- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Sen cok yasa vallahi hepiniz cok yasayin gece gece korktum ister istemezBen biontech oldum bana yapışma falan olmadıçekici degilim demek
Cidden korkmus olamazsinizSen cok yasa vallahi hepiniz cok yasayin gece gece korktum ister istemez
Benimki de yapıştıNe bileyim ya sinirimi bozdular wpta herkes gruba paralari yapistirip yapistirip video atiyorlar tovbe estagfurullah
Artık dalga geçiyorum ben, yoksa koşarak uzaklaşmak gerek ülkedenYaptırmasaydınız o zaman milletin devletin 50eurosunu ziyan etmeseydiniz? O aşıyı bekleyen binlerce insan var bırakın isteyenler yaptırsın
Cehalet toplumumuza vergi gerçekten, ABD, AB Birliği ülkeleri, İsrail dahil onlarca ülkede bu aşı yapıldı ama komplo teorileri neden sadece bizim ülkedeTürkler neden saçmalıklar uydurup sonra kendileri inanıyorlar Sırf bu aşı komplo teorileri yüzünden Türkçe bilmekten soğudum yeminle
Antikorunuz yüksekse demek
Hafıza sildirme programı vardı bir ara. Hayata geçti mi acabaYaptırmasaydınız o zaman milletin devletin 50eurosunu ziyan etmeseydiniz? O aşıyı bekleyen binlerce insan var bırakın isteyenler yaptırsın
Cehalet toplumumuza vergi gerçekten, ABD, AB Birliği ülkeleri, İsrail dahil onlarca ülkede bu aşı yapıldı ama komplo teorileri neden sadece bizim ülkedeTürkler neden saçmalıklar uydurup sonra kendileri inanıyorlar Sırf bu aşı komplo teorileri yüzünden Türkçe bilmekten soğudum yeminle
Ayyy Cherrycim trajikomedi resmen.Cehalet toplumumuza vergi gerçekten, ABD, AB Birliği ülkeleri, İsrail dahil onlarca ülkede bu aşı yapıldı ama komplo teorileri neden sadece bizim ülkedeTürkler neden saçmalıklar uydurup sonra kendileri inanıyorlar Sırf bu aşı komplo teorileri yüzünden Türkçe bilmekten soğudum yeminle
Olabilr bak. Daha test bile yaptırmadımArtık
Antikorunuz yüksekse demek
Aaaaa demir para
Marketten gelirken başım döndü sandım x5 bana doğru geliyor gibi oldu aaaa meğer.ben x5 e doğru gidiyormuşum demek aşıdan vay anasınaBen biontech oldum bana yapışma falan olmadıçekici degilim demek
Aslında kurtuluşu basitMerhaba herkese. Dun ben ilk doz esim 2. Doz sinovac asisini olduk. Bugun duydum ki asi olanlara metal herhangi madde yapisiyormus ve cidden denedik oldu. Bu ne simdi korkmali miyiz cok endiseliyim. Bilen varsa bi akil verin kizlar.
Yaptırmasaydınız o zaman milletin devletin 50eurosunu ziyan etmeseydiniz? O aşıyı bekleyen binlerce insan var bırakın isteyenler yaptırsın
200tl kağıt ama. Önemli olan metalin yapılmasıKız bana 200 tl yapıştı ya alnımaöyle 1 tl ler beni kesmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?