coumadin kullanıpta hamile kalan arkadaşlara

Mrb.. Kızım 28 aylık çok şukur herşey yolunda hatta ikinciyi düşünüyorum. Benim doktorum koşuyolu kalp haatanesinde prof dr Mehmet ozkan.. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bi doktor.. Sorularınız olursa seve seve cvplarım

Onceli öncelikle çok geçmiş olsun. Stresten uzak kaldığınız surece hamilelik daha da kolaylaşır.. Hamileliğin 4. Haftasından ştibaren bebek kullandığınız ilaçlardan etkileniyo ve 5mg kadar coumadinin hiçbir zararı yok. Ben doğuma 10 gun kalana kadar çalıştım.. Rabbim guç kuvvet veriyo.. Önyargılı olmayın.. Sezeryandan iki hafta önce tekrar clexana başladım ben.. İnşallah bir an önce hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız

inşallah bir gün o güzel bebeğe kavuşuruz..tabi önce bebişimizin bizi bekletmekten vazgeçmesi gerek...gelsin artık göbüşümüze...eylülden beri bekliyoruz...

Arkadaşlar coumadin çocuk düşünmediğim dönemde de adet düzensizliğine sebep oluyordu bende. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde ilginç ama düzene girmeye başladı şimdi tekrar düzensizleşti. 8 gün geciktim bu ay. Kaset tipi gebelik testleri hep negatif. Dün kan testi yaptırdım. Sonuç gene negatif ve hala adet olmadım. Ümit etmeye devam ediyorum yani. Bu durumda olanlar var mı? Varsa yumurtlama dönemi için nasıl bir hesap yapıyorlar merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

inşallah teşekkürler iyi dilekleriniz için

Meraba kızlar benm teyzemin kızı da coumadin iğne kullanıyordu vee hamile kaldı saglıklı cocugu var iki tane ama teyzemin kızını kaybettik malesef

Cuomedin kullanıpta hamile kala biliyon mu yoksa ilacı birakmakmi lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…