Covid 19 risk raporu

Ben e nabızdan bana gelen risk raporunu verdim sorumluluk bende kalmasın takdir müdüriyet makamının diye. İşin ilginci tüm kurum da tansiyon hastası şeker hastası falan olanlar bu raporu almanın peşine düştüler kimseye verilmedi herkes iznin peşinde çok ilginç Allah kimseyi hasta etmesin de çalışalım. Keşke benimde başıma böyle bişey gelmeseydi 6 aya yakın hamile olacaktım:KK43:
Iyi niyetinizi takdir ettim bebeğinize de üzüldüm. Gerçekten su an bir cok hasta almaya calisiyor Sağlık bakanlığı listesinde korona riski taşıyan kronik hastalara veriliyor her kronik hastaya değil

Ben yıllarca romatoid artrit den dolayı metotreksat içeren ilaç kullandım.
Böyle bir şey olacağını hiç bilmiyordum, size de geçmiş olsun.
Tam olarak nasıl ulaştınız bu rapora.

Bende görmedim kendimi risk grubunda tüm pandemide çalıştım bakanlık görmüş ve risk raporu göndermiş bende müdüre gösterince bu ilaç kemoterapı ilacı bakanlık öyle uygun görmüş git vitamin iç dinlen dedi
Amir risk almak istememis doğru olan da bu
Ben bu pandemide herkesten çok gittim dönüşümlü bile çalışamadım gelmeyen insanların yerinde çalıştım amire de tamamen iyi niyetle gösterdim bana böyle bişey geldi diye belki iyi niyet te önemlidir tabiki takdir müdüriyetin çağırırsa giderim
Gerçekten sizi çok takdir ettim, iyi niyetinizin ve calismanizin karsiligini almışsınız.
Ben de calismayi severim gecen yaz izin bile.kullanmadan çalıştım ben de.
Keske hasta olup yakalanma riskim olmasa diyorum ama sağlık daha önemli.
Evet bende de ilaç ismi görünüyor şu kadar doz enjeksiyon ml gibi. Müdürünüz nasıl kabul etti peki
Ben pazartesi mail.attim kendime geceden, sabah da çıktı aldim mudure de mesaj attım bu kabul edilemez calismana engel degil dedi. Yazinin üstüne uzun bir dilekce de yazdım. Sonra o da sanırım gelismeleri takip etmiş, onun da üstü var sormus arkadaslarina falan, beni arayıp ciktiyi ver git dedi ama zaten mesai bitmişti :) dilekcemle birlikte sundum. Ertesi gün e nabizda değişiklik oldu onu da is yerine mail.attim.
Eger kabul.gormeseydi tum.raporlarimla aile hekimine gidecektim. Gerek kalmadi cok şükür. Inanin ben evden bile acil market ihtiyacı haricinde 2 aydir çıkmıyorum.
Umarim.her sey normale döner ben de işime, sosyal hayatima dönerim.

Ben bişey yapmadım kamu kurumunda çalışıyorum dğn akşam sağlık bakanlığından mesaj geldi şu kodla e nabızdan raporunuzu alın die bide İnternet uzantısı vermiş tıkladım gönderdiği kodu girdim çıktı bende şaşırdım bana 2 dozdu sanırım 100 ml metotreksat enjeksiyon ettiler o ilacın altına riskli grup die yazıo bide a4 kağıdına bı çıktı çıkıyor okadar

E nabız sisteminize girin eğer şifreniz yoksa e devlet sifrenizle kayit açın, zaten bu sistem Sağlık bakanlığı bunyesinde oldugu icin hastane kayıtları ile entegre sekilde çalışıyor.
Sonra gelen sayfada (telefondan giriyorsaniz) en altta sagda Covid 19 Risk Durum Raporu yazıyor kırmızı sekilde. Ona tıklayınca ilac listesi görünüyor ust kisminda da raporu pdf olarak indir yazisi var o yaziya tiklayinca indiriyor telefonunuza.
Ben kendime mail atıp is yerinde cikti almistim.
(Yazim yanlışları icin kusura bakmayin telefonun otomatik duzeltmesinden kaynakli düzenlemeye çalıştım)*

Amir risk almak istememis doğru olan da bu

Gerçekten sizi çok takdir ettim, iyi niyetinizin ve calismanizin karsiligini almışsınız.
Ben de calismayi severim gecen yaz izin bile.kullanmadan çalıştım ben de.
Keske hasta olup yakalanma riskim olmasa diyorum ama sağlık daha önemli.

Ben pazartesi mail.attim kendime geceden, sabah da çıktı aldim mudure de mesaj attım bu kabul edilemez calismana engel degil dedi. Yazinin üstüne uzun bir dilekce de yazdım. Sonra o da sanırım gelismeleri takip etmiş, onun da üstü var sormus arkadaslarina falan, beni arayıp ciktiyi ver git dedi ama zaten mesai bitmişti :) dilekcemle birlikte sundum. Ertesi gün e nabizda değişiklik oldu onu da is yerine mail.attim.
Eger kabul.gormeseydi tum.raporlarimla aile hekimine gidecektim. Gerek kalmadi cok şükür. Inanin ben evden bile acil market ihtiyacı haricinde 2 aydir çıkmıyorum.
Umarim.her sey normale döner ben de işime, sosyal hayatima dönerim.

