• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid-19 Pozitif Çıkarsa ve Bakacak Kimsesi Yoksa?

O kuş için üzülmeyin zaten yasliymis yasacagini yaşamış hayattan almis alacağını. Genç kuşlar gidiyir bu ara yaşlı kuşlar degil siz kendinize dikkat edin.Kapisina birakin ne lazimsa ilac su vb yiyecek iste.Daha nasil bakilir corba da yapıp götürülür restorandan siparis de verebilir.
Allah yinede uzun ömür versin:) bakalım ki ben ne durumda olacağım belkide ağır geçireceğim hastaneye yatıracaklar kendime bile hayrım dokunamayacak böyle bir olasılıkta var ama arkadaş mübarek kendi gidici biz kalıcı gibi bi havaya girdi.

bbenhiçbir zaman hiç bir konuda. Bencillik kötüdür söyleddir böyledir diyemem açıkçası. İnsanlar neler yasiyor bilmiyoruz. Anlatan kişide belki öyle anladı bilmiyoruz geçen izledigim bir dizide şunu anladm. Pavyona düşen kadından tutunda sokakta çöp toplayan insanına kdr herkesin kendince bir sebebi var iyikide kalbimde merhamet var gider gitmez o ayrı konu zaten gidilsin demyrm
Ah canım ya senin gibi kalbi merhamet dolu bir insan değilim ben demek ki. Hadi şimdi merhametini kocaman kalbini anlatacak başkasını bul bence. Çünkü konu sahibinin arkadaşının yaptığı bencillik ve tartışmaya kapalı benim için. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Ah canım ya senin gibi kalbi merhamet dolu bir insan değilim ben demek ki. Hadi şimdi merhametini kocaman kalbini anlatacak başkasını bul bence. Çünkü konu sahibinin arkadaşının yaptığı bencillik ve tartışmaya kapalı benim için. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Ne desek ikna olmuyor bir de...

• Beğen
Reactions: JES
Ne desek ikna olmuyor bir de...
Boşver konu sahibi salla doğru olan senin yaptığın. Benim şu hayatta kendimden başka kimseye güvenim olmadı travma desen alasını yaşadım. Canım babam bana seslenerek ellerimde öldü evimizde. Ama bir gün olsun şunu bunu yaşadım deyip embesil gibi davranmadım.

Boşver konu sahibi salla doğru olan senin yaptığın. Benim şu hayatta kendimden başka kimseye güvenim olmadı travma desen alasını yaşadım. Canım babam bana seslenerek ellerimde öldü evimizde. Ama bir gün olsun şunu bunu yaşadım deyip embesil gibi davranmadım.
İyiymiş şimdi Allahtan..yeni bir karar almış karantinaya alınması gerekirse annesinin yazlığına gidecekmiş..orda çok düşünceli komşuları varmış..dünden beri habire laf sokuşturuyor ergen gibi..27 yaşında kocaman adamın bu triplere girmesi çok şaşırtıyor beni...rota virüs kaptığımda acile tek gitmiştim ambulans çağırıp,bakacak kimsem de yoktu 1 hafta kendi kendime yattım durdum hiç şu triplere girmedim değil arkadaşlarıma aileme bile 😤

İyiymiş şimdi Allahtan..yeni bir karar almış karantinaya alınması gerekirse annesinin yazlığına gidecekmiş..orda çok düşünceli komşuları varmış..dünden beri habire laf sokuşturuyor ergen gibi..27 yaşında kocaman adamın bu triplere girmesi çok şaşırtıyor beni...rota virüs kaptığımda acile tek gitmiştim ambulans çağırıp,bakacak kimsem de yoktu 1 hafta kendi kendime yattım durdum hiç şu triplere girmedim değil arkadaşlarıma aileme bile 😤
Allahım ya şuraya bak annesiymiş yazlığıymış belli şımarığın teki. Bir de insanları işiyle tehdit edecek ima yapacak kadar da zayıf karakterli. Biz de hasta olduk ama hastalığımızdan dolayı kimseye yük olmayalım diye haber de vermedik. Ha öldük mü ölmedik ? Sahi konu sahibi biz neyi tartışıyoruz alllah aşkına arkadaş bu ya arkadaş ana baba eş olsa bile kızarsın da yahu arkadaş nerden tutsan elde kalıyor ya.

Allahım ya şuraya bak annesiymiş yazlığıymış belli şımarığın teki. Bir de insanları işiyle tehdit edecek ima yapacak kadar da zayıf karakterli. Biz de hasta olduk ama hastalığımızdan dolayı kimseye yük olmayalım diye haber de vermedik. Ha öldük mü ölmedik ? Sahi konu sahibi biz neyi tartışıyoruz alllah aşkına arkadaş bu ya arkadaş ana baba eş olsa bile kızarsın da yahu arkadaş nerden tutsan elde kalıyor ya.
İyi ki böyle değiliz ama hiç olmazsa tesellim bu benim 😂

• Komik
Reactions: JES
Fazlasını beklemek zaten bencillik ne yapacaktınız ki bu normal.bir hastalık değil madem öyle düşünüyor hastanede tedavi olsun

Covid konusunda hepimiz yalnızız. Ben annemin bile bana bakmasını istemem. Kimseye bulaştırmaya hakkımız yok. Arkadaşınız da kendi başına evde geçirecek. Durumu agirlasirsa hastaneye gidecek. Gerekirse hastanede geçirecek. Kimsenin gelip bakmasını isteyemez. Böyle bir insanla arkadaşlığı keserdim şahsen.

