country tarzını çok seviyorum ve evime uygulamak istiyorum ( yardım...)

evet senın evın country değil tam anlamıyla çok güzel harmanlamışsın..ben de heryerde aynı seylerı gormekten hoslanmıyorum..burda yayınlanan evleri kötülemek istemem sonuçta herkes mutlu oldugu seyi yapıyor ama verılen orneklerde goruyoruz mesela sadece romantık dekorasyon yapılmıs..o da sadece aksesuarlarla saglanmaya calısılmıs cok göz yoruyor kafa karıstırıyor..senın salonun da çok hoş ama ben en çok antrene bayılıyorum..dresuarın harika..şimdi durup düşünüyorum ilk evlendiğimizde nasıl da kafama göre almısım esyalarımı ..ha çok zevksız degıller ..tayıncıyız dıye çok uztune dusmemıstım..ama sımdıkı aklım ve zevkım olsa cok farklı seyler yapardım.tabı su an atılamıyor tas gıbı mobılyalar ...zamanla değişcek inşallah..

herkesin zevkine ve beğenilerine saygılı olmak durumundayız..
taş gibi mobilyan varsa sakın kıyma..döşemesini, rengini falan değiştir ama atma sakın..çok değerliler zira..benim şu an tek isteğim oğlum büyüdükten sonra adamakıllı masif, ceviz rengi mobilyalar almak, onlar gerçekten yıllar geçse de değeri yitirilmeyeceklerden..hatta eskicilere de bakmayı düşünüyorum ama burada fazla antikacı, eskici, vs. yok ne yazık ki..

bloguna baktım cnm harikalar.
burda çoğunluk beyaz yaptır dedi sanırım beyaz yapcam

ruhum aydınlanıyor beyazlara bakınca

tatlım bende country tarz çok seviyorum ve hayalimdeki ev hep o yönde.lineadecorun mona mutfak modelini çok beğendim country havası var ama aynı zamanda çok modern bilmiyorum beğenirmisin bi bak istersen..

ben mutfak yaptırmadan önce Lineadecor'da bu mutfağı yakından gördüm, gerçekten çok güzel ama fiyatı oldukça uçuktu..
belki bir fotoğraf alınıp güvendiğin bir mobilyacıyla pazarlık yaparak böyle birşey yaptırabilirsin canım..
tabii mutfağın metrekaresi de çok önemli..

pahalı olduğunu tahmin etmiştim zaten :2: ama en azından fikir olur smyrne'nin dediği gibi güvenilen birine yaptırılabilir.

önerilen sayfaları inceledim çoktaaan ve bayıldım hepsine tabiikide:) fakat zbdy nin evini incelemek istedim bulamadım:S yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…