Çok teşekkür ederim o sizin iyi niyetiniz. Sizde sağlığınıza kavuşursunuz inşallah sağlıklı günler diliyorum

Ben bişey yapmadım kamu kurumunda çalışıyorum dğn akşam sağlık bakanlığından mesaj geldi şu kodla e nabızdan raporunuzu alın die bide İnternet uzantısı vermiş tıkladım gönderdiği kodu girdim çıktı bende şaşırdım bana 2 dozdu sanırım 100 ml metotreksat enjeksiyon ettiler o ilacın altına riskli grup die yazıo bide a4 kağıdına bı çıktı çıkıyor okadar
Anladım, çok geçmiş olsun tekrar.
Bana en son bir sene önce ilaç raporu yazılmış, sanırım uzun zaman önce olduğu için herhangi bir rapor yok.

E nabız sisteminize girin eğer şifreniz yoksa e devlet sifrenizle kayit açın, zaten bu sistem Sağlık bakanlığı bunyesinde oldugu icin hastane kayıtları ile entegre sekilde çalışıyor.
Sonra gelen sayfada (telefondan giriyorsaniz) en altta sagda Covid 19 Risk Durum Raporu yazıyor kırmızı sekilde. Ona tıklayınca ilac listesi görünüyor ust kisminda da raporu pdf olarak indir yazisi var o yaziya tiklayinca indiriyor telefonunuza.
Ben kendime mail atıp is yerinde cikti almistim.
(Yazim yanlışları icin kusura bakmayin telefonun otomatik duzeltmesinden kaynakli düzenlemeye çalıştım)*
Teşekür ederim 😊
Baktım şimdi herhangi bir rapor görünmüyor, sanırım en son kullanılan süre de etkiliyor raporu.

Teşekür ederim 😊
Baktım şimdi herhangi bir rapor görünmüyor, sanırım en son kullanılan süre de etkiliyor raporu.
Evet süre de etkili, hastalık tanimi ve kayda gecen kodu da etkili. Yaklaşık bir haftadir bu konuyla ic ice olunca çözdüm gibi artik :)
Hastalığınız neydi? Ona göre araştırabilirim.sizin icin. Bazisinda hasta oldugu halde rapor çıkmayabiliyor aile hekiminden rapor alanlar da var

Evet süre de etkili, hastalık tanimi ve kayda gecen kodu da etkili. Yaklaşık bir haftadir bu konuyla ic ice olunca çözdüm gibi artik :)
Hastalığınız neydi? Ona göre araştırabilirim.sizin icin. Bazisinda hasta oldugu halde rapor çıkmayabiliyor aile hekiminden rapor alanlar da var
Çok teşekkürler ilginiz için, çok tatlısınız 🌼
Romatoid artrit hastalığım.
Ama zaten çalışmıyorum, iş veren izni dışında neye yarar rapor onu da bilmiyorum ☺

Merhaba arkadaşlar ben bu pandemi sürecinde hep çalıştım kronık bi hastalığım yoktu çok şükür. Ama bana dün akşam kısa mesajla hes kodu geldi e nabızdanda covid 19 risk raporu çıktı çok şaşırdım raporlarım kısmında ise metotreksat almıştım dış gebelik için onu aldığım için risk grubuna soktu. Bu bana vurulan iğne kemoterapı ajanı olduğu için hızlı çoğalan hücreleri bulup öldürme gibi özelliği olduğu için bu iğne ile dış gebeliğim sonlandı. Benim bu ilaç bağışıklığımı çok baskıladıği için mi risk grubuna aldı 70 kişilik kurumda bi bana geldi müdür kanser ilacı bu raporunu bırak ikinci genelgeye kadar gelme dedi.

aynı iğneyi bende vuruldum ama bana böyle bişey gelmedi canım şaşkınım

Dış gebelik icin başka bir şey verme şansları yok muydu acaba? Kemoterapi çok ağır tüm vücut hücrelerine zarar veren bir ilaç. Örneğin beyin hücreleri yenilenmiyor . Bence izninizi kulanın,kanser hastaları bağışıklık sistemi zayıf olduğu için maske takar misal. Sizin de bağışıklık sisteminiz hala zayıf olabilir.

Son düzenleme:
Dış gebelik icin başka bir şey verme şansları yok muydu acaba? Kemoterapi çok ağır tüm vücut hücrelerine zarar veren bir ilaç. Örneğin beyin hücreleri yenilenmiyor . Bence izninzi kulanın,kanser hastaları bağışıklık sistemi zayıf olduğu için maske takar misal.

Maalesef dış gebelikte ya enjeksiyonla gebeliği durduracaklar ya da ameliyatla. ameliyat tüplere zarar verme riski var. Embriyo hızlı çoğalan bi hücre olduğu için onu bulup öldürmesi gerekiyor onun içinde maalesfki güçlü ilaçlar lazım

Maalesef dış gebelikte ya enjeksiyonla gebeliği durduracaklar ya da ameliyatla. ameliyat tüplere zarar verme riski var. Embriyo hızlı çoğalan bi hücre olduğu için onu bulup öldürmesi gerekiyor onun içinde maalesfki güçlü ilaçlar lazım

Cok geçmiş olsun .Ilacın etkileri geçmiştir umarım

Çok teşekkürler ilginiz için, çok tatlısınız 🌼
Romatoid artrit hastalığım.
Ama zaten çalışmıyorum, iş veren izni dışında neye yarar rapor onu da bilmiyorum ☺
Bu rapor kamuda çalışanların idari izinden yararlanabilmesi icin e nabizdan cikan bir yazı. 1 haziran itibariyle normallesme sürecine girildi ya, fakat hala risk devam etmekte ve kronik hastalığı olanlarin bünyesi bu virüsü kapmaya müsait oldugu için son çıkan genelge ile idari izinlerin devam etmesi karari alındı. Yeni bir genelge ile kronik hastalarin da idari izni bitene kadar bu rapor kurumlarca gecerli sayilacak.
Size de geçmiş olsun sağlıklı gunler dilerim.

Back
X