Sen de atıyorsun o zaman. To do liste ekledim cınım.Ben öyle daha güzel oluyorum yalnızdudaklarım falan daha şiş şiş çıkıyorum
Bilemiyorum hacı.Big çukunata dük klan klab kabile reisi ulu çizengangstaya tatlı demek hea?
İnsan bi zeksi vahşi ve haşin bakışlı yırdıcı zeksapellik filan der.
Napim olum yüzüme faça atıp elimdeki madeni parayı havaya fırlatarak "Tura gelirse bllüğnüzü keserim" diye mi gezeyim?
Ama iki günde çöktüm yıkık gibiyim artıkSen de atıyorsun o zaman. To do liste ekledim cınım.
Yok benim mesleğe pek bi faydası olmaz. Meslek gereği autocad falan kullanıyoruz ama studio max fazla sanatsal. :) tamamen hobi olarak öğrendim. Animasyon film yapma hayallerim vardı o zamanlar .Helal olsun :) Mesleğinle ilgili mi peki? Yoksa gerçekten hobi olarak mı gittin?
Bilemiyorum hacı.
Bu tatlılıkla ben seni kabile başganı olarak kabul edemem.
Bak bu olurKabilenin ponçik ulu pembiş dükü olayım o zaman.
Enerjin öyle hissettiriyor, bugün yansımana baktım, hala taş gibisin korkma.Ama iki günde çöktüm yıkık gibiyim artık
Yani bence de. Hele hele karın kaslarını gösteren arkadaşlar varkenBilemiyorum hacı.
Bu tatlılıkla ben seni kabile başganı olarak kabul edemem.
Düşüyor mu böyleYine okula okumaya gitmediğim gunlerden biri
Ağıma bırılerını dusurmek istedıgım gun
anneme her gun atıyorum ne gıydım diye
Ee sen de zayıfsın bildiğin. Kafa mı buluyosunuz olm bizimle?Yine okula okumaya gitmediğim gunlerden biri
Ağıma bırılerını dusurmek istedıgım gun
anneme her gun atıyorum ne gıydım diye
Doktorum hala ideal kiloda değilsin diyorEe sen de zayıfsın bildiğin. Kafa mı buluyosunuz olm bizimle?
Şeker önemli evet ona dikkat et kuzu. Ama öyle aman aman bi fazlan yok.Doktorum hala ideal kiloda değilsin diyor
Ve şekerim falan da oldugundan
Bu oyunun adı ne?
Yani bence de. Hele hele karın kaslarını gösteren arkadaşlar varken
Yok benim mesleğe pek bi faydası olmaz. Meslek gereği autocad falan kullanıyoruz ama studio max fazla sanatsal. :) tamamen hobi olarak öğrendim. Animasyon film yapma hayallerim vardı o zamanlar .
Animal Crossing New Horizons :)Bu oyunun adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?