Gezegen işi falan değil ya bu kadar dip dibe olmak cidden sıkıntı.Yine bi gezegen öbürüne filan mı atladı? Herkeşler niye kavgalı olm?
Üşenmeyin yaaaGezegen işi falan değil ya bu kadar dip dibe olmak cidden sıkıntı.
Normalde takılmadığım şeyler batmaya başladı bana da.
Eşim de ne desem tersinden anlıyorsun evleri ayıralim dedi ve üst kata çıktıgidip de gönlünü almam lazım ama üşeniyorum
Bilmiyorum Ve tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyorumNiye barışmak zorunda hissediyorsun küçüğüm askskks
Eşimin yeğeni geldi birkaç saat önce baktım kız sıkıntıdan bembeyaz olmuş hadi kardeşlerini halanı da çağır tabu oynayalım dedim. Bir aydır evden çıkmıyoruz korona olsak çıkardı deyip kendimizi riske attık ajsjs. Neyse bok var gibi benim kocayla beni grup yaptılar. Adamla konuşmuyoruz küsüz ama tabu oynuyoruz. Ben ona anlatıyorum kelime de tolerans. "hani senin bok gibi davranışlarına karşı gösterdiğim peygamber sabrı var ya o işte" dedim. Anlamadı. "hani sen evlilik içinde kötü bir eş oluyorsun da ben bunu alttan alıyorum sana ne gösteriyorum" "dedim. Morarmaya başlarken pas dedim ahsjsjs.
Sonra diğer kelime içi geçmek. Hani senin genel halin. Her akşam kıçının yapıştığı kanepede başına gelen vahim olay dedim. Diğerleri gülerken bence o içinden küfretti. Hıncımı kısmen aldım oyunda. Oyun bitti herkes evine gitti biz yine konuşmama haline devam ajsjsj
Gezegen işi falan değil ya bu kadar dip dibe olmak cidden sıkıntı.
Normalde takılmadığım şeyler batmaya başladı bana da.
Eşim de ne desem tersinden anlıyorsun evleri ayıralim dedi ve üst kata çıktıgidip de gönlünü almam lazım ama üşeniyorum
Arkadaş sözü dinlerim ben.Üşenmeyin yaaa
Hepinizi pıçaklarım, sevin sevişin
Eşimin yeğeni geldi birkaç saat önce baktım kız sıkıntıdan bembeyaz olmuş hadi kardeşlerini halanı da çağır tabu oynayalım dedim. Bir aydır evden çıkmıyoruz korona olsak çıkardı deyip kendimizi riske attık ajsjs. Neyse bok var gibi benim kocayla beni grup yaptılar. Adamla konuşmuyoruz küsüz ama tabu oynuyoruz. Ben ona anlatıyorum kelime de tolerans. "hani senin bok gibi davranışlarına karşı gösterdiğim peygamber sabrı var ya o işte" dedim. Anlamadı. "hani sen evlilik içinde kötü bir eş oluyorsun da ben bunu alttan alıyorum sana ne gösteriyorum" "dedim. Morarmaya başlarken pas dedim ahsjsjs.
Sonra diğer kelime içi geçmek. Hani senin genel halin. Her akşam kıçının yapıştığı kanepede başına gelen vahim olay dedim. Diğerleri gülerken bence o içinden küfretti. Hıncımı kısmen aldım oyunda. Oyun bitti herkes evine gitti biz yine konuşmama haline devam ajsjsj
Üşenmeyin yaaa
Hepinizi pıçaklarım, sevin sevişin
Canısı ben geceyi tatlıya bağlamayı planlıyorum.Benim dibimde adam, bana batmıyor; aksiyon yok. Ben olay çıkarsam mı olm çok özendim sizlere. Anca beraber kanca beraber, gideyim bi "Mmmucck ehe" yapayım uyuz olsun.
Keşke bizimki de böyle geçici bir durum olsa barışacağımıza güvenebilsemBizimki de üst katta, oyun oynuyor ve gergin muhtemelen, hıncını mouse tan çıkarıyor.
Düşün ki zavallı aletten ne kadar ses gelebilir? Geliyor
Annen evliliginizi kurtarıyor resmen haberin yokBenim dibimde adam, bana batmıyor; aksiyon yok. Ben olay çıkarsam mı olm çok özendim sizlere. Anca beraber kanca beraber, gideyim bi "Mmmucck ehe" yapayım uyuz olsun.
Canısı ben geceyi tatlıya bağlamayı planlıyorum.
Benim yüzümden kötü olmanı istemem
Geceyi tatlıya bağlamak işte nasıl olacak hahahahCanısı ben geceyi tatlıya bağlamayı planlıyorum.
Benim yüzümden beyinle kötü olmanı istemem
Evliyken düzeltmek için çabalamak mantıklı da sevgiliyken hiç uğraşmazdım ben. Bekar olmak, özgür olmak, denizde daha biiir sürü balığın olduğunu bilmekKeşke bizimki de böyle geçici bir durum olsa barışacağımıza güvenebilsem
Annen evliliginizi kurtarıyor resmen haberin yok
En ahlaksız mesajındı galiba şu topiğe girdiğin arrrrrlıyaban
Sizce hahaha evliliği yürütmenın ilk şartı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?