arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz
evimiz şuan yapılıyor dublex 3+1 olcak .
evimin bütün herşeyi country tarzı istiyorum mutfak,banyo,oturma odası
sizlerde benim gibi country tarzını seviyorsanız biraz fikir verin hatta resim ekleyin
banyo mutfak bnm için çok önemli inş yardımcı olursunuz gerçi daha 10 ay var ama ben şimdiden herşeyi ayarlamak istiyorum
yeni evim için çook heycanlıyım çoook
ikeadan mutfak dolabı alan var mı
varsa memnunlarmı
bloguna baktım herşeyi ayrıntılı yazmışın çok yardımcı oldun bi önceki mesajında
banyodaki aynanın fiyatını yazmanı istiyorum özelmesaj kutumu boşaltıyorum
eğer pahalıysa parabiriktirim alırım eşime çaktırmadan
allah razı olsun cnm çok yardımcı oldun
benim taşınmama 10 ay var ama hergün dışarı çıkıp araştırma yapıyorum
senin mutfağın çok hoşuma gidiyor ve ondan yaptırmak istiyorum ama aklımda başka bir mutfak daha var birazdan resmini atarım ikisi arasında kaldım
çok korkuyorum istediğim gibi olmayacak diye. okadar çok yardımcı oldun ki anlatamam .
bizim ustaya yaptırcam mutfak ve banyoları hem daha uygun ve istediğim şekilde ollurlar .
senin mutfağın mobilyasını nerden seçtin
paylaşacağım resim hakkında fikrini paylaşırmıısın iyi kötü aklından geçenleri söylemen yeterli
tıkandığım yerlede daha sorularım olacak zamanda yardımın için çok sağol vakit ayırıp cevapladığın için
ve kalan odalarında resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum tez zamanda koyarsın inş
Eki Görüntüle 573709 bu mutfak rengi
ve
Eki Görüntüle 573710 bu
ikisi arasında kararsız aldım ikisinide çok beğeniyorum ama sizlerin tavsiyesi ve çoğunluğa göre karar vereceğim sizce hangisi
masif ahşap mutfak dolabına siyak kuplar takmayı düşünüyorum eğer olursa
country tarzda mutfak ıstıyorsan bence krem veya kırık beyazı tercıh et..ve evıne uygulayacagın perdelerın rustik perde olursa daha hoş olur..ve tekstıl urunlerını bence englısh homedan al derım..hele ki perdelerine hayranım..halı alacaksan da el dokuma kılımler ve el dokuma yun halılara bır bak derım harıka yakısıyor
canımsın hemen blogunu takip ediyorum
resmi paylaşırsan çok memnun olurum
sanırım beyaz olanı seçecem thankyou
canımsın hemen blogunu takip ediyorum
resmi paylaşırsan çok memnun olurum
sanırım beyaz olanı seçecem thankyou
canım dostumdan izin kopardım, birazdan yayınlayacağım blogta mutfağını.
bloguma üye olmana gerek yok, sadece facebook sayfasını beğenmen yeterli, her yeni yazıyı facebook sayfasında yayınlıyorum çünkü
dilerim gönlüne göre bir mutfağın olur
sevgiler
ne tesadüftür tam bloguna bakıyordum yenı yazını gordum arkadasını tebrık etmek ıstıyorum harıka bır zevk kahve bu kadar mı guzel uygulanır zannedersen sızın banyonuzdakı çinileri o mutfagına uygulamıs..çok guzel gercekten ..ben evın her yanında aynı tarzdan yana degılım ama mutfak konusunda country tarzını tek gecerım .parlak ısıl ısıl olan mutfaklar bana araba galerısını anımsatıyor halbukli mutfak dediğin yemek yenek kokmalı ..ayrıyetten ntv de yayınlanan süper bir yemek programı var ..refika diye bir bayan onun mutfağı da çok hoş ...
Refika'nın Mutfağı'nda Macera Dolu Amerika Partisine davetliyiz. | Flickr - Photo Sharing!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?