Eh kadin dans etti ya. Bu azcik striptease degilmidir?
Evet bencede doktorun dedigi gibi, yine verirsin Gangstacim. Yaptigin aslinda o kadar kötü degil. Kendine has standartlarin var, altina girmek istemedigin. Buda kendini sevdiginden dolayida.
Eger yardim edebilirsek, biz burdayiz. Istersen gereken gazi veririz spor için, diyet için her neyse.
Bir tarafta kendim yemem, diger taraftan sana gaz vermem ne kadar dogru tartisilir tabi
Çünkü her yorumumu görmezden geliyordu. İnsan bir yerde patlar laf atardıNasıl anladın ki engellediğini?
Sen çok yanlış gelmişsinEh kadin dans etti ya. Bu azcik striptease degilmidir?
Ya bana da doğal uyku yapacak bir şeyler söyleyinİki ayrı ilaçtan bahsediyorum kuzum ben, bir tanesi uyumak için yatak aramadığın kamyon öptüren ilaç, bir tanesi senin de tecrübe ettiğin "Beynimi hissetmiyorum" ilacı.
Ya bana da doğal uyku yapacak bir şeyler söyleyin
Baktım ben ona.Kafam hep gezip tozmakta
Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu...www.kadinlarkulubu.com
bence bu konuya bakın
Çünkü her yorumumu görmezden geliyordu. İnsan bir yerde patlar laf atardı
Sen çok yanlış gelmişsin
Mum ışığında ılık bir duş... Rahatlatıcı müzikler... Kediotu ya da papatya çayı...Ya bana da doğal uyku yapacak bir şeyler söyleyin
İki ayrı ilaçtan bahsediyorum kuzum ben, bir tanesi uyumak için yatak aramadığın kamyon öptüren ilaç, bir tanesi senin de tecrübe ettiğin "Beynimi hissetmiyorum" ilacı.
Bir onlar seviyor gezmeyi zaten, bir onlar sosyal. Biz keyfimizden evde duruyoruz.Baktım ben ona.Ay insanların cahilliğinin bendeki hissiyatı tam da şu:
Laktik asit yerine bir şey kullanmıyorum onun yerine kalsiyumuna bakıyorum.Yoğurt önereceğim ama vegan olduğun için olmayacak;
Akşam C vitamini içeren yiyeceklerden uzak duracaksın, C vitamini uyku açar.
Kafein ve teinli içeçekleri 6 civarı keseceksin.
Melisa, papatya çayı olabilir.
Klasik aklıma gelenler bunlar canım benim.
Laktik asit kas gevşetici özellikte olduğu için, akşam yoğurt ve süt ürünleri işte olabilir. Sen yerine ne kullanıyorsun onlardan olabilir mi ki?
Herhangi bir müzik açmaya korkuyorum şu an. Çayları deneyeceğimMum ışığında ılık bir duş... Rahatlatıcı müzikler... Kediotu ya da papatya çayı...
Ya bir konuda vardı ya; corona en çok 2020 gelinlerini vurdu diye...Bir onlar seviyor gezmeyi zaten, bir onlar sosyal. Biz keyfimizden evde duruyoruz.
Adamların anası kızları hamamda inceleyip alıyordu. Dans etmek ne kiNe bilim ya, aklima birden sey geldi, o eskiden "gelinim olurmusun" tarzi programlar vardi. Bir ara Semra kaynana vardi. Tüm gelin adaylar bir yere tikilmis. Öyle bir programda kadin, 'sevgilisi' (daha yeni bir hafta tanidigi herif) önünde dans ediyordu. Güya seksi.
O zaman çok daha gençtim ve travma oldu resmen. Erkegin önünde dans etmek tiksinç birsey nezdimde. Hele o zaman "nasii yaa, adamin anasi görüyor bunu anasi, arr edin arrr" kafasindaydim bide. Cidden, kayana görecegi halde güya seksi dans edilir mi?
Cok cringe bir durum bana kalirsa. Sarhosluk bile durumu kurtarmiyor. Erkegin önünde dans etmek, benim için halen asiri kezbanlik bir hareket.
Zengini de vurdu, fakiri de vurdu.Ya bir konuda vardı ya; corona en çok 2020 gelinlerini vurdu diye...
Aklıma böyle konuları görünce şey lafı geliyor; kedi kendi dötünü görmüş, ne büyük yaram var demiş...
Ne bilim ya, aklima birden sey geldi, o eskiden "gelinim olurmusun" tarzi programlar vardi. Bir ara Semra kaynana vardi. Tüm gelin adaylar bir yere tikilmis. Öyle bir programda kadin, 'sevgilisi' (daha yeni bir hafta tanidigi herif) önünde dans ediyordu. Güya seksi.
O zaman çok daha gençtim ve travma oldu resmen. Erkegin önünde dans etmek tiksinç birsey nezdimde. Hele o zaman "nasii yaa, adamin anasi görüyor bunu anasi, arr edin arrr" kafasindaydim bide. Cidden, kayana görecegi halde güya seksi dans edilir mi?
Cok cringe bir durum bana kalirsa. Sarhosluk bile durumu kurtarmiyor. Erkegin önünde dans etmek, benim için halen asiri kezbanlik bir hareket.
Aynen öyle. Biz bu corona muhabbetinden önce haftasonları evde durmazdık. En kötü sahile iner iki bira içer dönerdik. Ayda bir şehir dışına giderdik. Daha bir sürü planım vardı. Yeni evli sayılırız biz de. Gençken gezebildiğin kadar gez kafasındayım. Ama durum bu ve elimizde bu var ne yapalım yani? Bu tipler yüzünden yasak geldi zaten. Baktılar baş edemediler.Ya bir konuda vardı ya; corona en çok 2020 gelinlerini vurdu diye...
Aklıma böyle konuları görünce şey lafı geliyor; kedi kendi dötünü görmüş, ne büyük yaram var demiş...
Adamların anası kızları hamamda inceleyip alıyordu. Dans etmek ne kihepsi oğluşunun mürüvetini düşünüyor
Niye ya, şu şarkıda güzel dans edilir
Ya coronadan insanlar ölüyor. Nasıl en çok başkasını vurmuş olabilir zaten? Yani şunu söylerken utanır insan. Valla şaşmıştım o konuyu okuyunca. Hani mağdur olursun, bunu dile getirirsin de, dünyanın en büyük çilesini sen çekiyormuş rollerine girmek de ne bileyim... Alt tarafı kaynana, görümce dertleri bir kaç ay ertelenmiştir.Zengini de vurdu, fakiri de vurdu.
Asosyalini de vurdu sosyalini de. Ama düğün yapamayanlar en son ağlayacak insanlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?