Coronasavar

Hahahah yok artık kadın yüzünü yırtmış desene :KK70: biz sadece bir görevi yerine getirdik, ne o bana baktı ne ben ona
Sessizce alacaklarimizi alıp uzaklaştık oradan. Bir daha kimseye söz etmedik o günah dolu günden, sonsuza kadar aramızda sır olarak kalacak. :deli:

Ama tabii bohça geldiğinde benim sülalem ve komşularım tek tek heyecanla incelediler aldığımız herşeyi 🥴
Kıyamam neler yapmışlar sana :KK43:
Bu adet bizde tam gaz devam ediyor, ben yapmadım diye annem benimle 3 gün küsmüstü düğüne yakın 🤣
Kime çektin sen ruhsuz diyordu, canım anam,hala aynı fikirde çoğu konuda :KK70:

Kıyamam neler yapmışlar sana :KK43:
Bu adet bizde tam gaz devam ediyor, ben yapmadım diye annem benimle 3 gün küsmüstü düğüne yakın 🤣
Kime çektin sen ruhsuz diyordu, canım anam,.hala aynı fikirde çoğu konuda :KK70:

Sizin o hamam takımı adetiniz yok mu Allah bildiği gibi yapsın o adeti :KK70:
Eşimin bütün sülalesi niye bana iç çamaşırı hediye etti anlamam aylar sürdü 😅

Bizim olay esasen şöyle yaşandı bakın anlatayım onu da madem;
Biz eşimle çocukluk arkadaşıyız ama kara gündür ve genelde benim kara günüm boldu sevgili skorum yüksekti baya. Omzunda ağlardım gidenin ardından. Biz üni. zamanı koptuk, hiçbir zaman çok aşırı samimi olmadık ama hep bir dostluk vardı.

Neyse ben hastalandım, yanıma ilk koşanlardan oldu, beni baya eğledi sağ olsun. Sonra bi gün benim zıpçıktı arkadaşlardan biri "Disko disko" diye tutturdu. Dedim kızım ilaç alıyorum. Epilepsi hastaları için verilen ilaçlardandı işte ve yüksek müzik, ani değişen sert ışıklı ortamlara girmemem gerekiyor. O sıra tesadüfen, benimkiyle karşılaştık o da yanında arkadaşıyla gelmiş, deniz kenarında bir yer vardı orada takılırdı gençlik işte orada..
Neyse disko da disko. Dedim "İçmem bile yasak olm yapma".. Neyse dedik arkadaş madem istiyor, bana da ortam olsun. Yanımda eşim de (O zaman dostlardan işte) olunca güven geldi, bi şey olsa koymaz ortalıkta diye ki kendisi "Girmek istemezsen zorlama, giresin varsa da ben yanındayım korkma" demişti. İlaçlı kafa ben girdim.

Bunlar içtiler az, benimki içmedi tetikte bekliyor bir şey mi olacak diye, benle takılıyor alkolsüz, vişne soda hesabı.
Sonrasında ben çarpıldım, Allah çarpmış gibi içmeden o ilaçlar yüzünden benim kafa ışığı sesi aldıkça içmeden sarhoşa döndü, dünya kayıyor. Sonracığıma baygınlıklara gelirken belimden kavradı kaldırdı çıkardılar dışarıya arkadaşıyla.
Hadi eve gitme vaktin gelmiş senin, sıkı tutun dedi motorun arkasına aldı.
Yolda bir sarıldım beline, başım dönüyor. Kalbimden bi şey aktı, niyet bozuldu. :KK70: Dedim "Bu karın, negsel, bu omuzlar" filan ben baya bi yükseldim. Eve geçince de mesaj attım "Ya ben sana bi şey itiraf edeceğim, sanırım ben senden hoşlanıyorum" dedim.
Gelen mesaj da "Senelerdir neredeydin be canımm."

:)

Şimdi. Şimdi nahlar savaşıyor.

Bence sen 3nity 3nity ile beraber kitap çikar, romantik hikayleriniz ile beraber :KK200:

Sizin o hamam takımı adetiniz yok mu Allah bildiği gibi yapsın o adeti :KK70:
Eşimin bütün sülalesi niye bana iç çamaşırı hediye etti anlamam aylar sürdü 😅
İç çamaşırı önemli çünkü, eskiden askere gidene de çamaşır götütürlerdi 🤣 milletin dötünü düşünüyorlar öyle inceler, görüyorsun :deli:

Annem evlenmemi istemiyor😄😄
Bence bilinçaltı sevişmemi istemiyor
Benimki de istemiyordu, hamile kaldım, onu da istemedi.
2. Ye kaldım, başına tülbent bağlayıp İfota döndü.
Hayır yani seviştiğimi gözüne sokunca kadın deliriyor, evlenmeden önce deseydim senin kuş kanatlandı özgürce uçuyor diye, kalp krizinden giderdi herhalde.

Niye böyle anneler ya😂

Diyince, cevabı bize de yazmayı unutma 🤣
Zaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmaz :D

Çeyizim falan da yok bu arada, 16-17 yaşımda anneannemlerin ufak ufak yaptığı el işi, iğne oyası vs şeyleri dağıtmıştım gerek yok diye :D

Benimki de istemiyordu, hamile kaldım, onu da istemedi.
2. Ye kaldım, başına tülbent bağlayıp İfota döndü.
Hayır yani seviştiğimi gözüne sokunca kadın deliriyor, evlenmeden önce deseydim senin kul kanatlandı özgürce uçuyor diye, kalp krizinden giderdi herhalde.

Niye böyle anneler ya😂
Kdjdj benım annem tersi biz sanki bilmiyoruz neler yaptıgınızı biz de o yollardan geçtik ama yalanlarına inanmış gibi yapıcam diyor

ee ne yapalım canım sen de sürekli arama kadın

Bu hikayeleri duydukça çocukluk arkadaşlarımı tarıyorum zihnimden de hiçbirinden bir cacık olmaz :KK43:

Kardeş olmuşsunuzdur da ondan olmaz. Biz kardeş olmadık o radde kadar gelmedik. Ben çok iyi dost derdim, zaten kendisi platonikmiş. Döküldü sonradan. Bunu dedim herkese yayacağım platoniğim olmuş bakııın diycem dedim "Yapma be" dese de yapıyorum, yine yaptım. :D Artık "Gandırmak için dedim öyle, napim yokluktu" filan diyor.

Bana bir erkek için hazırlanmak çok saçma geliyor zaten de neyse.
Ama bu geleneksel şey ciddi anlamda asap bozucu, süs bebeği usulü güzelce paketlenip birinin kullanımına veriliyoruz.
Algı bu tamamen!
Ve çok ciddiyim evlenmeden önce çok daha güzel ve tatmin edici bir cinsel hayatım vardı :KK53:

O zaman yasagti da ondan daha güzeldi bence :KK53:

Bide dert yok tasa yoktu, sadece libido vardi. Tabiki seks daha güzel olur.

Gittikçe dahada üzülüyorum bu kizlara. Hem süs bebegi gibi süslen, seksten bir haber ol. Sonunda seks hayatin oluyor ama ayni zamanda kira derdinde, evde ne yemek pisirecegim derdide, misafir agirlama derdide,..

Ah ah çok dramatik

Back
X