- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.746
- 158
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Bunu ben de sorguluyorum.+++++++++
Herkesin bomboş sıradan hayatları içinde kendini bu kadar önemli hissetmesi beni benden alıyor.
İnsanlığa ne katkın var ki koca koca devletler seninle uğraşsın mesela?
Bibi sallıyor ya aşı yaptıralım 200 liraları toplayalım diye. Yer mı Anadolu çocuğu bu numaraları200tl kağıt ama. Önemli olan metalin yapılması
Nasıl gidelim evden çıktık asansöre.binicez.ama inerken asansör bize.binicek o agirkta nereye gidicez çok zorBankamatiğe gidin içerdeki bütün bozuklukları çekip kaçın?
Düşünsene düğüne gidiyorsun kim gerçek altı takmış kim sahte sana yapışan altınlar sayesinde ortaya çıkıyor jajajajajaÇeke çeke madeni para mı çekiyormuş pii
Aşı dediğin şöyle tam altın efenime söylim gramse falan çeker
Foto atsın inanmam yoksaBibi sallıyor ya aşı yaptıralım 200 liraları toplayalım diye. Yer mı Anadolu çocuğu bu numaraları
Seninki boş aşıymış benceYanlız şimdi kuzenimde attı eşininde 1 tl yapışiyorhemde 15inde aşı oldu ben 16 sında bana niye yapışmıyor ya paralar toplaya toplaya gecerdim
Bibi sallıyor ya aşı yaptıralım 200 liraları toplayalım diye. Yer mı Anadolu çocuğu bu numaraları
Bana da yapışmadı.Yanlız şimdi kuzenimde attı eşininde 1 tl yapışiyorhemde 15inde aşı oldu ben 16 sında bana niye yapışmıyor ya paralar toplaya toplaya gecerdim
Kesinlikle katılıyorum.Bunu ben de sorguluyorum.
Bana cip takmaktan ne gibi bir kazancı olacak üst akıl denen yapının?
Altı üstü öğretmenim.
Evden işe, işten alışverişe bir hayatım var.
Beynime girse duyacağı ses;
akşama ne pişirsem?
Yaz okulunda kaç öğrenci gelir acaba?
Beğendiğim ayakkabı indirime girmiş midir?
Atomu mu parçalıyoruz?
Kansere çare mi buluyoruz?
Ne bulacak benim zihnimde çiple?
Valla hayatta ki şansım olabilirSeninki boş aşıymış bence
hava basmışlar sana
Ülkece çok nahoş görüntülere şahit olurduk kajfjsjdj Bi zihnimde canlandırayım dedim ıyyyy, düşünsene adamın biri çıkıp totosuna demir para yapıştırmaya çalışıyo lakdjsjdj.Dua edin aşıyı koldan yapıyorlar da kola yapışıyor
Ya popodan yapsalardı?
Ben dün yazdım ya covid topiginde efsane sex hayatımı merak ediyor bu pis dış mihraklarKesinlikle katılıyorum.
Nasıl bir egoysa herkes onunla uğraşıyor nasıl bir zekaysa herkes onu bitirmeye çalışıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?