Coronasavar

Bu adam böyle değildi de biz de hiç bu kadar birbirimize hapsolmadık.
Ikimiz de kendi kafamıza.gore takılırız, dipdibe olmayı sevmeyiz. Zorundalık bizi vurdu

Ve 3nity 2 güne barışırsınız ikinizde. Grup adına oku ben yidim

Hiç sanmıyorum
O geri adım asla atmaz.
4 yaşından beri arkadaş olduğu adamla selami sabahı kesti
Ve o kadar boş bor mevzuydu ki
O gelsin konuşsun benlik sorun yok dedi.
Arkadaşı da aynısını söyledi
Hala konuşmuyorlar.
Adım atan ben olacağım orası kesin
Ama nasıl ne zaman
Offff

Hikayelerimizi yazıyorsak ben de yazayım

Ben bir şekilde burayı keşfettim ve üye oldum. Konulara bakıyordum ama yorum yazmıyordum.
Sonra her şeye "ayıb ayıb seks mi burası? gençlik bitmiş, ben 9 sene elletmedim, sen de elletmeseydin ağlaa" diyen teyzeler yüzünden kayışı kopardım ve hunharca yorum yazdığım döneme geçtim.

Sonra o zamanki sevgilimden ayrıldım. 1-2 yorumumda da bahsetmiş bulundum.
Bir baktım o. Yaşadığı şehrin plakası ve burcuyla kullanıcı adı almış keriz. İlişkimizle ilgili örnekler vererek yorumlar yazıyor, 23-24 yaşındaki herif genç kız rollerinde. Ama bütün detaylar ilişkimizi, nasıl ayrıldığımızı bas bas bağırıyor bana.
Bir de arada gitmiş estetik konularına yorum yapmış ki erkek olduğu anlaşılmasın. şrfsz.
Ben bunu kibledim tabii. Sonra banlandı mı bilmiyorum. Ama ben huylandım ve uzun bir süre girmedim foruma.

Yıllar sonra brezilya fönü için geri döndüm ve kendimi bdv'de buldum.
Umarım aranızdan biri eski sevgilim değildir

Arkadaşlar ciddi soru sorucam babamın bizimle bizim de onunla iletişimimiz bozuk
Ve sürekli yok oturup konusuyoruz ama değişen bir şey olmuyor
Şuan benı çagırıyorlar ve ben konuşmal istemedıgımı kimseyi düzeltmeye çalışmadıgımı söyledim

şimdi yine sinirlendi özgür olamayacaksam ne anlamı var bunun

ayrıca çocukmu bu da düzelticem
Uzak durarak atlatmaya çalışıyorum

Niye barışmak zorunda hissediyorsun küçüğüm askskks

Arkadaşlar ciddi soru sorucam babamın bizimle bizim de onunla iletişimimiz bozuk
Ve sürekli yok oturup konusuyoruz ama değişen bir şey olmuyor
Şuan benı çagırıyorlar ve ben konuşmal istemedıgımı kimseyi düzeltmeye çalışmadıgımı söyledim

şimdi yine sinirlendi özgür olamayacaksam ne anlamı var bunun

ayrıca çocukmu bu da düzelticem
Uzak durarak atlatmaya çalışıyorum

Don göstereceğiz deyince misafir sayısı 15e çıktı. Cinselliğin Afrikasındayız cidden.
Gidin la, don mon yok burada. Don yok!111!!! Donsuzuz.

Donsuz demişken, Alicja napıyor acaba?
Senin suçun hemen gelip don, zeytin bidonu diyorsun.
Çektiğin sanat sancılarından bahsetsen herşey farklı olabilirdi.
Hemen bir seviye düşürme don muhabbeti

İlk defa olan bir şeyse ve nasıl olsa düzelecekse ben adım atardım.
Barışsak ne fark eder yav. Ben bu adamı uzaktan seviyorum, az daha evde durursa ağzını burnunu kırıp eline vericem çünkü.
Aa dük bulmuş uzağını arıyor

Ne konuşmak için çağırıyorlar? Az önceki tartışmayı mı yoksa öylesine mi?

Oha nasıl bulmuş seni

Ben akrabalardan da yüzümü yırtarım ama exim beni bulsun istemezdim (sanki kim istiyorsa) o da benimle ilgili hiçbir şekilde haberi olsun istemediğimden

Ne konuşmak için çağırıyorlar? Az önceki tartışmayı mı yoksa öylesine mi?
Yok iletişim sorunu için ama açıkçası bunu 100 kez yaptık
Değişmiyor psikiyatrik tedavi görmesi lazım hal böyleyken insan değiştirmek de istemıyorum uzak kalmak istiyorum

Yine bi gezegen öbürüne filan mı atladı yine? Herkeşler niye kavgalı olm?

Eşimin yeğeni geldi birkaç saat önce baktım kız sıkıntıdan bembeyaz olmuş hadi kardeşlerini halanı da çağır tabu oynayalım dedim. Bir aydır evden çıkmıyoruz korona olsak çıkardı deyip kendimizi riske attık ajsjs. Neyse bok var gibi benim kocayla beni grup yaptılar. Adamla konuşmuyoruz küsüz ama tabu oynuyoruz. Ben ona anlatıyorum kelime de tolerans. "hani senin bok gibi davranışlarına karşı gösterdiğim peygamber sabrı var ya o işte" dedim. Anlamadı. "hani sen evlilik içinde kötü bir eş oluyorsun da ben bunu alttan alıyorum sana ne gösteriyorum" "dedim. Morarmaya başlarken pas dedim ahsjsjs.

Sonra diğer kelime içi geçmek. Hani senin genel halin. Her akşam kıçının yapıştığı kanepede başına gelen vahim olay dedim. Diğerleri gülerken bence o içinden küfretti. Hıncımı kısmen aldım oyunda. Oyun bitti herkes evine gitti biz yine konuşmama haline devam ajsjsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…