- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
MR'a, tomografiye falan giremeyiz artıkMerhaba herkese. Dun ben ilk doz esim 2. Doz sinovac asisini olduk. Bugun duydum ki asi olanlara metal herhangi madde yapisiyormus ve cidden denedik oldu. Bu ne simdi korkmali miyiz cok endiseliyim. Bilen varsa bi akil verin kizlar.
Uçağa, AVM ye de giremeyizMr , tomografiye falan giremeyiz artık
Ben çöp kutusuna yapıştım da zor kurtuldum. Artık düşün sen çekiciliğiBen biontech oldum bana yapışma falan olmadıçekici degilim demek
Ben çöp kutusuna yapıştım da zor kurtuldum. Artık düşün sen çekiciliği
Hurdalığa da giremeyiz. Dev mıknatıslar varUçağa, AVM ye de giremeyiz
Keşke bekarlar birbirine yapışsa.Ben biontech oldum bana yapışma falan olmadıçekici degilim demek
Sinovac dedilerYanlız o biontechte oluyor diyorlardıyanlış anlamıssınız
Bence bu aşılar kadın ve erkeklerde farkı anlıyor. Yani mıknatıs gibi artı eksi oluyor ve birbirini çekiyor.Cinsiyet nasıl ayrılacak
Evet var once yoktu persembeden aldim randevu bakabilirsinizSinovac hala var mı? Ikinci doz için vardir da ilk dozda sira alinmiyordu
Ben de oldum ama hic öyle bir sey duymadim da denemedim de :) ben 2.dozu olali 1 ayi gectidenesem olur mu acep
Aynı cinsler birbirini iterŞimdi hangi kutup ki acaba mıknatıstaki gibi bazı aşılılarla birbirinize yapışır bazılarını iterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?