Covid 19 asisi?? Biz ne olduk simdi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptırmasaydınız o zaman milletin devletin 50eurosunu ziyan etmeseydiniz? O aşıyı bekleyen binlerce insan var bırakın isteyenler yaptırsın

Cehalet toplumumuza vergi gerçekten, ABD, AB Birliği ülkeleri, İsrail dahil onlarca ülkede bu aşı yapıldı ama komplo teorileri neden sadece bizim ülkede Türkler neden saçmalıklar uydurup sonra kendileri inanıyorlar Sırf bu aşı komplo teorileri yüzünden Türkçe bilmekten soğudum yeminle

Vücudunuza aşıdan sonra metal yapışması için mıknatıs zerk etmiş olmaları gerek. Hadi metal değil de mıknatıs yapışıyor diyelim bu defa da fazlaca metal zerk etmeleri gerek.

Her iki durumda da hayatta kalmıyorsunuz, bu soruyu soracak zamanınız da olmazdı.

Vücuttaki manyetik alanlara bakın demişti Mune hanımcım. Araştırmak aydınlanmaya giden yolda yürümek değilse nedir zaten...

Artık dalga geçiyorum ben, yoksa koşarak uzaklaşmak gerek ülkeden
Benimki de yapıştı ama ben daha aşı olmadım ki

Eki Görüntüle 2873883
Antikorunuz yüksekse demek

Hafıza sildirme programı vardı bir ara. Hayata geçti mi acaba

Ayyy Cherrycim trajikomedi resmen.
Gülsem mi? Üzülsem mi? Kızsam mı? Bilemedim.
Covid günlüğüne gel de oku yazılan saçma sapan teorileri.

Ben biontech oldum bana yapışma falan olmadı çekici degilim demek
Marketten gelirken başım döndü sandım x5 bana doğru geliyor gibi oldu aaaa meğer.ben x5 e doğru gidiyormuşum demek aşıdan vay anasına

Aceydimmm kollerimi gel diyeydim gelll

Merhaba herkese. Dun ben ilk doz esim 2. Doz sinovac asisini olduk. Bugun duydum ki asi olanlara metal herhangi madde yapisiyormus ve cidden denedik oldu. Bu ne simdi korkmali miyiz cok endiseliyim. Bilen varsa bi akil verin kizlar.
Aslında kurtuluşu basit
Öncelikle çipi deaktive etmeniz gerekiyor
İnternetten nasıl yapıldığına bakabilirsiniz
Benim eşimde eve gelirken yolda metal, demir ne varsa yapışıyordu üzerine
Sonra çipi deaktive ettik. Şimdi sorunsuz çok şükür.

+++++++++
Herkesin bomboş sıradan hayatları içinde kendini bu kadar önemli hissetmesi beni benden alıyor.
İnsanlığa ne katkın var ki koca koca devletler seninle uğraşsın mesela?

Yaa yalan ya.
Bugün annem aşı oldu, sonrasında avmye gitmemiz gerekti tam kapıda bak görürsün kesin ötcen sen teyzemle yaptığın dedikoduları dinlemek için ABD sana çip taktı, aşı olduğuna da inandıramazsın kolunu aç ağrıyomuş gibi yap dedim salak salak konuşma istersen dedi önden gitti ötmedi, bizim çipi yanlış yere takmış olduklarından şüpheleniyoruz akskajjd.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…