- 24 Nisan 2014
- 145
- 61
- 298
- Konu Sahibi mahsupella
-
Yok ki kimse bakan en yakın arkadaşımda bıraktı gitti kansız rahatlık battı hanıma başka kimseye güvenemem su anBakıcı bul beaa napcan baska?
Yakın arkadaşınız bile olsa mecbur değil çocuğunuza bakmayaYok ki kimse bakan en yakın arkadaşımda bıraktı gitti kansız rahatlık battı hanıma başka kimseye güvenemem su an
Yahu kansızlıkla ne alakası var, bakmak zorunda mı?Yok ki kimse bakan en yakın arkadaşımda bıraktı gitti kansız rahatlık battı hanıma başka kimseye güvenemem su an
Yok ki kimse bakan en yakın arkadaşımda bıraktı gitti kansız rahatlık battı hanıma başka kimseye güvenemem su an
Bedavadan bakmıyor hanfendi parasıyla bakıyor yakın arkadaşımız güvendik cocuk emanet ettik manasındaYok ki kimse bakan en yakın arkadaşımda bıraktı gitti kansız rahatlık battı hanıma başka kimseye güvenemem su an
Guven verip ortaxa biraktigi icin çocuğYahu kansızlıkla ne alakası var, bakmak zorunda mı?
Komşularım bu işler patlayınca memleketlerini bulurlar açıkçası mahallede soruşturdum ama kimse çıkmadı yine inşallah çıkar işler acılana kadar gönlüm kreşe vermekten yana yaşi müsait zaten ama açılacak gibide durmuyorIs arayan bir suru insan var birini bulabilirsiniz. Ya da guvendiginiz bir komsunuz varsa ucret karsiliginda bakabilir mi sorun.
Aynen ücretsiz izine devam gibi görünüyor mayisida atlatırım diye düşünmüştüm en azından ortalık daha normalleşir diye ama açılacak gibi duruyor is yeri,bakıcı konusu cok sıkıntı ben en yakın ark bıraktım ki o güvendirdi kendine sen çalış ben bakarım soyle boyle iş bulduk sen şakrak son şak diye ortada kaldım iste corona çıktı diye üzülemedim bile en başta çocuğum kaldı ortada diyeBen de kara kara düşünüyorum, okullar açılmazsa diye. Bakıcıya güvenip de çocuk bırakmak zor. Ben bir de takıntılıyım, insanların konuşurken kullandığı kelimelere bile dikkat ederim. Bazı kelimeleri kullanınca çocuk soruyoruz nereden duydun diye.
Kreş iyidir. Öğretmenler belli bir kültür düzeyinde oluyor, çocuk yaşıtları ile oynuyor, eğer iyi biryerse yabancı dil öğreniyor. Kreşler açılır umarım 1 haziranda yoksa ücretsiz izin mecbur...
Kansız mı? Bunu hissedip bırakmış olmasın. Arkadaşlık kavraminizi gözden geçirin.Yok ki kimse bakan en yakın arkadaşımda bıraktı gitti kansız rahatlık battı hanıma başka kimseye güvenemem su an
Yav he he basiniza gelsinde gorun ya bos insanlar yaKansız mı? Bunu hissedip bırakmış olmasın. Arkadaşlık kavraminizi gözden geçirin.
Yok ki kimse bakan en yakın arkadaşımda bıraktı gitti kansız rahatlık battı hanıma başka kimseye güvenemem su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?