Hobi olarak paintte örümcek adam çizip, çamaşır yığınına benzedi diye gülüyorum ben.Çok güzel. Ben de yapmıştım bi ara 3d studio max ile çok zevkli. Tabi benimki hobi olarak
Puhahahhaah bizim için tamamını atmıstın arya yine yayan kaldı
Neresi olursa kabulümüzNeverOne Simdi karsiligini vermek istesem yine olmaz ki, benim öyle close up sadece göz fotom yok ki.
Ama güzelerinde çok güzel yaa. Keske benimde böyle renkli gözlerim olsa
Çok güzel. Ben de yapmıştım bi ara 3d studio max ile çok zevkli. Tabi benimki hobi olarak
3 boyutlu görsel. Bilgisayar programıyla yaptım.
O djjdjd çılgın emoji neremi neremi sorusunu akla getırıyorNeresi olursa kabulümüz
Neden ya 8 ay kursa gittim sertifika aldım acayip güzeldi. Apartman dairesi yapıyordum böyle. Satranç tahtası koydum odanın bi köşesine, taşları tek tek yapmıştımBir insan nasıl ve neden hobi olarak 3dsmax öğrenir ki
Canına kastın mı vardı
Cok skandinav bir tarz. Hosuma gitti.
Pembik gelinlere kalp krizi geçirtir ama
Kim derki bu masum ve tatlı yüzlüYokuspokus dük kabilesi başganı kimsenin masum görünüşüne inanmayacağım artık. İnsanlara olan güvenimi kırdın zalım.
Big çukunata dük klan klab kabile reisi ulu çizengangstaya tatlı demek hea?Yaaa kızım animasyon gibisin çok tatlısın yaaaahaksızlık
Kim derki bu masum ve tatlı yüzlüYokuspokus dük kabilesi başganı kimsenin masum görünüşüne inanmayacağım artık. İnsanlara olan güvenimi kırdın zalım.
Ben öyle daha güzel oluyorum yalnızYokuspokus İlle çıtayı yükselt zaten. Sabah uyanır uyanmaz, saç baş dağınık, yüz göz şiş foto bekliyorum.
Yokuspokus İlle çıtayı yükselt zaten. Sabah uyanır uyanmaz, saç baş dağınık, yüz göz şiş foto bekliyorum.
Neden ya 8 ay kursa gittim sertifika aldım acayip güzeldi. Apartman dairesi yapıyordum böyle. Satranç tahtası koydum odanın bi köşesine, taşları tek tek yapmıştım
Ben öyle daha güzel oluyorum yalnızdudaklarım falan daha şiş şiş çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?