- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
Bugün işine döndü.Test yaptırmayacakmış...Neee hastalığı ne zannediyor acaba ?
Yazlık nedir komşu nedir ya madem
Anlamak çok güç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün işine döndü.Test yaptırmayacakmış...Neee hastalığı ne zannediyor acaba ?
Yazlık nedir komşu nedir ya madem
Anlamak çok güç
Kendisi ana baba evinde “hayır” ve “olmaz” lafını hiç duymadığı için alışmış her istediğinin yapılmasına herkesin onun etrafında dönmesine...Benden kuşlarımdan en küçüğünü istemişti ilk zamanlar..Petshoplar kuş dolu gidip kendine alabilirsin demiştim halen daha ısrar kıyamet en sonunda sinirlenerek olumsuz cevap verdim..Bu gidişle arkadaşlığımız bitecek gibi görünüyor bu bencillikle...Bugün işe geldi “iyi hissediyorum teste gerek yok kesin üşüttüm” diye.Ay ben eşimi eve almadım 1 hafta şüpheden dolayı üstelik yeni evliyim neyin duygusallığı bu benim yüzümden esime bisey olsa vicdan azabı çekerdim. Zaten önemseyen insan gelemyin yormayin kendiniz falan der
Işte böyle böyle birçok kişiye bulaşıyorBugün işine döndü.Test yaptırmayacakmış...Üşüttüm kesin diyor...
Bu duygusallığı aşıyor bencillik oluyor artık. Bu kadar da trip atılmaz yani. Siz doğru olanı söylemişsinizBen alışveriş vs. konusunda balkondan sepet sallarsın ya da alır gelir kapının önüne bırakırım dedim.Kırıldı sanırım.Peki yazdı sadece...Sonra diğer arkadaş yazdı ki gruba “dediğin çok mantıklı bende tek kalıyorum birimiz bari sağlam kalsında üçümüz birden güme gitmeyelim sonra dükkana kim bakacak bende aynı şekilde alışveriş konusunda filan destek olurum kapıya bırakırım annem babam yaşlı ben her haftasonu köye yanlarına gidiyorum onlara bulaşırsa vicdan azabı çekerim vs.” diye açıklama yaptı.Onada peki yazmış...![]()