covid 19 ve aşı ....

Avenger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
351
247
33
herkese merhaba , bugün itibari ile sgk lı olarak çalışanlar aşılanıyor . bizim çalıştığımız şirkete sağlık ekipleri geldi şuan aşı yapılıyor. herkes ikiye bölünmüş durumda yaptıranlar ve asla aşı olmak istemeyen .ha birde çekimser olanlar siz neler düşünüyorsunuz ?

Ben geçtiğimiz cuma günü yaptırdım. Hastalık geçirmektense aşı olmayı tercih ettim. Şuan için bir sıkıntı yok. İnşallah ilerisi içinde olmaz.
inşallah . insanlar ikiye bölünmüş durumda kafalar da oldukça karışık . enazından bizim işyeri bu şekilde

8 ay once covid geçiren kuzenim geçen gün biontech oldu. ertesi gün ateş, tansiyon yükselmesi ve en son bayginlikla hastanelik oldu. Covid geçirenlerde yan etkiler daha yüksek olabiliyor diye söylemiş hastanede doktor. O da uça uça asi olucam diye hastaneye koşmuştu. Dün konuştuğumda ölüyorum cok kötüyüm diyordu. Keşke olmasaydım dedi. Acelemiz var mi bence yok. Çok mecbur kalmadigim sürece olmayı düşünmüyorum. Ne zaman yaptirmadigim icin onemli islerim halledilmez o zaman olurum. Ayrica bende covid geçirdim. Ilaç dahi kullanmadan grip gibi geldi geçti. asi olmayı da kuzenimde ki etkisini gordukten sonra uzun bir sure daha olmayi düşünmüyorum. Baska bir arkadaşımızın babası da ne yazik ki asi sonrası kalp krizi geçirdi. Zaten doktorlarında belli çoğunluğu kalp krizi riskini söylüyor.

O kuzeniniz koronadan ölse aşı olacaktiniz o zaman. Benim çevremde de koronadan ölen çok oldu ama aşının kol ağrısı dışında yan etkisini görmedik.

+1
Asiya karsi degilim ama kosa kosa ilk sirayada girmiyorum. Simdilik bekleyip gormeyi tercih ediyorum
Zaten yasadigim ulkede asi yapilirken kagit imzaliyosun 2022 hazirana kadar deneme surecidir eger bise olursa hic bise talep etmicegim gibi
Bekleyelim görelim neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…