sen konumdan bi çık istersen dert yada değil ilgilendirmez uza şimdiDert???
Birazdan bay bay diyeceğiz size belli ki. Üye olduğunuz platformun kurallarına uymak zorundasınız maalesef.sen konumdan bi çık istersen dert yada değil ilgilendirmez uza şimdi
inşallah . insanlar ikiye bölünmüş durumda kafalar da oldukça karışık . enazından bizim işyeri bu şekildeBen geçtiğimiz cuma günü yaptırdım. Hastalık geçirmektense aşı olmayı tercih ettim. Şuan için bir sıkıntı yok. İnşallah ilerisi içinde olmaz.
Birazdan bay bay diyeceğiz size belli ki. Üye olduğunuz platformun kurallarına uymak zorundasınız maal
uyuyorum o kurallara size sıkıntı yapmasın kaybol şimdiBirazdan bay bay diyeceğiz size belli ki. Üye olduğunuz platformun kurallarına uymak zorundasınız maalesef.
Deme öyle demeDert???
Gidin yaptırın desem yaptıracak mısınız?inşallah . insanlar ikiye bölünmüş durumda kafalar da oldukça karışık . enazından bizim işyeri bu şekilde
banlanırsınız birazdan :)uyuyorum o kurallara size sıkıntı yapmasın kaybol şimdi
geçmiş olsun faydası olsun inşallahBen geçtiğimiz cuma günü yaptırdım. Hastalık geçirmektense aşı olmayı tercih ettim. Şuan için bir sıkıntı yok. İnşallah ilerisi içinde olmaz.
Uçtu uçtu kuş uçtuuuDeme öyle deme
Uçtu uçtu kuş uçtuuu
Yönetim yine her zamanki gibi bir uçan bir kaçanUçtu uçtu kuş uçtuuu
O kuzeniniz koronadan ölse aşı olacaktiniz o zaman. Benim çevremde de koronadan ölen çok oldu ama aşının kol ağrısı dışında yan etkisini görmedik.8 ay once covid geçiren kuzenim geçen gün biontech oldu. ertesi gün ateş, tansiyon yükselmesi ve en son bayginlikla hastanelik oldu. Covid geçirenlerde yan etkiler daha yüksek olabiliyor diye söylemiş hastanede doktor. O da uça uça asi olucam diye hastaneye koşmuştu. Dün konuştuğumda ölüyorum cok kötüyüm diyordu. Keşke olmasaydım dedi. Acelemiz var mi bence yok. Çok mecbur kalmadigim sürece olmayı düşünmüyorum. Ne zaman yaptirmadigim icin onemli islerim halledilmez o zaman olurum. Ayrica bende covid geçirdim. Ilaç dahi kullanmadan grip gibi geldi geçti. asi olmayı da kuzenimde ki etkisini gordukten sonra uzun bir sure daha olmayi düşünmüyorum. Baska bir arkadaşımızın babası da ne yazik ki asi sonrası kalp krizi geçirdi. Zaten doktorlarında belli çoğunluğu kalp krizi riskini söylüyor.
+18 ay once covid geçiren kuzenim geçen gün biontech oldu. ertesi gün ateş, tansiyon yükselmesi ve en son bayginlikla hastanelik oldu. Covid geçirenlerde yan etkiler daha yüksek olabiliyor diye söylemiş hastanede doktor. O da uça uça asi olucam diye hastaneye koşmuştu. Dün konuştuğumda ölüyorum cok kötüyüm diyordu. Keşke olmasaydım dedi. Acelemiz var mi bence yok. Çok mecbur kalmadigim sürece olmayı düşünmüyorum. Ne zaman yaptirmadigim icin onemli islerim halledilmez o zaman olurum. Ayrica bende covid geçirdim. Ilaç dahi kullanmadan grip gibi geldi geçti. asi olmayı da kuzenimde ki etkisini gordukten sonra uzun bir sure daha olmayi düşünmüyorum. Baska bir arkadaşımızın babası da ne yazik ki asi sonrası kalp krizi geçirdi. Zaten doktorlarında belli çoğunluğu kalp krizi riskini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?