Keşke bizimki de böyle geçici bir durum olsa barışacağımıza güvenebilsem
Söylemesi kolay ama şu an o noktadan çoook uzaktayımEvliyken düzeltmek için çabalamak mantıklı da sevgiliyken hiç uğraşmazdım ben. Bekar olmak, özgür olmak, denizde daha biiir sürü balığın olduğunu bilmekNe bileyim ben biten ilişkilerimden sonra üzüntüyle beraber garip bir rahatlama hissediyordum. Boşver başka şeylere odaklan, hiç sevmediğini düşün.
kafanın rahat olmasıSizce hahaha evliliği yürütmenın ilk şartı ne
Oha nasıl bulmuş seni
Ben akrabalardan da yüzümü yırtarım ama exim beni bulsun istemezdim (sanki kim istiyorsa) o da benimle ilgili hiçbir şekilde haberi olsun istemediğimden
Asıl böyle bir durumda dilemelisinGüvenmeli miyim ben
Adam bana beni tehdit mi ediyorsun dedi.
Günaydın,
Sen beni istemeye geldiğinde, evde her erkeğin belinde iki silah vardı, yeni mi anladın dedim.
Tek suclu hissettiğim, ailelerimizi kıyaslar gibi bir imada bulundum ağzıma geleni sayarken.
Benim adam oldursem arkamda duracak bir babam var, onun hem annesi hem babası ile ciddi sorunları.hatta kendi aralarında da sorunları. Gerek yoktu.
Yediğim b.k bu kadar büyük olunca gidip özür de dileyemiyorum
O kadarını anlatamam tabi, arlıyaban olarak benden bu kadarGeceyi tatlıya bağlamak işte nasıl olacak hahahah
Daha önce korkuttuysan, bezdirdiysen canından adamı olabilir tabiAdam bana bulaşmıyor ki, kötü olmaz benle mümkün değil. Bence beni kendi halime bırakıyor. Gidip sataşsam da "Ehe canı mı sıkılmış benim canımın aferin tamam hadi eğlen biraz tamam bitti mi ok" filan bu modda. Korkuyor mu acaba benden?
Ee nickini neden hiç değiştirmedin o zamandan beri? Ya hala okuyorsa?Üye olduğumu biliyordu zaten. Bilgisayarımdan kullanıcı adıma falan bakmış demek ki ayrılmadan önce. Ya da tesadüfen görmüştür.
Çilekyağmuru olduğumu bildiğini anladım. Çünkü yaptığım yorumlarla ilgili yorum yapıyordu beni alıntılamadan ve "sen ilişkiden ne anlarsın" tadında yorumlardı
Boşanmamak.Sizce hahaha evliliği yürütmenın ilk şartı ne
O kadarını anlatamam tabi, arlıyaban olarak benden bu kadar
Daha önce korkuttuysan, bezdirdiysen canından adamı olabilir tabi
Yani daha çok yeni, 1 hafta sonra benim dediğim kıvama gelirsin merak etme.Söylemesi kolay ama şu an o noktadan çoook uzaktayım
Kapalı alanda uzun süre yalnız kalmamakSizce hahaha evliliği yürütmenın ilk şartı ne
Adam dötünü kurtarma derdindeymis işte, niye ellleşsin sanaOlabilir.
Sen uyursun bi, uyursun; gtünü keserim uykunda beni kızdırma demişliğim var.
Otur oturduğun yerde. Siz beni delirtmek mi istiyorsunuzBen sanırım ilişkimi bile sorguluyorum şuan annemle babamı görünce bir sorgulamaya girdim
Şu an günde bir kez profiline bakıp fotoğrafımı silmiş mi diye bakıyorumYani daha çok yeni, 1 hafta sonra benim dediğim kıvama gelirsin merak etme.
Bir şey diyecegım acaba mı diye düşünüyor olamaz mıŞu an günde bir kez profiline bakıp fotoğrafımı silmiş mi diye bakıyorumsanki onu silince heh tamam diyecekmişim gibi hissediyorum
Adam dötünü kurtarma derdindeymis işte, niyer ellleşsin sana
Asıl böyle bir durumda dilemelisinbel altı olmuş resmen
Silmeyebilir de. Yani sen daha iyi tanıyorsun tabii ama herkes hemen silmiyor fotoğraf vs.Şu an günde bir kez profiline bakıp fotoğrafımı silmiş mi diye bakıyorumsanki onu silince heh tamam diyecekmişim gibi hissediyorum
Yapma demeyeceğim. Biz kadınların ayrılık sonrası erkeklere göre daha çabuk toparlanmamızın sebebi daha erken dibe vurup acıyı tüketmemiz çünkü. Sonuna kadar ağlayıp hönkürüp temizleniyoruz. Erkeklere sonradan dank ediyor. O yüzden onlar aradığında genelde üff slk modunda oluyoruz bizŞu an günde bir kez profiline bakıp fotoğrafımı silmiş mi diye bakıyorumsanki onu silince heh tamam diyecekmişim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?