Coronasavar

Yav ben bosanacagim adam ile evde tikili kaldim. Ben ne mok yiyim?

Ve bügün sabah demesin mi "Ya Arya, biz tekrar deneyemeyiz mi"?

Tabi canim, önünde salak var zaten. O bosanma evraklari 2 ay önce geldi, aklin o zaman neredeydi? Evraklardan önce mutsuz oldugumu söyledigimde, aklin neredeydi?

Geçenlerde annesi ile konustu, ondan sonra bir tuhaflasti. Birden sanki bosancagimiz dank etti. Dünde banka ekstreleri ile ograsiyordu. Robot ya hani, ancak veriler ile fark ediyor bir moklarin dönecegi.

Hii cinim hiii, corona en çok 2020 gelinlerini vurdu

Ev içinde hiç konuşuyor musunuz?

Geçenlerde Ebru Şallı’nın oğlu hayatını kaybetti. Yavrucuğun cenazesine corona tedbirleri yüzünden 3 kişiden fazlasını almamışlar. Düğün yapamayanlar gitsin o insanların yüzüne söylesin bir de bunu. Tamam elbette üzücü, benim düğünüm geçen sene oldu bu sene olsaydı ben de çok üzülürdüm ama dünyanın en kötü durumu da değil ki.

Kar zarar muhasebesi mi yapıyor diyorsun? Aman, ne yaparsa yapsın. Yani bu adamın seni mutlu etmediği, boşanma konusunda kararlı olduğun net değil mi? Ama haklısın, yani insan bir karar verince harekete geçmek istiyor, senin beklemen gerekiyor. O kısım çok daraltıcı olmalı. Ne desem bilemedim. Ama en azından her gün kavga ettiğin manyağın biri değil. Yani en azından bir ev arkadaşı moduna da girebiliyor değil mi? O kısım iyi...

Peki deneyemez miyiz sorusuna sen ne cevap verdin?

Ev içinde hiç konuşuyor musunuz?

Konusuyoruz tabiki. Kiz üzerine, corona üzerine. Arada sakada yapiyoruz. Yani bir arkadasça ortam var. Hatta birsey daha söyleyim, halen beraber uyuyoruz. Baska yatak yok, simdi yatak siparis etsen olmaz çünkü büyük ihtimal ile zaten ev satilcak felan. Ki bence beyefendi o kadar sorunda etmiyor. (Ama yatak büyük, yani temas bile yok).

O daha küçük degilmiydi? Coronada dolayimi vefat etti? Ebru Sallidan fazla haz almazdim fakat tabiki üzücü yasananlar.

Ve kendi yasadiklarimda bana agir fakat akliam annemi kaybedip ve vefat ettigi anda onun yaninda olmamak geldiginde, benim yasadiklarim hiçbirsey diyorum. Haftalarca ailelerini görmeyip, en kötü anlarinda bile yanlarinda olamamak kadar kötü birsey yok bu dünyada.

Ah... Di mi ya... Ne acılar var şu dünyada... Çok üzüldüm o yavruya da, annesine de... Düşüncesinin bile nefesimi kestiği bir acı. Allah korusun. İnsan düğünü iptal edilince tabi ki üzülebilir. Ama en büyük acı bende demek saygısızlık işte.

1 yıldır lenfoma tedavisi görüyormuş, 8 yaşındaymış. Ebru Şallı'yı ben de sevmem ama böyle bir olay kişisel düşüncelerin dışında kalan bir acı. Sonuçta bir anne ve evladı işte...

Bıkmışlıktan mı sabırdan mı bu bilemedim. Zor bir durummuş
Umarım en kısa zamanda dava görülür

Aynen o sekilde "o evraklar 2 ay önce geldi, o zaman aklin neredeydi? Dünya o sekilde çalismiyor, hep seni bekleyemem. Artik baze seyler bitti. Ben bosanmak istiyorum" diye konustum.

Evet kararliyim. Adam halen sorumlulugu bile almiyor. Insan bare bir özür dilemek ile baslardi dimi? Hiçbirseyi ciddi almiyor, dünya etrafinda dönüyor saniyor. Onun duygulari, istekleri nasilsa, öyle olmali.

Artik o devir bitti, o defter kapandi. Yapacagi hiçbirsey benim fikrimi degistiremez.

Az kaldi kurtulacagim Lorethcim, ne diyorduk? Safak sayiyoruz :)

Ya sen kime kezban diyorsun

Bu da olur

Aaa nasil olur? Ve kadin o kadar biolojik saglikli felan hayat sürdürüyordu.

Cok cok üzücü. Paranda olsa, saglik daima satin alinmiyor iste. Cok yipratici süreç olmustur onun için. Cocugun aci çekmesinin duygusu hiçbirseye benzemez

Ya sen yurt dışında büyümedin mi? Kezban'a kadar bu kültüre nasıl hakimsin? Sürprizlerle dolusunuz hanfendi.

Semra kaynanayı bile biliyor kız sen ne diyosun

Ergenligim Okan Bayülgenin (o zamanlar çok iyidi) zaga programi ile geçti. O zamanlar semra kaynana ile alay etmek için, onun dansini bile yapmisti. Engin Günaydini ilk orda görmüstüm. O skeçler harikaydi yaa, Okanin bagirmasi ile, Enginin becereksiz davranmasi ile :)

Ve son bir kaç yil eksi sözlükten ve buralardanda çok ögreniyorum.

Ya biliyor musun, ben senin BDV'de yorumlarını çok beğeniyordum. Ama bakıyordum sürekli "çoçuk çoçuk" yazıyor, alla alla diyordum hem Türkçesi gayet güzel, hem fikirleri, niye "çoçuk" yazıyor ya... Sonra yurt dışı meselesini öğrenince bir aydınlandım... Bu da böyle bir anım işte.

Eh napim anacim, ben hiç Türkçe egitimi görmedim. Benden bu kadar :)

Bu foruma bakarsam yine iyiyim ama. Baze sözde ögretmenleri gördügümde..

Ha ama yine hata yaptigimi gördügünüzde bana söyleyin. Ögrenmeyi severim. Ve dilimizi cidden katletmek istemiyorum.
Cok güzel bir dil ama konusmayi bilene. Baze insanlar o kadar zarif, o kadar güzel aksanla konusuyorlar ki. Hayran kaliyorum. Ben asla o kadar olamam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…