• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 korkuyorum

Bide arkadaşlar bu hayat eve sığar programı var ya o yaşadığım yerde yeşilsi sarı karışık gösteriyo ama yakınlaşınca kırmızo alanlar çıkıyo acaba hala hastalık varmı yoksa geçirip atlatanlar bile olsa yine kırmızımı oluyo mu hep

Hayırlı akşamlar bayanlar,direk konuya gireyim 2 görümcem gelmişti istanbuldan 12 gün gibi karantinada durduktan sonra onları görmwye gittim ikiside hamile oldukları için gayet dikkatlilerdi zaten bayramda kimse kimseyle görüşmücek diye gittim sadece bizbizeydik bitanesinin çocuğu rahatsızdı sadece burnu akıyodu kaç gündür böyle ilaç aldık falan dedi burun akıntısı dışunda gayet iyidi çocuk zaten dondurma yemiş öyle olmuş.sonra biz eve geldikten sonra benim kızımda 4 gün sonra hapsurmaya basladı burun akıntısı var ama ondan bi gün önce atlet ve bezle yerde uyuya kalmıştı farkedip aldm sabahsı hapsurmaya başladı üşüttümü diye oldu yoksa görümcemin kuzındanmı geçti bilmiyorum.tabi aile hekimine gittik burun spreyi soğuk algınlığı ilacı verdi 1 hafta kullandık şuan iyi sadece ara ara burnu akıyo tabiki banada bulaştı şimdide ben 4 gündür hapsuruyorum burnum akıyo ağzım burnum akıyo.onun dışında bişeyim yok vucut ağrım yok ateş yok gayet iyim bende aile hekimine gittim banada verdi ilaç tam tersine onları içince mal gibi oluyorum uyuşuyorum oyüzden korkuyorum acaba kötü hastalıkmı buldu beni diye yani diyorum sonuçta hiçmi grip nezle olmucaz covid dışında.boşuna gitmeyim test için diyorum ya kaparsam diyorrum buseferde test için gittimde aklım karışık napıcam bilemedim 😔
Grip olmuşsunuz galba korkmayın

Hayırlı akşamlar bayanlar,direk konuya gireyim 2 görümcem gelmişti istanbuldan 12 gün gibi karantinada durduktan sonra onları görmwye gittim ikiside hamile oldukları için gayet dikkatlilerdi zaten bayramda kimse kimseyle görüşmücek diye gittim sadece bizbizeydik bitanesinin çocuğu rahatsızdı sadece burnu akıyodu kaç gündür böyle ilaç aldık falan dedi burun akıntısı dışunda gayet iyidi çocuk zaten dondurma yemiş öyle olmuş.sonra biz eve geldikten sonra benim kızımda 4 gün sonra hapsurmaya basladı burun akıntısı var ama ondan bi gün önce atlet ve bezle yerde uyuya kalmıştı farkedip aldm sabahsı hapsurmaya başladı üşüttümü diye oldu yoksa görümcemin kuzındanmı geçti bilmiyorum.tabi aile hekimine gittik burun spreyi soğuk algınlığı ilacı verdi 1 hafta kullandık şuan iyi sadece ara ara burnu akıyo tabiki banada bulaştı şimdide ben 4 gündür hapsuruyorum burnum akıyo ağzım burnum akıyo.onun dışında bişeyim yok vucut ağrım yok ateş yok gayet iyim bende aile hekimine gittim banada verdi ilaç tam tersine onları içince mal gibi oluyorum uyuşuyorum oyüzden korkuyorum acaba kötü hastalıkmı buldu beni diye yani diyorum sonuçta hiçmi grip nezle olmucaz covid dışında.boşuna gitmeyim test için diyorum ya kaparsam diyorrum buseferde test için gittimde aklım karışık napıcam bilemedim 😔
Bi şekilde ateş yapıyor hafif geçsede

Bende gebeyim çok risk taşıdığım için korkuyorum 😪

offf bu kadar uzatmaya ne gerek var. yüksek ateş, ilaç alsanızda düşmeyen ateş olursa teste gidin. diğer belirtiler grip, geçmiş olsun

offf bu kadar uzatmaya ne gerek var. yüksek ateş, ilaç alsanızda düşmeyen ateş olursa teste gidin. diğer belirtiler grip, geçmiş olsun
Sanırım yorumları okumadınz hiçbi belirti yokken tat alma dışında ciğerlerinde baya lezyon görülen arkadaşımız var çok şükür ki durumu iyi.ateşe falan bakmıyo yani virüs herkesde.ayrıca uzatmamın nedenide biçok hastalığımın olmasından dolayı korkmam

Geçmiş olsun, büyük olasılıkla üşütmedir. daha ciddi belirtiler olmadıkça test yaptırmanıza gerek yok diye düşünüyorum (ben olsam ben de korkardım yani test yapılan ortamdan da bulaşabilir). Ama siz lütfen ama lütfen normal yaşantınızda çok dikkatli olun yine, tedbirleri gevşetmeyin, bu salgın bitmedi ve maalesef vaka sayıları artıyor. İnsanlar çok tedbirsiz.

