Covid-19-Yapılması gereken??

Ay iste kaygi bozuklugu gibi bir sey olmasin diye frenlemeye calisiyorum kendimi. Disarida herkesin yaptigi dikkatimi cekiyor. Disarida maske takiyorlar guya , elini dezenfekte etmeden maskesini elleyip duruyor . Cocuklarina maske takmiyorlar , marketten bir sey alip yemesi icin paketli sekilde eline veriyorlar .
Ama yinede virus harici , temizlik takintisi yapmamaya caliyorum kendime .
valla elimde olsa bende frenleyeceğim ama imkansız hal almaya başladı

Marketten aldiklarimi yikamiyorum.
Disardan gelince el temizligi usttekileri cikarma yikama ve mont vs seyleri havalandirma olaylarini yapiyorum. Bunlari pandemiden once de yapiyordum o yuzden benim icin pek degisiklik yok. Ornek veriyorum cafeye gidip oturdugum pantolonu bidaha giymezdim, o direk kirlidir.
Maske hep takarim, mesafeye de dikkat ediyorum zaten pek kimseyle gorusmuyorum

Merhaba. Covid ülkemize geldiğinden beri baştaki titizliği aynen devam ettiriyor musunuz merak ettim. Mesela marketten aldıklarınızı yıkadıktan sonra dolaba koyuyor, dışarıdan geldiğinizde evde hiç bir yere değmeden ellerinizi yıkıyor ve üstünüzü olduğu gibi makineye atıyor musunuz? Neden soruyorum çünkü bütün bunları yapanlar bir kesim tarafından aşırı abartı olarak değerlendirilirken diğer kesim bunların yapılması gerektiğini düşünüyor. Siz hangi gruptasınız?
Valla ben kendimden ornek verim
Covid ilk basladiginda, burada mart ayiydi, cok titizdim yani onu elleme bunu elleme aman yika aman sil falan derken gel gorelimki 2hafta öncesi ailecek covide yakalandik
Bu sadece ozetti, bebegim agliyo :) daha uzun yazamadim😂 sorun varsa cvplayabilirim

Valla ben kendimden ornek verim
Covid ilk basladiginda, burada mart ayiydi, cok titizdim yani onu elleme bunu elleme aman yika aman sil falan derken gel gorelimki 2hafta öncesi ailecek covide yakalandik
Bu sadece ozetti, bebegim agliyo :) daha uzun yazamadim😂 sorun varsa cvplayabilirim
Çok geçmiş olsun. Nasıl olmuş olabilir çalışıyor musunuz? Arkadaşın da covide yakalandı, evden çalışıyor kendisi ama eşinin getirmiş olabileceğini söyledi.

Çok geçmiş olsun. Nasıl olmuş olabilir çalışıyor musunuz? Arkadaşın da covide yakalandı, evden çalışıyor kendisi ama eşinin getirmiş olabileceğini söyledi.
Sagolun
Covid e yakalandigimda calismiyodum. Nasil oldu nerden geldi bilmiyoruz🙄

Başta nasılsam aynı devam ediyorum, bebeğim olmasa belki bu kdr devam etmeyebilirdim 🤷‍♀️ dışarda saçlarımı açık bırakmayalı aylar oldu!

Merhaba. Covid ülkemize geldiğinden beri baştaki titizliği aynen devam ettiriyor musunuz merak ettim. Mesela marketten aldıklarınızı yıkadıktan sonra dolaba koyuyor, dışarıdan geldiğinizde evde hiç bir yere değmeden ellerinizi yıkıyor ve üstünüzü olduğu gibi makineye atıyor musunuz? Neden soruyorum çünkü bütün bunları yapanlar bir kesim tarafından aşırı abartı olarak değerlendirilirken diğer kesim bunların yapılması gerektiğini düşünüyor. Siz hangi gruptasınız?
Temmuz ayına kadar marketten aldığımızı yıkıyordum paketleri kopukluyordum açıkçası malesef yasaklar kalkınca biraz boşladım smdi sadece maske takıyoruz alışveriş merkezine sık olmasada gidiyoruz orda nerde dezenfektan gorsek kullanıyoruz maskeyi ben çıkartmıyorum ama esim malesef maske konusunda okadar dikkatli degil ama arabada surekli kolonya bulundurur eve gelince kolanya ile ellerini ovalar bende ayni suan boyle devam ediyoruz marketten aldıklarımızı yıkamıyorum temmuzdan beri zaten tanidiklarimdan virüsü atlatanlar hep hafif geçirenler sadece 2 tane komşumuz 65 yaşlarında vefat etti virüsten tabi onları duyunca korku sarıyor tekrar babalarımız annem fln çalışıyor aklım hep onlarda artik kendim ve esim icinde korkmaya başladım gencleride kronik rahatsızlığı olmasada ölüme giden olduğu icin tedirginim ama eldende bisey gelmiyor gözüken bisey olmayınca çocuklara cok dikkat ediyorum dışarıya çıkıp oynatmiyorum hep evdeler zaten boyle yani

Back
X