Hayırlı akşamlar bayanlar,direk konuya gireyim 2 görümcem gelmişti istanbuldan 12 gün gibi karantinada durduktan sonra onları görmwye gittim ikiside hamile oldukları için gayet dikkatlilerdi zaten bayramda kimse kimseyle görüşmücek diye gittim sadece bizbizeydik bitanesinin çocuğu rahatsızdı sadece burnu akıyodu kaç gündür böyle ilaç aldık falan dedi burun akıntısı dışunda gayet iyidi çocuk zaten dondurma yemiş öyle olmuş.sonra biz eve geldikten sonra benim kızımda 4 gün sonra hapsurmaya basladı burun akıntısı var ama ondan bi gün önce atlet ve bezle yerde uyuya kalmıştı farkedip aldm sabahsı hapsurmaya başladı üşüttümü diye oldu yoksa görümcemin kuzındanmı geçti bilmiyorum.tabi aile hekimine gittik burun spreyi soğuk algınlığı ilacı verdi 1 hafta kullandık şuan iyi sadece ara ara burnu akıyo tabiki banada bulaştı şimdide ben 4 gündür hapsuruyorum burnum akıyo ağzım burnum akıyo.onun dışında bişeyim yok vucut ağrım yok ateş yok gayet iyim bende aile hekimine gittim banada verdi ilaç tam tersine onları içince mal gibi oluyorum uyuşuyorum oyüzden korkuyorum acaba kötü hastalıkmı buldu beni diye yani diyorum sonuçta hiçmi grip nezle olmucaz covid dışında.boşuna gitmeyim test için diyorum ya kaparsam diyorrum buseferde test için gittimde aklım karışık napıcam bilemedim