de... Düşüncesinin bile nefesimi kestiği bir acı. Allah korusun. İnsan düğünü iptal edilince tabi ki üzülebilir. Ama en büyük acı bende demek saygısızlık işte.Geçenlerde Ebru Şallı’nın oğlu hayatını kaybetti. Yavrucuğun cenazesine corona tedbirleri yüzünden 3 kişiden fazlasını almamışlar. Düğün yapamayanlar gitsin o insanların yüzüne söylesin bir de bunu. Tamam elbette üzücü, benim düğünüm geçen sene oldu bu sene olsaydı ben de çok üzülürdüm ama dünyanın en kötü durumu da değil ki.
1 yıldır lenfoma tedavisi görüyormuş, 8 yaşındaymış. Ebru Şallı'yı ben de sevmem ama böyle bir olay kişisel düşüncelerin dışında kalan bir acı. Sonuçta bir anne ve evladı işte...O daha küçük degilmiydi? Coronada dolayimi vefat etti? Ebru Sallidan fazla haz almazdim fakat tabiki üzücü yasananlar.
Ve kendi yasadiklarimda bana agir fakat akliam annemi kaybedip ve vefat ettigi anda onun yaninda olmamak geldiginde, benim yasadiklarim hiçbirsey diyorum. Haftalarca ailelerini görmeyip, en kötü anlarinda bile yanlarinda olamamak kadar kötü birsey yok bu dünyada.
Bıkmışlıktan mı sabırdan mı bu bilemedim. Zor bir durummuşKonusuyoruz tabiki. Kiz üzerine, corona üzerine. Arada sakada yapiyoruz. Yani bir arkadasça ortam var. Hatta birsey daha söyleyim, halen beraber uyuyoruz. Baska yatak yok, simdi yatak siparis etsen olmaz çünkü büyük ihtimal ile zaten ev satilcak felan. Ki bence beyefendi o kadar sorunda etmiyor. (Ama yatak büyük, yani temas bile yok).
Kar zarar muhasebesi mi yapıyor diyorsun? Aman, ne yaparsa yapsın. Yani bu adamın seni mutlu etmediği, boşanma konusunda kararlı olduğun net değil mi? Ama haklısın, yani insan bir karar verince harekete geçmek istiyor, senin beklemen gerekiyor. O kısım çok daraltıcı olmalı. Ne desem bilemedim. Ama en azından her gün kavga ettiğin manyağın biri değil. Yani en azından bir ev arkadaşı moduna da girebiliyor değil mi? O kısım iyi...
Peki deneyemez miyiz sorusuna sen ne cevap verdin?
Gerçekten akon'lü bir sarkimi yolluyorsun bana? Bende saf saf playa basmistim.
Ayirten beraber dans etmek fena degil (yine biraz alkol almam lazim onun için, dügün ve halay hariç) ancak bir erkegin oturupta, önünde dans etmek?
Noo arkadasim nooo. O kadar kezbanlik yapamam ben.
1 yıldır lenfoma tedavisi görüyormuş, 8 yaşındaymış. Ebru Şallı'yı ben de sevmem ama böyle bir olay kişisel düşüncelerin dışında kalan bir acı. Sonuçta bir anne ve evladı işte...
Ya sen kime kezban diyorsun
Bu da olur
Ya sen yurt dışında büyümedin mi? Kezban'a kadar bu kültüre nasıl hakimsin? Sürprizlerle dolusunuz hanfendi.Sen irkegin önündemi dans ediyorsun?
O halde üstüne alabilirsin ve evet kezban oluyorsun
Semra kaynanayı bile biliyor kız sen ne diyosunYa sen yurt dışında büyümedin mi? Kezban'a kadar bu kültüre nasıl hakimsin? Sürprizlerle dolusunuz hanfendi.
Ya sen yurt dışında büyümedin mi? Kezban'a kadar bu kültüre nasıl hakimsin? Sürprizlerle dolusunuz hanfendi.
Semra kaynanayı bile biliyor kız sen ne diyosun
Ya biliyor musun, ben senin BDV'de yorumlarını çok beğeniyordum. Ama bakıyordum sürekli "çoçuk çoçuk" yazıyor, alla alla diyordum hem Türkçesi gayet güzel, hem fikirleri, niye "çoçuk" yazıyor ya... Sonra yurt dışı meselesini öğrenince bir aydınlandım... Bu da böyle bir anım işte.Ergenligim Okan Bayülgenin (o zamanlar çok iyidi) zaga programi ile geçti. O zamanlar semra kaynana ile alay etmek için, onun dansini bile yapmisti. Engin Günaydini ilk orda görmüstüm. O skeçler harikaydi yaa, Okanin bagirmasi ile, Enginin becereksiz davranmasi ile :)
Ve son bir kaç yil eksi sözlükten ve buralardanda çok ögreniyorum.
Ya biliyor musun, ben senin BDV'de yorumlarını çok beğeniyordum. Ama bakıyordum sürekli "çoçuk çoçuk" yazıyor, alla alla diyordum hem Türkçesi gayet güzel, hem fikirleri, niye "çoçuk" yazıyor ya... Sonra yurt dışı meselesini öğrenince bir aydınlandım... Bu da böyle bir anım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?