- 22 Eylül 2020
- 420
- 619
- 23
- Konu Sahibi gixxer_600
müthiş bencilmiş bu sıradan bir grip değil ki dünya kırılıp geçiyor sert tepki bile verebilirsiniz hakkınız bu şekilde hem yayılımını hızlandırıyor bu da suç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bir keresinde bir şey anlatmıştı bu çocukken babannesi evde hasta yatağında ölmüş tüm her ana tanık olmuş bu da.bence bu arkadaşın cidden psikolojisi sıkıntılı
şimdi biraz densiz vs dedik de ciddi ciddi yalnızlık ölüm korkusu sarmış
çocukluğunda vs travması da vardır belki
görüntülü arayın yani burada olsak da aynısı olur deyin
birlikte film izleyelim deyin mesela açın neti karşılıklı
ya da balkonu alçaksa siz de sokakta olun konuşun
Aslında bir keresinde bir şey anlatmıştı bu çocukken babannesi evde hasta yatağında ölmüş tüm her ana tanık olmuş bu da.
Ah ah bencillik değil o ölüm korkusu. Bu hastalık diğerleri gibi değil maalesef. En ağır atlatan bile ya ilerlerse diye dusuneblr birgün iyi oluo bikac saat sonra vefat eden de var. Arkadaşı kinamayalm bencillik değil herkes aynı da değil. Tabikide gelin bana bakın diye beklemesi yanlış ama biz hastanede çok gördük. Eşi cocugu arkadaşı yaninda olanı. Ki negatif olduğu halde yaninda kalmak istyrm dedi müsade veriliyor Allah sağlık versin. Zor hastalıkBu işin duygusallığı olmaz konu sahibi. Yalnız da olsa çok ağır değil şuan kalkıp işini kendi yapabilir. Ağırlaşmadan çorbasını hazırlığını görebilir. Peki meki ne yani allah sabır versin de bencilliğe gerek yok.
Kronik bir hastalığı yoksa korona da olsa atlatır cabuk gecıyor bazı kisilerde bende yeni atlattım bı kac gun zor sonra gectı benimValla çıkartırsa çıkartsın.Kendimi geçtim artık bu el kadar sabileri riske atamam.Ya onlarada bulaşırsa? Onlar bana herkesten daha yakınlar
Bence basbaya bencillik. Kınamak ne alaka bencil insan bencildir. Ah vahlık bir durum yok ölümcül bir virüs varsa burda başkasını düşünmüyorsa kul hakkına da giriyor. Eşi olur anası babası olur rızasıyla kalır o ayrı. İş arkadaşı bu ya ne alaka yani ?Ah ah bencillik değil o ölüm korkusu. Bu hastalık diğerleri gibi değil maalesef. En ağır atlatan bile ya ilerlerse diye dusuneblr birgün iyi oluo bikac saat sonra vefat eden de var. Arkadaşı kinamayalm bencillik değil herkes aynı da değil. Tabikide gelin bana bakın diye beklemesi yanlış ama biz hastanede çok gördük. Eşi cocugu arkadaşı yaninda olanı. Ki negatif olduğu halde yaninda kalmak istyrm dedi müsade veriliyor Allah sağlık versin. Zor hastalık
Bugün iyi hissediyormuş kendini,sanırım üşüttü.Sürekli terli terli koşturmacalı bir iş.Kendisi tamirhaneyede bakıyor oralarda üşütmüştür...Umarım yani...Kıyamam ya birlikte karantinaya girelim mi demiş bi de
Sizin teklif ettiğiniz yardımlar son derece makul ve minnet duyulası şeyler ama kimsesiz hasta psikolojisine girmiş arkadaşınız. Eğer bu durum dışında sevdiğiniz biriyse sosyal mesafeyi bozmadan azıcık nazlayın derim ben. Evine yemek sepetinden taze sıkma meyve suyu filan gönderin. Normalden daha sık arayın vs. Yazık yalnız hissetmiş belli ki kendini.