Geçmiş olsun, büyük olasılıkla üşütmedir. daha ciddi belirtiler olmadıkça test yaptırmanıza gerek yok diye düşünüyorum (ben olsam ben de korkardım yani test yapılan ortamdan da bulaşabilir). Ama siz lütfen ama lütfen normal yaşantınızda çok dikkatli olun yine, tedbirleri gevşetmeyin, bu salgın bitmedi ve maalesef vaka sayıları artıyor. İnsanlar çok tedbirsiz.
Çok sağolun insanlar hapşurmadan korkar oldu ya

Yaklaşık bir hafta önce koku ve tad alma sıkıntım başladı 4. Gün geri gelmeyince hastaneye gittim ve pozitif çıktım .Hatta ciğerime epey yayılmış ama hiç ağrım vs olmadı koku olayı da soyle grup vs oldugundaki gibi burun tıkalı filan değil .Tıkalı olduğunda hafif te olsa alırız ya hani bunda burun açık ama tek bir koku yok burnum yok gibi ..Msela soğan kavuruyorum ev kokuyor ama ben farketmiyorum fırında yemeğim yanmaya baslmais koku almadigim için anlamadım o şekilde yani..
Bunun dışında öksürük ateş vs hiç olmadı .Halsizlik vardı ama 42 ° Lil bir yerdeyim birde oğlum çok hareketli sabah erkenden kalkiyodu filan ona bagladim ondan da olabilir yani .
Suan en belirgin olan koku ve tat kaybiymis buna dikkat edin .ama grip vs birsey yokken oluyor bu evham da yapmayın tabi ..
Bir de eşim ve oğlum negatif çıktı şükür ki
Koku duyusu sıfır mi oluyor, azalıyor mu? Kolonya koklasığınızda mesela hiç anlamıyor muydunuz kokuyu? Yoksa azalma gibi mi?

Evet ya ben ölüceğimi düşünmüştüm o ay kusma ishal ateş düşürücüler işe yaramıo nefes yok tat alma yok oturarak uyuyodum ağlıyodum hep kızım hafif atlattı oğlum 3 hafta raporluydu okula gitmedi doktr ewe misafir yasak dışarı çıkmak yasak demişti bize çünkü kan değerleri düşmüştü.bütün ilaçlarını kesmişti çünkü her hafta ilaçları değişiyodu.sadece içmesi için 2 iğne yazmıştı.doktorun dediği bu seneki grip böyle iyileştim diyosun tekrarlıyo demişti.oysa o aylarda gripten ölen çocuk çok varmş yoğn bakımda olan.ama domuz gribi dendi o aylardaki salgına
Bende şubat ayında böyleydim birde hamileydim ilaç kullanamadım bi iki hafta çok ağır geçti yerimden kalkacak gücüm yoktu sonrasında bi ay boyunca kuru öksürük devam etti özellikle geceleri asla uyutmazdi yatamazdım iki çocuğum da hasta oldu zaten ilk anasinifina giden kızım sonra 4 yasindaki oglum kuru oksuruk ishal birde düşmeyen ateşleri vardi sürekli ateşleri yukseliyordu
Neyin nesi idi bilmiyorum covidmiydi diye düşünmeden edemiyorum gerçi martta başladı deniyor ama belki çok daha önceden girmişti ülkeye
Çünkü bu yaşıma kadar yaşamadığım bir durumdu yaşarken de bunun normal olmadığını çevremdekilere dile getiriyordum

semptomları tam karşılamıyorsunuz. Evde kendinizi karantinaya alırsanız daha makul olur bence

Ş
Koku duyusu sıfır mi oluyor, azalıyor mu? Kolonya koklasığınızda mesela hiç anlamıyor muydunuz kokuyu? Yoksa azalma gibi mi?
Açıkçası suan tamda benim merak ettiğim soruyu sormuşsunuz soğuk algınlığı gibi bişey yaşıyorum geceleri hiç koku alamıyorum ama keskin kokuları zamanla almaya başlıyorum mentol gbi kolonya gibi, koronada ki kayıp nasıl onu merak ediyorum bende 😣😣

Bende şubat ayında böyleydim birde hamileydim ilaç kullanamadım bi iki hafta çok ağır geçti yerimden kalkacak gücüm yoktu sonrasında bi ay boyunca kuru öksürük devam etti özellikle geceleri asla uyutmazdi yatamazdım iki çocuğum da hasta oldu zaten ilk anasinifina giden kızım sonra 4 yasindaki oglum kuru oksuruk ishal birde düşmeyen ateşleri vardi sürekli ateşleri yukseliyordu
Neyin nesi idi bilmiyorum covidmiydi diye düşünmeden edemiyorum gerçi martta başladı deniyor ama belki çok daha önceden girmişti ülkeye
Çünkü bu yaşıma kadar yaşamadığım bir durumdu yaşarken de bunun normal olmadığını çevremdekilere dile getiriyordum
Martta başladığına ben inanmıyorum martta başladıysa bikaçgünde nasl yüzlerce vaka oldu.mutlaka temaslıların temaslıları oldu belki yaşlılardan ölenlere bile oydan yok koahtan öldü yada kalpten tansiyondan dediler

semptomları tam karşılamıyorsunuz. Evde kendinizi karantinaya alırsanız daha makul olur bence
Evdeyim biyere gitmedim gitmemde zaten çünkü normal gripsem üstünede covid kaparsam diye hastaneye bile gidemedim tek sıkıntı evde kronk hastalıkları olan babam ve sigara içen annem var oğlumda var.bugün 11 gün oldu yani bi sıkıntım olsa onlardada olur diye düşünüyorum tedavimi bile uzattım almam gereken bi tedavünde vardı

Back
X