country tarzını çok seviyorum ve evime uygulamak istiyorum ( yardım...)

zezeq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
792
14
118
İstanbul
arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz
evimiz şuan yapılıyor dublex 3+1 olcak .
evimin bütün herşeyi country tarzı istiyorum mutfak,banyo,oturma odası
sizlerde benim gibi country tarzını seviyorsanız biraz fikir verin hatta resim ekleyin
banyo mutfak bnm için çok önemli inş yardımcı olursunuz gerçi daha 10 ay var ama ben şimdiden herşeyi ayarlamak istiyorum
yeni evim için çook heycanlıyım çoook

ikeadan mutfak dolabı alan var mı
varsa memnunlarmı

canım sen aqualliy symrne ve mineenes arkadaşımızın evlerine bak tam birer country örneği hem sana onlar daha iyi yardımcı olurlar.

canım evim evim köşesinde baharın evi.zbyd nin evi.aqualilly nin evi ve smyr evi var oınlar tam senlik herşeyi en ince ayrıntısına kadar belirtmişler oraya bakmanı öneririm.

sağolun arkadaşlar ilgimi çeken arkadaşlara özel olarak mesaj çektim onlara

ben başka fikirleride değernlendirmek isterim

Son düzenleme:

canım belki bir fikir verir diye ekledim,bende çok seviyorum country tarzını ama benim yapma şansım şimdilik yok snein ne güzel varmış umarım herşey istediğin gibi olur.İkea kesinlikle bu konuda çok güzel eşyalara sahip mutlaka oraya uğramalısın...

çok sağol teşekkürederim
beyaz mutfağa bayıldım
işte bunun gibi
inş istediğim gibi döşerim
oturma grubu çok güzel ama eşim çok dağınık oturduğu için mindeller altından kayıyor
onun şçşn sabit olması lazım koltukların.

ben oturma odamı bu şekilde döşedim. istanbul masko beyaz ev- actüel mabilya sitelerini tavsiye ederim.
ben çiçekli köşeli yaptım. ikeadan tekli bir koltuk aldım. beyaz tv ünitesi ve düz renk halı. çok iç açıcı oldu ben yeni keşfettim bu tarzı ama artık herşeyimi bu şekilde yapmak istiyorum. resim ekleyemiyorum. ama bir gün eekleyebilirsem hemen eklerim

ilerde yaptıracağım yazlığım için bu tarzı araştırıyorum.
Yatak odaları resimlerinden başlayayım...

Eklentiler

• $yatak oda.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 159
  • $ferforje karyola.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 182
  • $kırmızı yatak odası.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 170
  • $kırmızı yatak odası 2.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 169
  • $kırmızı yatak odası 1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 174
  • $yatak odası.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 173
en güzeli çocuk odaları ..

Eklentiler

• $çocuk odası 1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 161
  • $çocuk odası 2.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 174
  • $erkek çocuk odası.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 173
  • $çocuk odası.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 174
ve mutfak örnekleri...

Eklentiler

• $siyah tezgah mutfak - Kopya.webp
    10 KB · Görüntüleme: 3.027
  • $siyah tezgah mutfak 1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 334
  • $mutfak.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 249
Country vintage tarzda cart renkler kullanılmaz herşeyin pastel tonları tercih edilir :) Buda aklında olsun bnde evimi o şekilde istiyorum bakalım nasıl olucaK

Mutfağımı ikeadan yaptırdım, yapım aşaması eziyetti, o kadar ölçüp biçtiler yine de yok dolap yanlış geldi, yok bilmemene oldu diye günlerce süründürdüler, kolonu kirişi her şeyi sorun ediyorlar. ama sonuç iyiydi, şu an çok memnunum.
Ama yapım kısmında beni o kadar yordular ki, birdaha mutfağımı ya da banyomu yenileyecek olursam asla ikeayı tercih etmem.

ikeadan mutfak dolabı alan var mı
varsa memnunlarmı

canım benim minenes sana daha yardımcı olabilir fakat bence mutfakta ikea kullanma benim fikrim ikedan masa aldım mutfak masası çok şık çok rahat temizliği üstünde leke kalmıo kuruyan leke varsa telliorum çizilmioda fakaaaaaaaaaaat en önemli şey şuki geçen gün leğene nohut ısladım koydum sabahtan akşama kadar ıslansın dedim masanın üstündeydi nohut şişmiş leğenden taşmış suda masaya dökülmüş akşam geldim nohut yaptım tam sofra kurcam masadaki çiçeğin arkasına döküldüğü için fark etmedim bi baktım masa kabarmış çok belli diil ama dikkatli bakınca belli oluyo yane şimdi bu basit bi mutfak masası ama dolapları düşün olduki musluk açık kaldı ne bilim evi su bastı olmıcak şeyler diil bunlar ahşap masif olsa hiç bişe olm3az ama ikea kabarır sonra al at çöpe yada zmaanla bu dolaba suda gelcek çayda gelcek neler neler bunu 5-6 senelik yapmıosun o artık evin demirbaşı belki 25-30 senelik olcak bence ikea o kadar uzun süre dayanmaz ahşap ama country gibi görünene kaliteli ürünler seç bence:)

mutfak için en uygunu ve en ulaşılabilir olanı ikea. minenes'in mutfağı ikea'nın tipik country mutfağı zaten. symrne'ninki özel yapım fiyatını bilmiyorum ama daha pahalı olduğunu düşünüyorum ve bence riskli nedense ustalara hiç güvencim kalmadı. sana bambaşka bi şey getirebilirler. banyo için de benim en beğendiğim symrne'nin küçük banyosu.

sen aslında maddi imkanların ve mağazalara ulaşma imkanını bize yazsan daha fazla bilgi verebiliriz.

bende yeni fark ettim
şimdiki evim çok modern ama country tarzı beni yansıyor sakin huzur verici titiz çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…