Fazlasını beklemek zaten bencillik ne yapacaktınız ki bu normal.bir hastalık değil madem öyle düşünüyor hastanede tedavi olsun
O kafasında her şeyi planlamış bile.O kaptıysa bizde illa ki kapmışızdır diye düşünüyor,karantinaya üçümüz beraber benim evimde girelim hem sıkılmayız dedi ciddi ciddi 😤 işyerinide cinler açar kargolarıda periler yollar artık..adam işinide düşünmüyor..ya ben elden ayaktan düşersem onlar düşmesin mağaza kapanmasın uzak durayım mümkün mertebe falan da demiyor.Baktı bizden olmuyor annesinin yazlığını ayarlayacakmışta orda komşuları varmışta.. 😒

Covid konusunda hepimiz yalnızız. Ben annemin bile bana bakmasını istemem. Kimseye bulaştırmaya hakkımız yok. Arkadaşınız da kendi başına evde geçirecek. Durumu agirlasirsa hastaneye gidecek. Gerekirse hastanede geçirecek. Kimsenin gelip bakmasını isteyemez. Böyle bir insanla arkadaşlığı keserdim şahsen.
Açıkçası bu tavırlarını çok cahilce buldum..Hayal kırıklığına uğradım onun bu yönlerini hiç bilmezdim.Aileden özellikle anneden gelme bi şımarıklığı vardı evet ama asla bu boyutlarda değildi.

Pozitif vaka olan ya da şüpheli karantinada olan insan evine, hane halkı hariç kimse istese de giremez.
Keza içeridekiler de çıkamaz.
Günlük arama ya da kapıya gelme durumu mevcut, her bölgede değil ama yoğunluğa göre değişiyor.

Tabii ki kapısına bırakıp ya da sepetle vereceksiniz, ötesini beklemek çok bencilce ve saçmalık.
Şüpheli eviz biz, ablam yemek getirip kapıya bırakıyor kaçıyor, biz daha sonra alıyoruz.

Siz de kendinizi dinleyin, her gün düzenli ateşinizi kontrol edin.
Bu aralar duyduğum şey, genelde ciğere indikten sonra farkedilmesi yani o ana kadar hiçbir belirti vermeyen tanıdıklarım oldu, testleri de negatif ama tomografide göründü.

Pozitif vaka olan ya da şüpheli karantinada olan insan evine, hane halkı hariç kimse istese de giremez.
Keza içeridekiler de çıkamaz.
Günlük arama ya da kapıya gelme durumu mevcut, her bölgede değil ama yoğunluğa göre değişiyor.

Tabii ki kapısına bırakıp ya da sepetle vereceksiniz, ötesini beklemek çok bencilce ve saçmalık.
Şüpheli eviz biz, ablam yemek getirip kapıya bırakıyor kaçıyor, biz daha sonra alıyoruz.

Siz de kendinizi dinleyin, her gün düzenli ateşinizi kontrol edin.
Bu aralar duyduğum şey, genelde ciğere indikten sonra farkedilmesi yani o ana kadar hiçbir belirti vermeyen tanıdıklarım oldu, testleri de negatif ama tomografide göründü.
Allah korusun yaa...Ben kendisine söyledim ama açık açık...Belkide son konuşmamı yaptım bu konuyla ilgili..Öyle bir durumda anca balkondan görüşürüz telefonda konuşuruz ihtiyaçlarını kapına bırakırım ama eve girip çıkma olmaz kapıdan bile görüşmemiz riskli olur dedim.O da haklısın dedi.İçten içe kırıldığını biliyorum ama onun kırgınlığı geçebilen bir şey sonuçta,ama bu hastalığa yakalanmak belkide geçemeyecek bir şey olur..O kırılmasın diye kendi canımı tehlikeye atamam.

istifa edemiyor musunuz?
o dingil işveren sizi kovmadan siz gidin bari
Şu şartlarda istifa edemem açıkçası çünkü diğer arkadaşım zor durumda kalır.Mağazada tek başına kalır.Bugün iki kişi bile oldukça zorlandık tek başına onu düşünemiyorum.Eğer Korona testi yaparda negatif çıkarsa o zaman ayrılmayı düşünebilirim.Ama işten çıkartacak kadar bir boyutta değil aslında olay.O bizden yapamasak bile vaatler bekliyor.Tamam geliriz yaparız ederiz dememizi beklior gelip gidemeyeceğimizi yasak olduğunu bal gibide biliyor ama bizden illa duymak istiyor.

O kafasında her şeyi planlamış bile.O kaptıysa bizde illa ki kapmışızdır diye düşünüyor,karantinaya üçümüz beraber benim evimde girelim hem sıkılmayız dedi ciddi ciddi 😤 işyerinide cinler açar kargolarıda periler yollar artık..adam işinide düşünmüyor..ya ben elden ayaktan düşersem onlar düşmesin mağaza kapanmasın uzak durayım mümkün mertebe falan da demiyor.Baktı bizden olmuyor annesinin yazlığını ayarlayacakmışta orda komşuları varmışta.. 😒
Neee hastalığı ne zannediyor acaba ?
Yazlık nedir komşu nedir ya madem
Anlamak çok güç

Ay ben eşimi eve almadım 1 hafta şüpheden dolayı üstelik yeni evliyim neyin duygusallığı bu benim yüzümden esime bisey olsa vicdan azabı çekerdim. Zaten önemseyen insan gelemyin yormayin kendiniz falan der

Back
X