bbenhiçbir zaman hiç bir konuda. Bencillik kötüdür söyleddir böyledir diyemem açıkçası. İnsanlar neler yasiyor bilmiyoruz. Anlatan kişide belki öyle anladı bilmiyoruz geçen izledigim bir dizide şunu anladm. Pavyona düşen kadından tutunda sokakta çöp toplayan insanına kdr herkesin kendince bir sebebi var iyikide kalbimde merhamet var gider gitmez o ayrı konu zaten gidilsin demyrmBence basbaya bencillik. Kınamak ne alaka bencil insan bencildir. Ah vahlık bir durum yok ölümcül bir virüs varsa burda başkasını düşünmüyorsa kul hakkına da giriyor. Eşi olur anası babası olur rızasıyla kalır o ayrı. İş arkadaşı bu ya ne alaka yani ?
el kadar sabi dediginiz kuşlarınız mı?Valla çıkartırsa çıkartsın.Kendimi geçtim artık bu el kadar sabileri riske atamam.Ya onlarada bulaşırsa? Onlar bana herkesten daha yakınlar
Biz bütün aile coroana gecirdik. Küçücük bebeğim ile eşim ve ben astım hastasiyiz. Ben ağır geçirdim. Yataktan kalkamadım. Bebegime daha hafif geçiren eşim baktı. 8.gun ben iyiydim bebeğimi kucağıma alabilir miyim diye öğrenmek icin kontrole gittiğimizde. Eşimi hastaneye yatırdılar. Ben tek başıma.hasta bebeğime de baktım. 11 aylıktı o zaman. Bir arkadaşımız bize yemek getirdi. Kapıdan bırakıp gitti. Sizde arkadaşıniza yardim edin yemek götürün. Sizde semptom başlarsa o da size getirir. Diger 2 kardeşim de bebekli. Onlarda eşleri ile pozitifti. Çok hafif semptomsuz geçirdiler. Hastalık %80 ihtimalle hafif geçiyor. Gencsinix kronik hastalığıniz yoksa bakıma muhtaç olacağım diye düşünmeyin. Buzdolabıni dolu tutarsinjz. Dışarı çıkamayacağıniz için. O kritik.İyi geceler hanımlar,
Yaklaşık bir aydır bir arkadaşımın motorsiklet ekipmanları satan mağazasında çalışıyorum.İş yerinde 3 kişiyiz,arada sırada gelen gidenler oluyor,laklak etmeye gelenler de oluyor..Hepimiz her an maskeliyiz..Günde birkaç kez kargo gönderimi yapıyoruz hep aynı kargo şubesine gidiyoruz.İş yeri sahibi arkadaşım bu gece çok ateşlenmiş.Titreme,ateş ve üşüme gelmiş.Uzun bir sürede geçmemiş.Korona kaptığını düşünüyor.Ben ve diğer çalışan arkadaşı aradı sizlerde var mı bir şey dedi ikimizde de yok.Bu arkadaş 3 gün evde kalıp belirtilerini gözlemleyip hastane ile görüşecekmiş.Kendisi bekar ve yalnız yaşıyor.Evde karantinaya alınması halinde yardımcı olabileceği kimsesi yok.Biz iki çalışana söyledi arada gelip dönüşümlü olarak yoklar mısınız diye açıkçası ben korktum.Balkondan sepet sallarsa alışverişini filan yapabilirim ya da alıp kapısına bırakırım en fazla.Ama bu arkadaş olaya çok duygusal bakıyor.Sorun şu ki bende yalnız yaşıyorum evde 3 tane el kadar muhabbet kuşum var onun dışında gelebilecek kimsem yok.Ana babamla küsüm.Bir abim var ama onunda küçük bebeği var onları asla tehlikeye atamam ölürüm daha iyi yani...Banada virüs bulaşması halinde üç kuş bakamayacak bana sonuçta...Evde tek başına karantinaya girmek nasıl oluyor başına gelen var mı?Galiba ekipler yokluyormuş gelip evde mi diye,pencereye filan çıkması isteniyormuş telefona kod mu ne gönderiliyormuş...Şu an bende korkuyorum eğer o korona olduysa bizede bulaşmışsa diye...
