Ben de atmak istiyorum ama yine millet üşüşür diye korkuyorum
Selfie değil diye eksileyecektim ama kıyamadımO yüzden sanatsal bir çalışmamı paylaşayım asdf
Niye üsüselim?? At sen at :)
O yüzden sanatsal bir çalışmamı paylaşayım asdfEki Görüntüle 2622233
Madem fotolari yakaliyorum, diger herkes nerede yav?
Yabanelma
Alicja
NeverOne
Lyanna Mormont
Estraven
Yok yav sizin için demedim. Geçen gün gündüz gözüyle bir fotoğraf paylaşayım dedim 5 dk sonra öğrendim ki 18 misafir varmış konuda. Hay şansıma dedim
Yalnız uyarmak isterim arkadaşlar, seyirciniz çok
Yalnız uyarmak isterim arkadaşlar, seyirciniz çok
Selfie değil diye eksileyecektim ama kıyamadım
Az önce başka başka üyeler vardı ondan didimKorkutma yav, 5 misafir var.
Annemler yine kavga edıyor ne yapıcam ne yapıcam artık katlanamıyorum
Yaptığın çizimlerden mi bu? Nefis.O yüzden sanatsal bir çalışmamı paylaşayım asdfEki Görüntüle 2622233
Lyanna Mormont özelden atıyor. NeverOne hazırlıksız yakalamayı seviyor. Yabanelma günler önce bir iki foto paylaştı, sonrası yok. Alicja özelden atıyor. Estraven yeni gelin, o sadece kocasına gösterme aşamasında sanırım.
Sorun orada işte ya ikisi arasındaki olaya elbette karışamam amaKulaklarını tıka devam, nasıl olsa barışıyorlar değil mi? Nasıl sonuçlanacağınız biliyorsun, annen dert yakınmaya gelirse de "Sonra konuşuruz" filan de kendini birkaç işe vur atlat. Sıkma canını.
Çünkü karşılığında bir şey vermen gerekiyor.Bana niye hiç foto gelmedi özeldenLyanna Mormont ve Alicja ????
Düksüz ve donsuz kalin insallah! HM!
Bu simdi ne? Gerçek bir foto mu?
Çok güzel. Ben de yapmıştım bi ara 3d studio max ile çok zevkli. Tabi benimki hobi olarak3 boyutlu görsel. Bilgisayar programıyla yaptım.
Puhahahhaah bizim için tamamını atmıstın arya yine yayan kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?