Covid Dönemi Ameliyat

finearts

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
293
112
323
İstanbul
kızlar bu dönemde burun ameliyatları yapılıyor mu malum yeni kısıtlamalar geldi ve gerçekten cesaret edip ameliyat olan var mı ? kime söylesem manyak mısın canını sokakta mı buldun diyor,güzellik kaygısı sanırım bizim aklımızı başımızdan aldı.Düşününce diyorum 6-7 ay daha beklle yazın ol ama o zamana kadar fiyatlar değişir maddi durumum el vermeyebilir.

Demin tv bakıyordum da. Önem arz etmeyen ameliyatlar erteleniyor dediler. Ama bilemiyorum.

benim kuzenim geçen hafta çarşamba günü burun ameliyatı oldu. Ama kendisi özel hastanede oldu. 1 haftada değişmiş midir? Emin değilim.

Ben de pandemi sürecinde oldum. Tabi ben olalı 4 ay oluyor. Açıkçası ben uzun zamandır istiyordum ve artık sabrım kalmamıştı. Hastane özel olunca oda vb temiz oluyor. Zaten ameliyattan önce covid testi yapıyorlar. Virüs anlamında elbette hastaneler riskli olabilir ancak çalışan, toplu taşıma kullanan biriyseniz zaten bu risk altında yaşıyorsunuz. Belki de ben kendimi böyle kandırmıştım, bilemiyorum :KK53:

Ben de pandemi sürecinde oldum. Tabi ben olalı 4 ay oluyor. Açıkçası ben uzun zamandır istiyordum ve artık sabrım kalmamıştı. Hastane özel olunca oda vb temiz oluyor. Zaten ameliyattan önce covid testi yapıyorlar. Virüs anlamında elbette hastaneler riskli olabilir ancak çalışan, toplu taşıma kullanan biriyseniz zaten bu risk altında yaşıyorsunuz. Belki de ben kendimi böyle kandırmıştım, bilemiyorum :KK53:
geçmiş olsun peki maske takabiliyor musunuz? Sorun olmadı mı bu durum...

kızlar bu dönemde burun ameliyatları yapılıyor mu malum yeni kısıtlamalar geldi ve gerçekten cesaret edip ameliyat olan var mı ? kime söylesem manyak mısın canını sokakta mı buldun diyor,güzellik kaygısı sanırım bizim aklımızı başımızdan aldı.Düşününce diyorum 6-7 ay daha beklle yazın ol ama o zamana kadar fiyatlar değişir maddi durumum el vermeyebilir.
Valla kuzenim özel bir hastanede hemsıre abla millet deli gibi estetik yaptırıyor hala bu zamanda bile diyordu demekki oluyor 🤷‍♀️

Haa gerek varmı boyle bır zamanda böyle bir riske bence hiç yok.

Haa gerek varmı boyle bır zamanda böyle bir riske bence hiç yok.
özel hastaneler ne kadar temiz olursa olsun maalesef korkuyorum sonuçta o hastaneye günde onlarca insan test yaptırmaya gidiyor ve içlerinde pozitif olanlar da var.Ameliyat esnasında bi sorun olmasada sonrasında maskeyi tam takamayacağımdan bu da bi risk henüz yeni ameliyat olmuş birinin covid süreci de çok zorlu geçer muhtemelen.

Ben 1 Aralık’ta oldum ameliyatımı Covid testi yapıyorlar tabiki bi sıkıntı yaşamadım
Birde yasaklarda varken aradan çıksın dedim normalleşirsek herkes dışarıdayken evde olmak zor gelir diye düşündüm bende
Ama 1 haftada birşeyler değiştimi bilmiyorum tabiki

Back
X