Covid 19 asisi?? Biz ne olduk simdi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+++++++++
Herkesin bomboş sıradan hayatları içinde kendini bu kadar önemli hissetmesi beni benden alıyor.
İnsanlığa ne katkın var ki koca koca devletler seninle uğraşsın mesela?
Bunu ben de sorguluyorum.
Bana cip takmaktan ne gibi bir kazancı olacak üst akıl denen yapının?
Altı üstü öğretmenim.
Evden işe, işten alışverişe bir hayatım var.
Beynime girse duyacağı ses;
akşama ne pişirsem?
Yaz okulunda kaç öğrenci gelir acaba?
Beğendiğim ayakkabı indirime girmiş midir?
Atomu mu parçalıyoruz?
Kansere çare mi buluyoruz?
Ne bulacak benim zihnimde çiple?

Sinovac aşısı oldum iki doz. Şu anda koluma yapışan tek şey benimle oynamak isteyen kedimiz. Geçen hafta MR'a da girdim.

Çeke çeke madeni para mı çekiyormuş pii
Aşı dediğin şöyle tam altın efenime söylim gramse falan çeker
Düşünsene düğüne gidiyorsun kim gerçek altı takmış kim sahte sana yapışan altınlar sayesinde ortaya çıkıyor jajajajaja

Kadın yıllar önce aşı olmuş olmalı, nasıl da çay tabakları yapisiyor

90 larda önüne gelen göğsüne çatal kaşık yapıştırıp TV ye çıkıyordu. İnanmayın hurafelere. "Değil" kelimesini yazmayı bilmeyen birinin yorumuna denk geldim aşı hakkında atıp tutuyordu. Ağzı olan konuşuyor maalesef.

Yanlız şimdi kuzenimde attı eşininde 1 tl yapışiyor hemde 15inde aşı oldu ben 16 sında bana niye yapışmıyor ya paralar toplaya toplaya gecerdim
Seninki boş aşıymış bence
hava basmışlar sana

Kesinlikle katılıyorum.
Nasıl bir egoysa herkes onunla uğraşıyor nasıl bir zekaysa herkes onu bitirmeye çalışıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Dua edin aşıyı koldan yapıyorlar da kola yapışıyor
Ya popodan yapsalardı?
Ülkece çok nahoş görüntülere şahit olurduk kajfjsjdj Bi zihnimde canlandırayım dedim ıyyyy, düşünsene adamın biri çıkıp totosuna demir para yapıştırmaya çalışıyo lakdjsjdj.

Kesinlikle katılıyorum.
Nasıl bir egoysa herkes onunla uğraşıyor nasıl bir zekaysa herkes onu bitirmeye çalışıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Ben dün yazdım ya covid topiginde efsane sex hayatımı merak ediyor bu pis dış mihraklar bibiyi yedirmeyiz onlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…