- 9 Temmuz 2018
- 401
- 1.074
- 113
- Konu Sahibi elsaelsaelsa
-
Merhaba aslında evde 5 kişiyiz hiç kimsede semptom yok kızımdada sadece ates var başta diş atesi diye düşündüm fakat malum pandemi dönemi insanın aklına herşey geliyor. İnancım ve gözlemin covid olmadıgı yönünde fakat böyle bir durum varsa izlenecek süreci bilerek ve hazır olarak hastaneye gitmek istedim. SağolunSizde ya da çocuğun temas ettiği kişilerde semptom var mı? Çocuğunuz Covid ya da değildir diyemem ama covid çocuklarda pek semptom vermiyor. Covid pozitifse bile ateşin sebebi çok büyük ihtimalle başka bişidir. Boğaz enfeksiyonu ya da 6. Hastalık vb. gibi bir hastalık geçiriyor olabilir.
Eve yollarlar bence.
Umarım yoktur fakat bir arkadasımın babası covidken diğer aile uyelerı temiz çıkmıştı üstelik adam belirtilere rağmen hafife alıo bir hafta hastaneye gitmemiş hittiğindede karantinaya alınmıştı ve aile negatif cıkmıştı. İnsan gerçekten bilemiyor. Çok teşekkürler yanıtınız içinumarım yoktur..geçmiş olsun ama bence yanında sizin kalmanıza izin verirler ki zaten varsa sizdede vardır heralde
Çok teşekkürler insan evham yapıyor işteZannetmiyorum covid olduğunu merak etmeyin. Öyle bi durumda evde bakacak insan varsa eve gönderiyorlar zaten.
Her ilin her hastanenin uygulaması farklı bu arada ama artık genelde eve gönderiyorlarÇok teşekkürler insan evham yapıyor işte
çok geçmiş olsunMerhaba aslında evde 5 kişiyiz hiç kimsede semptom yok kızımdada sadece ates var başta diş atesi diye düşündüm fakat malum pandemi dönemi insanın aklına herşey geliyor. İnancım ve gözlemin covid olmadıgı yönünde fakat böyle bir durum varsa izlenecek süreci bilerek ve hazır olarak hastaneye gitmek istedim. Sağolun
umarım yoktur sanmamda hatta benım oglumda bır kac kere yasadı bu ates durumunu goturdum doktor dırek bıze belırtılerı sordu cocuklara test yapmıyorlar ama vırus suphelerı sızdede varsa sıze yaparlar test bızde hıcbısey yoktu doktor antıbıyptık verıp yolladı bogazlarında enfeksıyon vardı. çocugunuzun bogazlarını bı kontrol edın belkı bogazlardandır kadandır sanmam cavıd oldugunu once sızın belırtı vermenız gerekır ıcınız rahat olsunArkadaşlar merhaba, internette araştırdım falat hiç bir bilgiye ulaşamadım. Belki tecrübe eden veya bilgi sahibi olan vardır diye sizlere sormak istedim. 1 yaşında bir kızım var. Bir kaç gündür ateşi yüksek ha geçti ha geçecek derken bugun 3. Gün ve doktora gidip testyaptıracağız. Merak ettiğim allah korusun ama covid pozitif cıkarsa hastanede karantinaya mı alınır yoksa eve mi karamtinaya gönderilir? Hastanede karantinaya alınırsa yanında en azından benim kalmama izin verirler mi? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Çok geçmiş olsun. Tv de çocuk hastaların anneleri de yanlarında görmüştüm, onda olursa muhtemelen sizde de olur ama inşallah değildir. O yaş grubu çocuklarda 3 gün süren Yüksek ateş sonrası döküntülerle ortaya çıkan 6. Hastalık çok yaygın, hem oğlumda hem yeğenimizde aynı durum oldu. Döküntüler sonrası da toparladı umarım öyle bir şeydirArkadaşlar merhaba, internette araştırdım falat hiç bir bilgiye ulaşamadım. Belki tecrübe eden veya bilgi sahibi olan vardır diye sizlere sormak istedim. 1 yaşında bir kızım var. Bir kaç gündür ateşi yüksek ha geçti ha geçecek derken bugun 3. Gün ve doktora gidip testyaptıracağız. Merak ettiğim allah korusun ama covid pozitif cıkarsa hastanede karantinaya mı alınır yoksa eve mi karamtinaya gönderilir? Hastanede karantinaya alınırsa yanında en azından benim kalmama izin verirler mi? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, internette araştırdım falat hiç bir bilgiye ulaşamadım. Belki tecrübe eden veya bilgi sahibi olan vardır diye sizlere sormak istedim. 1 yaşında bir kızım var. Bir kaç gündür ateşi yüksek ha geçti ha geçecek derken bugun 3. Gün ve doktora gidip testyaptıracağız. Merak ettiğim allah korusun ama covid pozitif cıkarsa hastanede karantinaya mı alınır yoksa eve mi karamtinaya gönderilir? Hastanede karantinaya alınırsa yanında en azından benim kalmama izin verirler mi? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
diş de olabilir o yaşlarda. yaz sıcağında diş daha çok ateş yapar. ama grip gibi belirtiler, halsizilik vs varsa ne olursa olsun doktora götürmelisiniz. bi arkadaşın bebeği ateş kusma öksürük ile 14 gün hastanede kaldı. korona testi yaptılar 2 kez negatifti. ama anne ile hastanede odada kaldı. 1,5 yaşında falandı. korona olmamasına rağmen tuttular çünkü ateş yüksekti ve bilinç kaybı yaşıyordu 20-30 sn filan gün içinde. gözlemde tutmak istediler. Allah kimsenin başına vermesin. onlara da sağlık versin. şu süreçte biraz daha hassas hastaneler. ama sizin tahlil sonucunuza vs göre sizi eve de gönderebilirler. yine de ne olursa olsun doktor görsün çocuğunuzu. en iyisi bu..Arkadaşlar merhaba, internette araştırdım falat hiç bir bilgiye ulaşamadım. Belki tecrübe eden veya bilgi sahibi olan vardır diye sizlere sormak istedim. 1 yaşında bir kızım var. Bir kaç gündür ateşi yüksek ha geçti ha geçecek derken bugun 3. Gün ve doktora gidip testyaptıracağız. Merak ettiğim allah korusun ama covid pozitif cıkarsa hastanede karantinaya mı alınır yoksa eve mi karamtinaya gönderilir? Hastanede karantinaya alınırsa yanında en azından benim kalmama izin verirler mi? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
çok küçük çocuk, içirmek için bilemiyorum doktora danışmadan biraz tehlikeli. alerjisi vs vardır bilinmez.bırde altarnatıf tıppa nasıl bakarsınız bılmem ama mesela ben ılac kullandırmam ogluma. çörek otu yagı ve udıhındı yagı 2 tatlı kasıgı ıcırdıgım an kesılır atesı her defasında bızde en ufak seyde bogazlar sıser yuksek ates yasarız. hatta corek otu yagını vucuduna ayak altlarınada surersenız fayda eder sadece corekotu yagıda ıcıreılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?