Biz geçirdikeşimin testi önce pozitif çıktı benim negatif çıkmıştı, benim negatif çıkınca eşim başka bi evimiz daha var oraya tek başına karantinaya gitti benim de sonradan testim pozitif oldu ben evde 2 çocukla eşim diğer evde yanlız kaldı bi sıkıntıda olmadı alışveriş yada yemek getirende kapıya bırakıp gitti gün içinde telefonla arayıp konuştu herkes , evine girmemeniz normal olanı ama çok halsiz bitkin oluyor insan hazır yemek gelirse çok hayra geçiyor yemek falan bırakabilirsinizİyi geceler hanımlar,
Yaklaşık bir aydır bir arkadaşımın motorsiklet ekipmanları satan mağazasında çalışıyorum.İş yerinde 3 kişiyiz,arada sırada gelen gidenler oluyor,laklak etmeye gelenler de oluyor..Hepimiz her an maskeliyiz..Günde birkaç kez kargo gönderimi yapıyoruz hep aynı kargo şubesine gidiyoruz.İş yeri sahibi arkadaşım bu gece çok ateşlenmiş.Titreme,ateş ve üşüme gelmiş.Uzun bir sürede geçmemiş.Korona kaptığını düşünüyor.Ben ve diğer çalışan arkadaşı aradı sizlerde var mı bir şey dedi ikimizde de yok.Bu arkadaş 3 gün evde kalıp belirtilerini gözlemleyip hastane ile görüşecekmiş.Kendisi bekar ve yalnız yaşıyor.Evde karantinaya alınması halinde yardımcı olabileceği kimsesi yok.Biz iki çalışana söyledi arada gelip dönüşümlü olarak yoklar mısınız diye açıkçası ben korktum.Balkondan sepet sallarsa alışverişini filan yapabilirim ya da alıp kapısına bırakırım en fazla.Ama bu arkadaş olaya çok duygusal bakıyor.Sorun şu ki bende yalnız yaşıyorum evde 3 tane el kadar muhabbet kuşum var onun dışında gelebilecek kimsem yok.Ana babamla küsüm.Bir abim var ama onunda küçük bebeği var onları asla tehlikeye atamam ölürüm daha iyi yani...Banada virüs bulaşması halinde üç kuş bakamayacak bana sonuçta...Evde tek başına karantinaya girmek nasıl oluyor başına gelen var mı?Galiba ekipler yokluyormuş gelip evde mi diye,pencereye filan çıkması isteniyormuş telefona kod mu ne gönderiliyormuş...Şu an bende korkuyorum eğer o korona olduysa bizede bulaşmışsa diye...
Evet üç tane sabiel kadar sabi dediginiz kuşlarınız mı?
Bırakırım bırakmasınada demlediğim çayla alay ettiği gibi yemeklerimlede alay ederse çok kızarım artık bitiririm arkadaşlığımı.Biz geçirdikeşimin testi önce pozitif çıktı benim negatif çıkmıştı, benim negatif çıkınca eşim başka bi evimiz daha var oraya tek başına karantinaya gitti benim de sonradan testim pozitif oldu ben evde 2 çocukla eşim diğer evde yanlız kaldı bi sıkıntıda olmadı alışveriş yada yemek getirende kapıya bırakıp gitti gün içinde telefonla arayıp konuştu herkes , evine girmemeniz normal olanı ama çok halsiz bitkin oluyor insan hazır yemek gelirse çok hayra geçiyor yemek falan bırakabilirsiniz
Ah canım kuşlarını düşünüyorsun öyle miValla çıkartırsa çıkartsın.Kendimi geçtim artık bu el kadar sabileri riske atamam.Ya onlarada bulaşırsa? Onlar bana herkesten daha yakınlar
Evet neden bu kadar komik buldunuz anlayamadım?Ah canım kuşlarını düşünüyorsun öyle mi![]()
O kuş için üzülmeyin zaten yasliymis yasacagini yaşamış hayattan almis alacağını. Genç kuşlar gidiyir bu ara yaşlı kuşlar degil siz kendinize dikkat edin.Kapisina birakin ne lazimsa ilac su vb yiyecek iste.Daha nasil bakilir corba da yapıp götürülür restorandan siparis de verebilir.Kedilere filan bulaşıyormuş diye duydum.Kuşlardan biri yaşlı biraz sürekli ilaç kullanıyor damlası var en çok ondan korkuyorum...daha kesin olan bir şey de yok aslında belkide üşüttün havalar serinledi filan dedik ama o şimdiden kapmış gibi bizlerede bulaştırmış gibi karalar bağladı.Bizde telaşlandık haliyle.