Coronasavar

Leslieye başlayacağım bugün biraz daha geçsin 1 mil ile başlarım sonra duşumu alırım. Şimdi ilaçsızım ondan iştahım kendi iştahım, sorun yok; sakız atıyorum ağzıma. Bahar başıydı o manyak olduğum zamanlar buraya geldim hepinize dük naleti bulaştırdım aha o zamanlar, hiç de çaktırmam. İlaçsız uyuyorum şimdi.

bence bu konuya bakın

Ya bana da doğal uyku yapacak bir şeyler söyleyin

Yoğurt önereceğim ama vegan olduğun için olmayacak;
Akşam C vitamini içeren yiyeceklerden uzak duracaksın, C vitamini uyku açar.
Kafein ve teinli içeçekleri 6 civarı keseceksin.
Melisa, papatya çayı olabilir.
Klasik aklıma gelenler bunlar canım benim.
Laktik asit kas gevşetici özellikte olduğu için, akşam yoğurt ve süt ürünleri işte olabilir. Sen yerine ne kullanıyorsun onlardan olabilir mi ki?

Baktım ben ona. Ay insanların cahilliğinin bendeki hissiyatı tam da şu:

Çünkü her yorumumu görmezden geliyordu. İnsan bir yerde patlar laf atardı

Sen çok yanlış gelmişsin

Ne bilim ya, aklima birden sey geldi, o eskiden "gelinim olurmusun" tarzi programlar vardi. Bir ara Semra kaynana vardi. Tüm gelin adaylar bir yere tikilmis. Öyle bir programda kadin, 'sevgilisi' (daha yeni bir hafta tanidigi herif) önünde dans ediyordu. Güya seksi.

O zaman çok daha gençtim ve travma oldu resmen. Erkegin önünde dans etmek tiksinç birsey nezdimde. Hele o zaman "nasii yaa, adamin anasi görüyor bunu anasi, arr edin arrr" kafasindaydim bide. Cidden, kayana görecegi halde güya seksi dans edilir mi?

Cok cringe bir durum bana kalirsa. Sarhosluk bile durumu kurtarmiyor. Erkegin önünde dans etmek, benim için halen asiri kezbanlik bir hareket.

İki ayrı ilaçtan bahsediyorum kuzum ben, bir tanesi uyumak için yatak aramadığın kamyon öptüren ilaç, bir tanesi senin de tecrübe ettiğin "Beynimi hissetmiyorum" ilacı.

Karıştırdım o zaman.
Uyumak için, duygu durumu, iştahsızlık, depresyon, anksiyete, okb için toplam 3-4 tane ilaç kullanıyordum. Sonra sayısı azalmıştı sanırım. Hangisi hangisi içindi silinmiş aklımdan.
Bir se...ra'yı unutamıyorum, okb için. Onu gençliğimin yarısında kullandım çünkü.

Uyumak için içtiğim başka o zaman. Gece 4'te uyandığım ilacı değiştirmişti, onu hatırlıyorum. Yarım saati bulmadan yatağa yapışıyordum içince.
Ama bazen çok özlüyorum öyle hiçbir şey düşünmeden uykuya dalmayı. Yastığa başımı koyduğum an beynimin çenesi açılıyor çünkü, laf lafı açıyor asdfg

Yalnız o dönem kafam o kadar iyiydi ki ilaçlardan, normalde hafızam çok iyidir, ama o dönem hep flu.

Laktik asit yerine bir şey kullanmıyorum onun yerine kalsiyumuna bakıyorum.
Kafeinli bir şey tüketimiyorum pek. Akşam yemeğinden sonra kahve içerdim bi.
Papatya çayı içiyorum, rezene içerdim bol bol. Ama bunlar bünyemde alışkanlık yaptı. Bir markanın passifloralı çayı varmış onu deneyeceğim.
Jagermeisterım olsaydı doğal doğal onu içerdim
Mum ışığında ılık bir duş... Rahatlatıcı müzikler... Kediotu ya da papatya çayı...
Herhangi bir müzik açmaya korkuyorum şu an. Çayları deneyeceğim

Bir onlar seviyor gezmeyi zaten, bir onlar sosyal. Biz keyfimizden evde duruyoruz.
Ya bir konuda vardı ya; corona en çok 2020 gelinlerini vurdu diye...
Aklıma böyle konuları görünce şey lafı geliyor; kedi kendi dötünü görmüş, ne büyük yaram var demiş...

Adamların anası kızları hamamda inceleyip alıyordu. Dans etmek ne ki hepsi oğluşunun mürüvetini düşünüyor

Aklıma böyle konuları görünce şey lafı geliyor; kedi kendi dötünü görmüş, ne büyük yaram var demiş...
Zengini de vurdu, fakiri de vurdu.
Asosyalini de vurdu sosyalini de. Ama düğün yapamayanlar en son ağlayacak insanlar bence

Niye ya, şu şarkıda güzel dans edilir

Aynen öyle. Biz bu corona muhabbetinden önce haftasonları evde durmazdık. En kötü sahile iner iki bira içer dönerdik. Ayda bir şehir dışına giderdik. Daha bir sürü planım vardı. Yeni evli sayılırız biz de. Gençken gezebildiğin kadar gez kafasındayım. Ama durum bu ve elimizde bu var ne yapalım yani? Bu tipler yüzünden yasak geldi zaten. Baktılar baş edemediler.

Niye ya, şu şarkıda güzel dans edilir

Gerçekten akon'lü bir sarkimi yolluyorsun bana? Bende saf saf playa basmistim.

Ayirten beraber dans etmek fena degil (yine biraz alkol almam lazim onun için, dügün ve halay hariç) ancak bir erkegin oturupta, önünde dans etmek?

Noo arkadasim nooo. O kadar kezbanlik yapamam ben.

Zengini de vurdu, fakiri de vurdu.
Asosyalini de vurdu sosyalini de. Ama düğün yapamayanlar en son ağlayacak insanlar bence
Ya coronadan insanlar ölüyor. Nasıl en çok başkasını vurmuş olabilir zaten? Yani şunu söylerken utanır insan. Valla şaşmıştım o konuyu okuyunca. Hani mağdur olursun, bunu dile getirirsin de, dünyanın en büyük çilesini sen çekiyormuş rollerine girmek de ne bileyim... Alt tarafı kaynana, görümce dertleri bir kaç ay ertelenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…