- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Offf ya allahım ya üzüldüm hem de çok ama en azından işe giderken kavga etmıyorsunuz
Aa değişmiş o zaman. Eskiden giriş yapmadan cinsellik başlığı gözükmüyordu.Cinsellikte serbest bence. Çünkü az önce gizliden girip baktım. O zaman giriş yapmamış oluyorum
Biz de konuşmuyoruz ahsjsjs. Arada laf atıyor ama götüme konuş duruşumla def ediyorum. Aşırı sinirlendirdi beni ve üzgünüm asla değişmeyecek işi kadın yapar erkek ona yardım eder, edince de çok büyük bir lütuf sayar düşünceleri. Değişmeyecek. 37 yıllık pipili düşüncesi değişmez.
Bu üyeliğimden önce başka bir üyeliğim vardı. Çok yazmıyordum ama yazınca da sürekli tartışıyordum ya, öfkeli bir gençtim o zamanlar. Sonra bir iki sene uğramadım, şifresi maili neydi onu bile unuttum. Ardından bari temiz bir başlangıç yapayım yeni üyelik açayım dedim. Benim hikayem de bu.
Bu adam böyle değildi de biz de hiç bu kadar birbirimize hapsolmadık.
Ikimiz de kendi kafamıza.gore takılırız, dipdibe olmayı sevmeyiz. Zorundalık bizi vurdu
Hiç sanmıyorum
O geri adım asla atmaz.
4 yaşından beri arkadaş olduğu adamla selami sabahı kesti
Ve o kadar boş bor mevzuydu ki
O gelsin konuşsun benlik sorun yok dedi.
Arkadaşı da aynısını söyledi
Hala konuşmuyorlar.
Adım atan ben olacağım orası kesin
Ama nasıl ne zaman
Offff
Yok be tinder maceram falan yok benim.
Senin suçun hemen gelip don, zeytin bidonu diyorsun.Don göstereceğiz deyince misafir sayısı 15e çıktı. Cinselliğin Afrikasındayız cidden.
Gidin la, don mon yok burada. Don yok!111!!! Donsuzuz.
Donsuz demişken,Alicja napıyor acaba?
Arada girip hızlı hızlı okuyup kaçıyorum mecburenYa araştırma yapıyorum, makale okuyorum, haberleri takip ediyorum, tarif bakıyorum filan de gel arada bence. Aktiflik iyidir hem.
İlk defa olan bir şeyse ve nasıl olsa düzelecekse ben adım atardım.Hiç sanmıyorum
O geri adım asla atmaz.
4 yaşından beri arkadaş olduğu adamla selami sabahı kesti
Ve o kadar boş bor mevzuydu ki
O gelsin konuşsun benlik sorun yok dedi.
Arkadaşı da aynısını söyledi
Hala konuşmuyorlar.
Adım atan ben olacağım orası kesin
Ama nasıl ne zaman
Offff
Aa dük bulmuş uzağını arıyorBarışsak ne fark eder yav. Ben bu adamı uzaktan seviyorum, az daha evde durursa ağzını burnunu kırıp eline vericem çünkü.
Ne konuşmak için çağırıyorlar? Az önceki tartışmayı mı yoksa öylesine mi?Arkadaşlar ciddi soru sorucam babamın bizimle bizim de onunla iletişimimiz bozuk
Ve sürekli yok oturup konusuyoruz ama değişen bir şey olmuyor
Şuan benı çagırıyorlar ve ben konuşmal istemedıgımı kimseyi düzeltmeye çalışmadıgımı söyledim
şimdi yine sinirlendi özgür olamayacaksam ne anlamı var bunun
ayrıca çocukmu bu da düzelticem
Uzak durarak atlatmaya çalışıyorum
Yok be tinder maceram falan yok benim.
Oha nasıl bulmuş seniHikayelerimizi yazıyorsak ben de yazayım
Ben bir şekilde burayı keşfettim ve üye oldum. Konulara bakıyordum ama yorum yazmıyordum.
Sonra her şeye "ayıb ayıb seks mi burası? gençlik bitmiş, ben 9 sene elletmedim, sen de elletmeseydin ağlaa" diyen teyzeler yüzünden kayışı kopardım ve hunharca yorum yazdığım döneme geçtim.
Sonra o zamanki sevgilimden ayrıldım. 1-2 yorumumda da bahsetmiş bulundum.
Bir baktım o. Yaşadığı şehrin plakası ve burcuyla kullanıcı adı almış keriz. İlişkimizle ilgili örnekler vererek yorumlar yazıyor, 23-24 yaşındaki herif genç kız rollerinde. Ama bütün detaylar ilişkimizi, nasıl ayrıldığımızı bas bas bağırıyor bana.
Bir de arada gitmiş estetik konularına yorum yapmış ki erkek olduğu anlaşılmasın. şrfsz.
Ben bunu kibledim tabii. Sonra banlandı mı bilmiyorum. Ama ben huylandım ve uzun bir süre girmedim foruma.
Yıllar sonra brezilya fönü için geri döndüm ve kendimi bdv'de buldum.
Umarım aranızdan biri eski sevgilim değildir
Yok iletişim sorunu için ama açıkçası bunu 100 kez yaptıkNe konuşmak için çağırıyorlar? Az önceki tartışmayı mı yoksa öylesine mi?
Yok iletişim sorunu için ama açıkçası bunu 100 kez yaptıkNe konuşmak için çağırıyorlar? Az önceki tartışmayı mı yoksa öylesine mi?
Yine bi gezegen öbürüne filan mı atladı yine? Herkeşler niye kavgalı olm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?